Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Britanija: Svako deseto dete ne zna da živi na Zemlji  (Pročitano 17028 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Pa ne mogu i sa paranoicima i sa cinicima istovremeno.  Smile

Mislim ti makar znas na sta sam mislio. Ali nisam tehnicki precizirao, nemoj zajebavat.

Zato sam rekao moze i mali Ramadan iz kolibe uz puno motivacije i pristup takodje mainstream literaturi.
« Poslednja izmena: 07. Apr 2014, 18:43:14 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Smile pa kako znas, jesi li primjenio, pretpostavljas, jesi li citao neku konkretnu knjigu iz ekonomije pa rekao ovo je bullshit, this doesn't apply?  Smile

Il samo sto je svjetska ekonomija u krizi da kazes "i nauka je losa/lazna"  to je malo napamet, priznaces.

Ti imas platu 1000e....tvoj drugar ima 200000e....jel on radi dvesta puta vise od tebe...jel pametniji dvesta puta...jel brzi...bolji...vestiji....sta god...nije...

Eto...prost primer...da ne idemo dalje...

Koji posao radi on, koji ja?

Nebitno...uzmi bilo sta...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Matematika je isto tako sistemska disciplina kao i visoko skolstvo koje izgleda prezires.
Gde sam rekao da prezirem visoko skolstvo? Puni ste predrasuda...

Citat
Na kom momentu se odvaja logicna matematika od nelogicne ekonomije i nelogicne medicine?
Onog momenta kada matematika pocinje da objasnjava odredjene procese koji se desavaju u sistemu, kada se na ekonomiji uci jedno, a u realnosti se desava drugo.
Medicinu nisam spominjao, to je sirok pojam...
Citat
Nesto izvrdavas odgovor na pitanje bitan ti snobizam obrazovanih?
Koje pitanje?

Citat
Pa ako se pozivas na matematiku mora da si bio jako dobar u njoj?
Problem je sto stvari koje iznosim kao dokaze, sako dete moze da razume.

Citat
Ili pod matematikom podrazumijevas samo statisktike koje ti idu u prilog i "matematiku profesora koji su dokazali"..
Ovo su savrseno konkretne stvari. Na ekonomskim visokim skolama se uce pojmovi idefinicije koje niko zivi ne moze da shvati, to se radi sa namerom, kako bi se prikrila gola prevara

Citat
Sve je moguce, moguce je i da si ogorceni profesor ekonomije licno koji je pronikao sistem tj. da si vrlo obrazovan, ne kazem ja.
Ostavimo se mi mene : ) Nisam ja tema.

Citat
Al de odgovori sta je tu istina za matis.
Postoji citava tema o tome.

Citat
Ti imas platu 1000e....tvoj drugar ima 200000e....jel on radi dvesta puta vise od tebe...jel pametniji dvesta puta...jel brzi...bolji...vestiji....sta god...nije...

Najveca podvala je u tome sto ljudi ekonomiju poistovecuju sa novcem, kreditima i kamatama, nekakvim BDP-om..kao, ako raste BDP onda je sve do jaja, a ako pada, onda nista ne valja. U sustini, BDP je totalno imaginaran pojam, koji je izmisljen i sluzi samo tome da pokaze koliko je trnutno novca u opticaju, koliko se trosi...

Druga stvar, sto se novac pravi iz nicega, sve je tako stvoreno da se na kraju ciklusa sve vraca odakle i poslo, kamate NE postoje, ali se traze natrag, ne znam na osnovu cega!?

Citat
Cekaj, sistem kaze ovako: Ako radis, imaces! Sad ja pitam: Sta ces imati? Sta ako svaki KV radnik odluci da, svojim radom Afrika postane njegovo dvosriste? Sta ako svaki hirurg u svetu hoce da ima 300 kuca, 56 aviona i 45,5 zena!? To se ne objasnjava kroz sistem, vec te drzi na povodcu....nemoguce je da svako zivi od svog rada, jer ako ja imam, ti neces imati...i to je tako, pa vi vidite.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
HTC One
Smile pa kako znas, jesi li primjenio, pretpostavljas, jesi li citao neku konkretnu knjigu iz ekonomije pa rekao ovo je bullshit, this doesn't apply?  Smile

Il samo sto je svjetska ekonomija u krizi da kazes "i nauka je losa/lazna"  to je malo napamet, priznaces.

Jedan je KV radnik a drugi covek sa fakultetom, na primer... i obojica rade u struci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
@Kristal
Zasto ne mozes da odgovoris sta si imao iz matematike?

(to je poenta citavog mog posta ako nisi razumio)

Mislim pitaj me sta god hoces cak i "prvo seksualno iskustvo" mislim nije me blam, forum je, anonimno.

Ne vidim da nesto moze na mi smeta, pitanje.

Zasto smeta tebi da odgovoris sta si imao iz matematike?  Smile

@Coolrunner

Smile
« Poslednja izmena: 07. Apr 2014, 19:31:34 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Pa sad, ne znam sta je za posmatranje, mi koji i pokusavamo da naucimo decu necemu ili neko ko ne zavrsi skolu, ode na youtube i glavu mu napune svakakvim glupostima koje su daleko od nauke.  Smile
Cemu ucite, Korisnice? Evo, pogledaj ekonomiju...sve ekonomisti, a od ekonomije ni traga ni glasa...to je za posmatranje.

Citat
Ne, nije vrsta edukacije. Pojmovi su slicni ali itekako postoji razlika. Da si procitao bilo sta osim sto si odslusao nekom youtube kvazi-naucnika znao bi to.  Smile
Poceo si odavno da lutas bespucima, ne znas vise sta pricas...ti radis u skoli, a ne znas "razliku" izmedju indoktrinacije i edukacije! Sramota, Korisnice!

Citat
Pa ne boli me uopste, zasto bi me bolelo da mi neko ko nije dokazan u polju nauke kaze da ne ja ne znam nesto. Rekoh ti vec pre, da si Pestaloci ili neko pa da mi kazes to pa da me zaboli, ovako si samo neskolovani youtube bot koji prdi u prazno.  Smile
Nervozan si i zbog toga gubis konce....Znam da boli, ali ne moze drugacije.

Citat
Raspitaj se malo ko je Komenski, ko Marija Montesori i ostali. Mozda i naucis nesto jer za razliku od raznih youtube teoreticara zavere oni su napravili nesto u zivotu na polju nauke i obrazovanja...
Pa nije teroija zavere to sto skolujete kilograme ekonomista, a 85% ljudi na planeti zivi sa 2$ dnevno!? Kako tumacis to? Nemoj samo kao papagaj da ponavljas, razmisli malo....
Kako moze ekonomija da bude u ovoj situaciji, sa tolikim brojem ekonomista? Naravno, ucite ih gluspotima, zato sto si Sistem bot i ucis od drugih botova...

Citat
Al dobro, kome da pricam, ti covece ne znas ni sta je "Don Kihot".  Smile Smile
Znam sta je Don Dzonson!

Citat
Vidi se, posto se u matematiku ne razumes ic.   Smile Smile

Sta ti je "obrazovni kadar"... : )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Svi ti master kurci palci su tu samo zbog veceg broja bodova i eto kako bi fakulteti uzeli jos koju paru. Nikakvo vece znanje tu neces stici...
Dosta sam naucio na masteru, vecina usko strucnih predmeta mi se nalazi na masteru.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung SGH-E590
Dobro ti si onaj baja sto zivi kod profesora i ide na nekakva takmicenja, ti se ne racunas... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.