Aha, teorije zavere znaci? Imaju dokaze i matematicki su dokazivi ali nece u javnost posto ce ih neko valjda ubiti ako kazu tu matematicku istinu?
Tebe bi, Korisnice, trebali da voze u skolicu sa svetlima pod rotacijom...
Samo bez nervoze, histericno lupanje smajlija ne prikrivaju tvoje realno stanje...Sasvim je razumljivo sto te sve ovo boli.
Ti se krijes iza te tzv "skole", to ti je utociste, mehanizam odbrane, jer nemas argumente i nesiguran si, blage veze namas sta bi skola trebala da bude, a radis u skoli...to je sumanuto. Vise smo puta, Korisnice, dokazali da gnusno lagis : )
Kakve teorije, Korisnice pa tvoje "kolege" profesori ekonomije, sve sto mogu da kazu je "mi V E R U J E M O u oporavak ekonomije", nisam ja to izmislio. Zar tako ucite decu nauci!? : ))
Pokvari se TV i ti odes kod elektricara, a on ti kaze "ja V E R U J E M da ce ovaj TV da se popravi sam od sebe". Korisnice, sija ti crvena lampica iznad glave! : )
Naravno da ne smeju u javnost, demokratija, sta da se radi : ) U najboljem slucaju ce da popasu otkaz! Postoji slucaj, npr dr Arpada Pustaija, koji se usudio da iznosi dokaze o stetnosti GM hrane, pa je popasao otkaz i izgubio penziju...demokratski, sta mozemo : )) Niz ovakvih slucajeva je dugacak.
Do koliko planiras da prodajes svoje gluposti deci i za to primas platu? Znas sta je definicija ludila? Raditi jedno te isto, a ocekivati drugaciji rezultat. Vi decu, na ekonomiji, ucite jedno te isto, a ekonomija sve gora... To su cinjenice! Kako ti tumacis to?
Da ti pojednostavim: Secas se TV-a iz prethodnog pasusa? E sad, zamisli da majstor uci segrta kako da popravlja TV ali tako da kad god mu neko donese TV na popravku, on ga jos vise pokvari...jeste, analogija sa ekonomskim sistemom danas!
Ne mozes ti, Korisnice, da bezis od realnosti zabijajuci glavu u pesak, realnost ce te stici. Kao sto vidis, Korisnice, puno pitanja, za tebe, a odgovora nigde, sta se to desilo sa tobom? Roditelji treba da vide nivo ljudi koji rade sa decom. Korisnice, ovo je jedinstvena prilika da pokazes ko si i sta si, vrlo odgovorna individua : )
Posto vidim, Korisnice da ti je apstraktna misao strana i daleka, evo coveka od sistema, koji prica ono sto treba (na zalost, samo segment velike slike):
Ovo pitanje ce da te proganja jos dugo, dugo, tebe i tvoje kolege, jer ne znate sta radite i "obrazujete" decu koja unistavaju Zemlju: "Zbog cega se na ekonomskim skolama uci prevara?"
Nemoj vise, obrazovanja ti, princip "glavica u pesak, lovica iz budzeta, cekamo penzijicu, gledamo komedijicu (americki sitkom) ili neku akcijicu"...aktiviraj mozak.
Slagvort
Citat
Btw, sta si imao iz matematike u osnovnoj i srednjoj? (please)
Pa kad me molis... E, a zasto ti meni samo dajes do srednje skole? A sta ako sam zavrsio "po Bolonji"?? : )) Ili mozda neki Megatrend, pa sam "menadzer u dobroj firmi" i "snasao sam se"!? ; ) .. jer, tako smo u mogucnosti. Kako da imam bilo koju ocenu kada nisam isao u skolu? : )) Vidi: Korisnik marko284 : ) Ne znam kako moja eventualna ocena iz skole utice na ono o cemu pisem? Nije matematika rezervisana samo za vas momke "od skole" : ) , Korisnik ima problem sa razumevanjem ove cinjenice, jer mu je skola oprala mozak debelo : ) Imao sam nulu ; ) ali to ne menja cinjenicu da mogu da dokazem ono o cemu pricam, sta da se radi. Korisnik i slicni tipovi to nece shvatiti ni za 3 zivota...
