Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Britanija: Svako deseto dete ne zna da živi na Zemlji  (Pročitano 17134 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154

Korisnice,
Nema potrebe da se nerviras. Ja se ne svadjam niti to zelim, medjutim problem nastaje kada ljudi sa rezonima koje imas ti "vaspitavaju i obrazuju" drugu decu. Pricam o tvojoj profesiji.... Tada mora doci do reakcije!

Smile Smile Smile

Rekoh ti vec prosli put, ti mene ne nerviras. Neizmerno si mi zabavan sa glupostima kao sto je ova.

Zalim sto moram da te obavestim ali ti si ovde podsmeh. Jedini koji te slusaju su inicio i mozda taksteks posto ste od iste sorte youtube teoreticara zavere koji veruju u sangejzing i velike lose vakcine. ostali ti se samo smeju. Upravo zato sto su prosli neke skole i umeju da razmisljaju. Za razliku od ljudi sa 4 razreda osnovne koje moze da indoktrinise svaki youtube sarlatan...
« Poslednja izmena: 05. Apr 2014, 23:36:48 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.154

Rekoh ti vec prosli put, ti mene ne nerviras. Neizmerno si mi zabavan sa glupostima kao sto je ova.
E super, hajde onda da vidimo zbog cega je problem da odgovoris na pitanje? : ))
To so stavljas te smajlije ne znaci da si manje napet! Samo ti kazem da nema potrebe za tim...

Citat
Zalim sto moram da te obavestim ali ti si ovde podsmeh. Jedini koji te slusaju su inicio i mozda taksteks posto ste od iste sorte youtube teoreticara zavere koji veruju u sangejzing i velike lose vakcine.

Odlicno, hajde onda da zajedno kroz salu resimo ovaj problem : ))

Znaci:
Citat
Kako je moguce da se na ekonomskim skolama uci prevara?

Tebi, Korisnice, ocigledno nije jasno da nije do mene, nisam ja sistem, ja sam nebitan, a ako sam nebitan izvoli odgvori na pitanje nebitnog forumasa, za tebe bi to trebalo da je vrlo lako ; )

Citat
ostali ti se samo smeju. Upravo zato sto su prosli neke skole i umeju da razmisljaju. Za razliku od ljudi sa 4 razreda osnovne koje moze da indoktrinise svaki youtube sarlatam...
Nikad nisam ni rekao da ne znaju da razmisljaju, vec da vecina ljudi razmislja pod indoktrinacijom. Ljudi iz prosvete prednjace, oni stvaraju zupcanike u mehanizmu, a mehanizma ne valja nicemu, pa ti vidi : ))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
E super, hajde onda da vidimo zbog cega je problem da odgovoris na pitanje? : ))

PA:

1) Nije tema. Za takve gluposti imas onu tvoju temu koju niko i ne cita
2) Nemam nikakvu potrebu da coveku koji je ekonomski fakultet jedino video kada ga je krecio objasnjavam zasto je teza nekog youtube sarlatana koju je on odslusao u youtube klipu smesna

Jel ti sad jasnije ili moram ponovo?  Smile

Citat
ja sam nebitan
Konacno u necemu da se slozimo...

E sad ako si nebitan izvoli i ostavi se propovedi i ne dosadjuj ljudima svojim glupostima...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Значи...молер и клон Алекса Џонса држе предавање Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Korisnice marko284, suvise si kontradiktoran, za nekog ko je visoko, vrhunski skolovan...rekao bih konfuzan.

PA:

1) Nije tema. Za takve gluposti imas onu tvoju temu koju niko i ne cita

Samo se ti tesi : ) Broj pregleda govori da li je citana ili ne. Nadalje, veliki broj ljudi me pita dosta toga preko privatnih poruka i ja se trudim da im odgovorim. Citaj ono sto pisem, eto prilike da nesto naucis.

Kako nije tema? Pricamo o obrazovanju, zar ne? Ako ja nesam skolovala, kao sto kazes, a ti jesi, ne vidim problem da mi odgovoris na pitanje!? : )

Citat
2) Nemam nikakvu potrebu da coveku koji je ekonomski fakultet jedino video kada ga je krecio objasnjavam zasto je teza nekog youtube sarlatana koju je on odslusao u youtube klipu smesna
Velike kontradiktornosti...a skolovan si i obrazovan, poznajes sistem u brucu..takoreci ; )
Nemas potrebu da objasnjavas ali zato uredno replliciras na moje poruke nekim kliseima, trivijalnostima i bemislicama, koje ne bi ocekivali od coveka koji je vrhunski obrazovan...sta se to desava Korisnice?

Citat
Jel ti sad jasnije ili moram ponovo?  Smile
Nista meni nije jasno. Ja cekam odgovor na pitanje, koje sam postavio:
Citat
Kako je moguce da se na ekonomskim skolama uci prevara?

Citat

E sad ako si nebitan izvoli i ostavi se propovedi i ne dosadjuj ljudima svojim glupostima...
To isto moze da se kaze i za tebe : )  Problem je taj sto ti za tvoje gluposti dobijas novac i ucis decu prevarama i glupostima (dokazanao). Ja to ne radim, ko hoce moze da procita sta pisem i to je to. Nemam nameru da dosadjujem ali me raduje sto redovno pratis ono sto pisem i teme koje otvaram. Nadam se da ce i dalje tako biti...

ps
A gde je meni korisniče?
To je bila trenutna impresija, koja se pokazala tacnom : ) Kada neko ponavlja ono sto je naucio (sto mu je zadato kao ulaz), cime je indoktriniran, kao aparat za espresso "thank you, come again", onda sam ja osetio potrebu da mu zadenem malko artificijalniji (kompjuterski) karakter...nadam se da se razumemo.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2014, 08:38:39 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Интересантно је да ти за све што напишеш посебно наглашаваш да је то доказано Smile Зашто имаш потребу да то наглашаваш? Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Интересантно је да ти за све што напишеш посебно наглашаваш да је то доказано Smile Зашто имаш потребу да то наглашаваш? Smile
  Zbog matematike, zato sto jeste dokazano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Tih 12% su onih najinteligentnijih 12% koji su trolovali reportere Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Мислиш...доказано као "Земља је округла" или доказано као "Шејпшифтери су међу нама"? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.