Мргец, ја га ни не слушам а мени рецимо стално спочитаваш Алекс Џонса. Али, да ли си ти уопште чуо о чему тај новинар прича?
Несхватљиво је да се исмева један храбар лик који има муда да прозива све велике главоње и поред малтретирања, затварања и пребијања пар пута а о претњама да не причамо. Алекс Џонс је жив зато што је утицајан и познат а и зато што се новом светском поретку никако не свиђа идеја да од неког направе мученика.
Ајде мало послушај, немој стално да пљујеш човека који је свим срцем уз Србију све ове године критикујући и НАТО и ЕУ иУН и све живе акције које су спроводили против нас. Мислим да му бар толико поштовања дугујемо кад он из јебеног Тексаса прича с поштовањем о Србима. https://www.youtube.com/results?search_query=alex+jones+about+serbs
Уопште није у питању Алекс Џонс као индивидуа већ тај ментални склоп
Па шта му фали хехех Знам на шта типујеш јер он је колеричан, живахан и тип експлозивне природе и јако дуго се бави свим покваренштинама америчких влада са посебним освртом на спољну политику за коју сам каже да га је срамота шта се све ради у његово и име свих грађана јуесеја.. Није чудно што је понекад саркастичан у односу према власти па се кревељи и прозива, такав је он и прича му је на месту, ако знаш енглески онако, бар колико толико укачићеш да има резона. Оно што ти ја замерам јесте напад на његову причу кроз прозивање његовог темперамента(?). Ок..
Све се то учи у школи. Сунчев систем се ради у петом разреду основне. Нема ништа чудно што дјеца 6-10 година то нису знала. Код нас имате људе од 50+ година који то не знају.