Korisnik, recimo, uci iz udzbenika, nekakvih sistemkih botova, no medjutim on ne dovodi to u vezu sa tim sto zaglupljuje decu. Sta si jeo, Korisnice? -Ja sam obrazovan. Gde si bio, Korisnice? -Ja sam obrazovan. Kako zivis, Korisnice? -Ja sam obrazovan. Sta slazes na police, Korisnice? -Ja sam obrazovan. Cime ides do skolice, Korisnice? -Ja sam obrazovan. Cekaj bre, jesi ti normalan, zasto stalno govoris da si obrazovan? -Pa da ne bih slucajno rekao nesto sto ne treba.
« Poslednja izmena: 07. Apr 2014, 17:06:53 od 85Kristal »
Tebe bi, Korisnice, trebali da voze u skolicu sa svetlima pod rotacijom...
Kao sto rekoh, hvala. Od inicia a posebno od tebe mi je to vrlo velika pohvala.
Citat
Naravno da ne smeju u javnost, demokratija, sta da se radi : )
Pa da, sta ces, sve je to jedna velika teorija zavere zar ne.
Citat
Kao sto vidis, Korisnice, puno pitanja, za tebe, a odgovora nigde, sta se to desilo sa tobom?
Mislis puno nebuloza od neskolovanog youtube bota i puno smeha za mene.
Citat
Ovo pitanje ce da te proganja jos dugo, dugo, tebe i tvoje kolege, jer ne znate sta radite i "obrazujete" decu koja unistavaju Zemlju: "Zbog cega se na ekonomskim skolama uci prevara?"
Mene i moje kolege ne mogu da proganjaju youtube botovi, imamo pravi zivot da zivimo i naucimo tu decu necemu da ne bi i sami postali youtube botovi. Ti i ostali kao ti tesko da imate ikakvog uticaja i na mene i na svet upravo zato sto ste toliko zatucani da ne znate razliku izmedju indoktrinacije i edukacije. I kao takvi kritikujete skolski sistem. Hebote, covek ne zna ni sta je Don Kihot a hoce da vrsi neku kritiku skole i to da skola ne valja. Da si je ucio kao sto nisi znao bi mnogo sto sta i ne bi mogli da te indoktrinisu razni youtube teoreticari zavere.
Citat
Korisnik, recimo, uci iz udzbenika, nekakvih sistemkih botova, no medjutim on ne dovodi to u vezu sa tim sto zaglupljuje decu. Sta si jeo, Korisnice? -Ja sam obrazovan. Gde si bio, Korisnice? -Ja sam obrazovan. Kako zivis, Korisnice? -Ja sam obrazovan. Sta slazes na police, Korisnice? -Ja sam obrazovan. Cime ides do skolice, Korisnice? -Ja sam obrazovan. Cekaj bre, jesi ti normalan, zasto stalno govoris da si obrazovan? -Pa da ne bih slucajno rekao nesto sto ne treba.
Ne nego zato sto sa tobom ne vredi raspravljati o nauci. Zato sto si neskolovani youtube bot koji se u pravu nauku razume kao Marica u onu stvar.
Inace, ne odgovori coveku: Sta si imao iz matematike?
« Poslednja izmena: 07. Apr 2014, 17:45:35 od marko 284 »
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pa da, sta ces, sve je to jedna velika teorija zavere zar ne.
A realnost? Glava u pesak? Lepo vas uce u skoli : )
Citat
Mislis puno nebuloza od neskolovanog youtube bota i puno smeha za mene.
Sistem botovi su opasniji!
Citat
Mene i moje kolege ne mogu da proganjaju youtube botovi
Moze, moze, jos kako...samo se ti tesi : ) To dokazujes svakom porukom.
Citat
imamo pravi zivot da zivimo i naucimo tu decu necemu da ne bi i sami postali youtube botovi.
