Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Britanija: Svako deseto dete ne zna da živi na Zemlji  (Pročitano 17072 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Значи...молер и клон Алекса Џонса држе предавање Smile
Мргец, ја га ни не слушам а мени рецимо стално спочитаваш Алекс Џонса. Али, да ли си ти уопште чуо о чему тај новинар прича?

Несхватљиво је да се исмева један храбар лик који има муда да прозива све велике главоње и поред малтретирања, затварања и пребијања пар пута а о претњама да не причамо.
 Алекс Џонс је жив зато што је утицајан и познат а и зато што се новом светском поретку никако не свиђа идеја да од неког направе мученика.

Ајде мало послушај, немој стално да пљујеш човека који је свим срцем уз Србију све ове године критикујући и НАТО и ЕУ иУН и све живе акције које су спроводили против нас. Мислим да му бар толико поштовања дугујемо кад он из јебеног Тексаса прича с поштовањем о Србима.
https://www.youtube.com/results?search_query=alex+jones+about+serbs
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Мислиш...доказано као "Земља је округла" или доказано као "Шејпшифтери су међу нама"? Smile
Duhovitost...
Ne, ne radi se tome. Dokazano je (matematikom, profesor Dirk Kruger je dosao do odredjena granice ali kasnije nije smeo da nastavi : ))) ) da se na ekonomskim skolama uce potpuno nebitne stvari, prevara. Ne obradjuju se teme kako banke zaista rade i sta je novac u obliku duga : )

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
   Заборавих да додам да је јуче на радију Снага Народа (чији је назив плава свиња Дачић без икаквог блама украо за кампању) била емисија Инфоратници где се између осталог у добром делу говорило о глобалном заглупљивању младих у школама.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Значи...молер и клон Алекса Џонса држе предавање Smile
Мргец, ја га ни не слушам а мени рецимо стално спочитаваш Алекс Џонса. Али, да ли си ти уопште чуо о чему тај новинар прича?

Несхватљиво је да се исмева један храбар лик који има муда да прозива све велике главоње и поред малтретирања, затварања и пребијања пар пута а о претњама да не причамо.
 Алекс Џонс је жив зато што је утицајан и познат а и зато што се новом светском поретку никако не свиђа идеја да од неког направе мученика.

Ајде мало послушај, немој стално да пљујеш човека који је свим срцем уз Србију све ове године критикујући и НАТО и ЕУ иУН и све живе акције које су спроводили против нас. Мислим да му бар толико поштовања дугујемо кад он из јебеног Тексаса прича с поштовањем о Србима.
https://www.youtube.com/results?search_query=alex+jones+about+serbs

Уопште није у питању Алекс Џонс као индивидуа већ тај ментални склоп Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154

Kako nije tema? Pricamo o obrazovanju, zar ne? Ako ja nesam skolovala, kao sto kazes, a ti jesi, ne vidim problem da mi odgovoris na pitanje!? : )

Pa tvoje gluposti o ekonomiji koje si naucio od nekog youtube sarlatana nisu tema, tema je to sto u Britaniji deca od 6 godina ne znaju da zive na Zemlji. Za tvoje gluposti od ekonomiji koje su naucio od nekog youtube sarlatana imas tvoju temu i nema potrebe da dosadjujes ljudima i ovde posto to nije tema.  Smile

Citat
Nemas potrebu da objasnjavas ali zato uredno replliciras na moje poruke nekim kliseima, trivijalnostima i bemislicama, koje ne bi ocekivali od coveka koji je vrhunski obrazovan...sta se to desava Korisnice?
Zato sto korisnik marko284 smatra da se ne treba povlaciti pred budalama koje te prozivaju vec uredno odgovoriti na njihove besmislice pa i sarkazmom. Nema potrebe da ukljucujem nauku u to jer zadnji put kada sam to radio dobio sam od tebe da sam "deo sistema", "zaglupljujem decu" i slicne gluposti tako da od mene mozes da dobijes samo sarkazam i podsmeh...

Citat
Nista meni nije jasno. Ja cekam odgovor na pitanje, koje sam postavio:
Evo ti jos jednom  Smile

Citat
1) Nije tema. Za takve gluposti imas onu tvoju temu koju niko i ne cita
2) Nemam nikakvu potrebu da coveku koji je ekonomski fakultet jedino video kada ga je krecio objasnjavam zasto je teza nekog youtube sarlatana koju je on odslusao u youtube klipu smesna
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Ovo je strasno, mene bi bilo sramota da neko objavi ovo istrazivanje a da se tice nase dece.
Blago receno engleska deca su mentalno retardirana.

Dok nasa deca u 3. razredu osnovne skole uce kojim se procesom dobija so, kako se preradjuje nafta i zemni gas, koja nalazista rude se nalaze u nasim krajevima....i jos mnogo toga, ova jadna deca iz retardirane Engleske ne znaju na kojoj planeti zive.
Stvarno sam ponosna na nasu decu.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Citat
Dok nasa deca u 3. razredu osnovne skole uce kojim se procesom dobija so, kako se preradjuje nafta i zemni gas, koja nalazista rude se nalaze u nasim krajevima.

Mozda uce ali ne znaju. Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Citat
Dok nasa deca u 3. razredu osnovne skole uce kojim se procesom dobija so, kako se preradjuje nafta i zemni gas, koja nalazista rude se nalaze u nasim krajevima.

Mozda uce ali ne znaju. Smile

Poenta je da stanes ispred deteta i objasnis mu slikovito, ili vec kako dete najbolje konta ono sto je napisano u knjizi.
To ne postoji u tim "razvijenim" zemljama, to da ti popricas sa detetom, da mu razjasnis, da mu priblizis materiju, to prosto tamo nema.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Citat
Dok nasa deca u 3. razredu osnovne skole uce kojim se procesom dobija so, kako se preradjuje nafta i zemni gas, koja nalazista rude se nalaze u nasim krajevima....i jos mnogo toga, ova jadna deca iz retardirane Engleske ne znaju na kojoj planeti zive.
Stvarno sam ponosna na nasu decu.

Sace da te poklope ovi naucnici kojima je to nebitno jer koji ce mu moj informacija da zivi na Zemlji dok izdaje kredit  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Jbg sad da li je bitno ili nije, videcemo, vreme ce pokazati.

Kad moj dever zove iz Kanade i kaze kako mu cerka koja ima 13 godina ne zna tablicu mnozenja, onda banke trljaju ruke, jer naravno da buduci klijenti ne znaju da izracunaju ni kamatu a kamoli ratu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.