Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Britanija: Svako deseto dete ne zna da živi na Zemlji  (Pročitano 17052 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Iskreno ne znam kako bih gore navedene procese objasnio detetu. A siguran sam da preko 90% roditelja ni sama ne zna sta se desava u tim procesima Smile

U svakom slucaju mislim da je nas sistem osnovnog obrazovanja bolji, i ako ne daje uvek rezultate kakve bi trebalo da daje.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Objasnis mu onako najprostije, onako kako znas, pratis knjigu i prevedes na "prostiji" nacin. Ne ulazis u hemijske analize, broj cilindara na masinama za preradu, nego najprostije moguce receno. To ulazi u nenadoknadive izvore energije.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Valjda cu do detetovog treceg razreda da naucim da budem taktican i strpljen. Moj otac nikad nije naucio  Smile

PS: Iskreno mislim da je mnogo bitnije da dete zna racunske operacije, pravila matematike i osnove algebre, geometrije itd. Nego sto je potrebno da zna neke procese koje ce da razume tek ako upise neki fakultet koji se tice istih Smile
« Poslednja izmena: 06. Apr 2014, 13:02:03 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Pa...znas kako,....ako hoces da ima dobru ocenu iz Prirode i drustva mora da nauci izvorima energije. To je veliki deo knjige, sa 3 poglavlj, uci se skoro celo polugodiste.
Kao i matematika, mnozenje i deljenje su oblast, kocka, pravougaonik, kvadrat i kvadar su druga oblast, ujedinjenje na pismenom u drugom polugodistu.
Srpski klasika, gramatika, gramatika, gramatika.

Moras da budes strpljiv, i naucices vremenom, jer je gradivo ogromno, i ako ne zelis da sedi i uci napamet, nego da razume, onda ces morati da naucis da uskocis.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Browser
Opera 11.10
Citat
dok je ostatak uveren
da živi na Saturnu ili Marsu.
Britanski klinci su jebeni carevi!Sto ih napadate,fenomenalni su  Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Pa tvoje gluposti o ekonomiji koje si naucio od nekog youtube sarlatana nisu tema, tema je to sto u Britaniji deca od 6 godina ne znaju da zive na Zemlji.
Ih, da je samo jutjub u pitanju : )) ali dobro...ti neke stvari neces shvatiti ni da zivis 3 zivota.
Usko je vezano sa obrazovanjem, ako nisi primetio. Dakle, gluposti koje ucite decu se mogu svesti pod "sarlatanizam" bez ikakvih problema. Zbog cega? Zbog toga sto deca uce u skolama jedno, a u realnosti se desava nesto sasvim drugo.Znaci, vi ste sarlatani, vi ste ljudi cija je svest zabrinjavajuca, na vrslo niskom nivou, vi uticete na sistem i kreairate ga...a to sto neko na jutjubu kaze nesto, to je nebitno, bitno je da li on to moze da dokaze ili ne...ispada da moze, a to sto ti ne verujes u matematiku, je samo po sebi porazavajuce. Roditelji treba da drze decu podalje od takvih ljudi, koji ih "obrazuju".

Ovo je jedinstvena prilika da roditelji i buduci roditelji vide ko radi po skolama

Citat
Za tvoje gluposti od ekonomiji koje su naucio od nekog youtube sarlatana imas tvoju temu i nema potrebe da dosadjujes ljudima i ovde posto to nije tema.  Smile
Ja ti upravo dokazao zbog cega si sarlatan : )

Citat
Zato sto korisnik marko284 smatra da se ne treba povlaciti pred budalama koje te prozivaju vec uredno odgovoriti na njihove besmislice pa i sarkazmom.
Ja se nadam da ces nastaviti, to me vrlo raduje, jer svakom porukom pokazujes ko si i sta si : ) Vrlo si nervozan i nesiguran, argumenti su ti 0, sarlatan si, a radis u skoli.

Citat
Nema potrebe da ukljucujem nauku u to jer zadnji put kada sam to radio dobio sam od tebe da sam "deo sistema", "zaglupljujem decu" i slicne gluposti tako da od mene mozes da dobijes samo sarkazam i podsmeh...
Kad si ukljucio nauku, ne secam se!? Sta nije tacno u tome da "zaglupljujes decu"? Cinjenica je da svrseni ekonomisti nemaju tri cuke o ekonomiji!
To sto ti ovde ispoljavas nije sarkazam, vec slabost i to se vidi.

Citat
1) Nije tema. Za takve gluposti imas onu tvoju temu koju niko i ne cita
2) Nemam nikakvu potrebu da coveku koji je ekonomski fakultet jedino video kada ga je krecio objasnjavam zasto je teza nekog youtube sarlatana koju je on odslusao u youtube klipu smesna
Citat
I ti si to video kada sam "krecio fakultet"? : )))
Korisnice marko, cinjenice su jedno, a tvoje zelje i mogucnosti drugo...narocito mogucnosti.

Najbolje da uzmes cebence i da se pokrijes preko glave...tvoja blamaza je opsteprisutna.

Dakle, izvoli odgovori:
Citat
Kako je moguce da se na ekonomskim skolama uci prevara?
Nije problem sto ti ne mozes da odgovoris na ovo, to niko ni ne ocekuje. Problem je taj sto je ovo postalo sistem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154

Ovo je jedinstvena prilika da roditelji i buduci roditelji vide ko radi po skolama

Buhahahahahahaha

Vidi, moj posao i moj kredibilitet nikad nije zavisio i nece zavisiti od nekih teoreticara zavere vec od mog rada. Tako da, nesto me bas zabole da objasnjavam zatucanom youtube botu zasto je pogresno nesto sto je on slusao na nekom youtube klipu. Kazem, da si zavrsio neke skole drugacije bi razmisljao i umeo bi da promislis i kriticki razmisljas, ovako si samo zatucan covek sa kojim nema potrebe raspravljati. Zato ti je ta tvoja tema i prazna pa moras da ides po ostalim i vrsis propovedi.  Smile

Citat
Sta nije tacno u tome da "zaglupljujes decu"? Cinjenica je da svrseni ekonomisti nemaju tri cuke o ekonomiji!
Ja nemam problem sa tim sto ti mislis da su gluposti, ja znam da nisu i znam da radim svoj posao kako treba za razliku od tebe koji krecis i vrsis internet propovedi o necemu o cemu nemas pojma. Nemam potrebu da ti dokazujem jer si zatucan pa necu da prosipam svoje znanje na coveculjka koji nema skolu i ne zna osnovne principe iste(naucne principe, ne nesto sto je naucio kao papagaj od nekog youtube teoreticara zavere). Jos manje na nekog ko misli da su indoktrinacija i edukacija ista stvar.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
E marko...pusti decka na miru...

Idi razmisli pa cemo da pricamo za deset godina...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Pa ono, trebalo bi da ga pustim da me omalovazava na svakoj temi jer tako misli da "pobedjuje" sistem.  Smile E pa bas necu nek se nervira i sikce za inat.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Ti si najbolji dokaz koliko obrazovanje nanosi zla coveku...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.