Samo se ti tesi... : ) Nemojte da ucite vise nikog nista, sve ste raz.ebali! Forsirate nemoguc sistem stalnog rasta u konacnoj sredini. To je za posmatranje.
Citat
Ti i ostali kao ti tesko da imate ikakvog uticaja i na mene i na svet upravo zato sto ste toliko zatucani da ne znate razliku izmedju indoktrinacije i edukacije
Indoktrinacija jeste vrsta edukacija koja ide na ruku uspostavljenim vrednostima!! Ti to najbolje znas. Korisnice, prestani da se blamiras! : )) Cebence na glavu!
Citat
I kao takvi kritikujete skolski sistem. Hebote, covek ne zna ni sta je Don Kihot a hoce da vrsi neku kritiku skole i to da skola ne valja.
De, de..smisli nesto bolje, i manje nervoze...znam da te ovo boli, jer znas da je istina. Nikad nisam rekoa da skola ne valja, ponovo lazes! : ) Pa dobro, majka mu stara, jel ucite decu?
Citat
Da si je ucio kao sto nisi znao bi mnogo sto sta i ne bi mogli da te indoktrinisu razni youtube teoreticari zavere.
Ubacite u lektiru Edvarda Bernejsa, da deca znaju kako sistem funkcionise, a te decije postapalice sa Don Dzonsnom, ostavi za decu i lazi kao i do sad.
Citat
Ne nego zato sto sa tobom ne vredi raspravljati o nauci. Zato sto si neskolovani youtube bot koji se u pravu nauku razume kao Marica u onu stvar.
Ponovo se nerviras!? Kad si ti spomenuo nauku? Samo pricas o autorima koji su sistemski botovi...
Citat
Inace, ne odgovori coveku: Sta si imao iz matematike?
Hajde, hajde, procitaj sve, pa odgovori, ne seckaj mi poruke i ne izvlaci iz konteksta. Za tebe, Korisnice, sam imao nulu (0). Zadovoljan? : )
Umalo da zaboravim: Zasto se na ekonomskim skolama uci prevara?
« Poslednja izmena: 07. Apr 2014, 18:06:47 od 85Kristal »
Nemojte da ucite vise nikog nista, sve ste raz.ebali! Forsirate nemoguc sistem stalnog rasta u konacnoj sredini. To je za posmatranje.
Pa sad, ne znam sta je za posmatranje, mi koji i pokusavamo da naucimo decu necemu ili neko ko ne zavrsi skolu, ode na youtube i glavu mu napune svakakvim glupostima koje su daleko od nauke.
Citat
Indoktrinacija jeste vrsta edukacija koja ide na ruku uspostavljenim vrednostima!! Ti to najbolje znas. Korisnice, prestani da se blamiras! : )) Cebence na glavu!
Ne, nije vrsta edukacije. Pojmovi su slicni ali itekako postoji razlika. Da si procitao bilo sta osim sto si odslusao nekom youtube kvazi-naucnika znao bi to.
Citat
znam da te ovo boli, jer znas da je istina
Boli lol
Pa ne boli me uopste, zasto bi me bolelo da mi neko ko nije dokazan u polju nauke kaze da ne ja ne znam nesto. Rekoh ti vec pre, da si Pestaloci ili neko pa da mi kazes to pa da me zaboli, ovako si samo neskolovani youtube bot koji prdi u prazno.
Citat
Samo pricas o autorima koji su sistemski botovi...
Raspitaj se malo ko je Komenski, ko Marija Montesori i ostali. Mozda i naucis nesto jer za razliku od raznih youtube teoreticara zavere oni su napravili nesto u zivotu na polju nauke i obrazovanja...
Al dobro, kome da pricam, ti covece ne znas ni sta je "Don Kihot".
Citat
Za tebe, Korisnice, sam imao nulu (0).
Vidi se, posto se u matematiku ne razumes ic.
« Poslednja izmena: 07. Apr 2014, 18:19:47 od marko 284 »
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"