Rekoh ti vec da me tvoje popovanje ne pogadja iz prostog razloga sto se na tebe gledam kao nekog ko nije isao u skolu i nema pojma o cemu prica.
Dobro, to je tvoje pravo, ali to ne menja cinjenicu da ne znas o cemu pricas.
Citat
Da mi Komenski ili Marija Montesori (ti za oboje nemas pojma ni ko su) izadju iz groba i kazu da ja radim los posao zabrinuo bih se jer su ljudi od nauke , ovako na tebe samo gledam kao na propovedanje neskolovanog youtube bota koji nema neki uticaj na mene.
Sistem bot je dosta opasniji po okruzenje, to se vidi u realnom zivotu! Ima uticaja, to se vidi. Kako ti objasnjavas trenutnu situaciju u svetu? : ) Sta se to desava oko tebe?
Citat
Inace, da , svakako te ne razumem a ni tvoju borbu protiv vetrenjaca(da ti pomognem, to je Don Kihot, lektira iz skole). Valjda je tesko razumeti nesto toliko, tja, glupo...
Ne mzoemo svi da budemo oportunisti koji cekaju penziju! Ih, pa da su u pitanju vetrenjace, ne bi se toliko trudili da zaglupe decu po skolama, a i sire. Ne bi se toliko trudili da je to sve tako cvrsto.
Pitanje: Zbog cega se na ekonomskim skolama uci prevara?
« Poslednja izmena: 06. Apr 2014, 22:05:27 od 85Kristal »
Cinjenica: da je skolski sistem (pre svega ekonomska skola) prevara i laz! Kad ces protiv toga da dignes glas, kao neko ko "obrazuje" decu?
To nije cinjenica, to je tvoje misljenje. Koje si pokupio od nekog youtube bota. Moje misljenje je da nije tako i to je to.
Citat
Dobro, to je tvoje pravo, ali to ne menja cinjenicu da ne znas o cemu pricas.
Opet, tvoje misljenje, ne cinjenica.
Citat
Ne mzoemo svi da budemo oportunisti koji cekaju penziju! Ih, pa da su u pitanju vetrenjace, ne bi se toliko trudili da zaglupe decu po skolama, a i sire. Ne bi se toliko trudili da je to sve tako cvrsto.
Eto, ni "Don Kihot" ne znas sta je. A treba da te shvatam za ozbiljnog sagovornika o skoli...
Citat
Pitanje: Zbog cega se na ekonomskim skolama uci prevara?
Odgovor
Citat
1) Nije tema. Za takve gluposti imas onu tvoju temu koju niko i ne cita 2) Nemam nikakvu potrebu da coveku koji je ekonomski fakultet jedino video kada ga je krecio objasnjavam zasto je teza nekog youtube sarlatana koju je on odslusao u youtube klipu smesna
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Шта да знају мала британска дечица кад доктори економије се не разумеју у паре.
Verovao ili ne...
Citat
To nije cinjenica, to je tvoje misljenje. Koje si pokupio od nekog youtube bota. Moje misljenje je da nije tako i to je to.
Postoji problem jer je to o cemu pricam matematicki dokazivo. I to su potvrdile tvoje "kolege" profesori, koji ne zele da izadju sa tim u javnost : )
Citat
Eto, ni "Don Kihot" ne znas sta je. A treba da te shvatam za ozbiljnog sagovornika o skoli...
Korisnice, ne menjaj temu, nije lepo ; ) Ne treba ti mene da shvatas na bilo koji nacin, postoji pitanje, na koje izbegavas da odgovoris i time dokazujes ko si i sta si..sarlatan.
Citat
1) Nije tema. Za takve gluposti imas onu tvoju temu koju niko i ne cita 2) Nemam nikakvu potrebu da coveku koji je ekonomski fakultet jedino video kada ga je krecio objasnjavam zasto je teza nekog youtube sarlatana koju je on odslusao u youtube klipu smesna
Bezanje od realnosti nije ono sto sam te pitao : )
Mogu da pojednostavim: Zbog cega decu ucite na jedan te isti nacin, iako praksa daje sve gore i gore rezultate!? : )
Дајете људи одговорите му више због чега се на економским школама учи превара...
Slusam... : )
ps. Samo malo: mozda ja gresim, mozda ljudi hoce da robuju bankama i zive sve losije i losije. Mozda gledamo drugacije na "kvalitet zivota"!? Mozda ljudi hoce da im decu "obrazuju" tipovi poput Korisnika!?
« Poslednja izmena: 06. Apr 2014, 22:22:01 od 85Kristal »
Postoji problem jer je to o cemu pricam matematicki dokazivo. I to su potvrdile tvoje "kolege" profesori, koji ne zele da izadju sa tim u javnost : )
Aha, teorije zavere znaci? Imaju dokaze i matematicki su dokazivi ali nece u javnost posto ce ih neko valjda ubiti ako kazu tu matematicku istinu?
Citat
Korisnice, ne menjaj temu, nije lepo ; )
Ko menja temu, ti napadas mene, ja ti lepo kazem da si neko ko je jednostavno zatupljen jer skole nema i da ne znas ni sta je "Don Kihot". A umes da pricas bilo sta protiv skole i skolskog sistema.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"