Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li mrzite WOW
da
ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Анти-wow клан ~ Зашто мрзим wow?  (Pročitano 20145 puta)
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 3120
Moderatori,preimenujte temu u "WoW: Ironic protiv svih" Smile

Da to bi bilo najpametnije. Izvoli 5 bambi poena za trud.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Mislim da kapiram sta je ovde u pitanju  Smile WoW hejteri u stvari nikad u zivotu nisu igrali MMORPG (odgovorno stojim iza ovoga), cim vidim komentare poput "pola sata se nista ne desava, igra je staticna, grafika je ruzna". OK, shvatite da je to igra koju odjednom igra na desetine ili stotine hiljada ljudi i da grafika NE SME da bude nabudzena jer to znaci nekoliko hiljada ljudi kojima ce se frame-rate usporiti i oni ce lagovati sto ce da zezne server. Sam svet igre je vrlo zivopisan, ja sam puno puta uhvatio sebe da samo setam i posmatram sta se sve desava, koliko koji virtuelni lik animacija itd. A to sto se nista nije desilo, to moze da znaci da je covek sredjivao svoj inventar i procenjivao da li ce mu novi predmet dati vise beneficija od onog koji je vec imao (u stvari, sta vam ja pricam, pa bar jednom ste igrali RPG).

al stvarno neznam sa kojim pravom vi imate da pricate nesto o ljudima sto igraju wow tipa : bolesni kreteni sto igraju onu debilnu igru (neko je ovo reko,neznam tacno ko,mozda ne tacno tako al u tom smislu),ja je igram vec 2 god,al sam normalan skroz,nisam kvario ocjene u skoli,nego sam jedan od boljih ucenika generacije(nisam streber Smile),izlazim sa drustvom,bavim se sportom i sve normalno i kako sad ti mene mozes nazvat bolesnim kretenom samo zato sto igram wow a i ne poznajes me?i kako pola vas moze rec mrzim wow,to je sranje ovo ono,a nisu nikad igrali igricu?to sto ima ludaka to ne poricem i ja ih znam par sto su bas kreteni...ili one izjave wow je sranje ima losu grafiku...to je jedna od prvih stvari sto sam naucio u mojih 10tak god igranja(nije grafika sve u igrici),ne mora niko da odgovara na onaj post jer ce mo 99% pocet da se svadjamo a to mi nista ne treba,samo dajem moje misljenje...

ovo je lep i potpun odgovor, eto primera kvalitetne diskusije

Smatram da bi trebalo ukinuti ovako negativno nastrojene teme. Sigurno ne zelimo da nas deo foruma bude mesto odakle ce se siriti mrznja prema drugim ljudima ili mukotrpnom radu koji je neki tim ulozio u nesto (konkretno - u proizvodnju neke igre). Ako se vec tako ostro raspravljate, dajte malo smanjite dozviljaj. Ja eto ne volim GTA jer ga smatram ispraznom igrom sa bespotrebnim nasiljem kao jedinom svrhom koje nije tu da zabavi (kao u Postalu) a i jer ima puno elemenata koji su tu samo da loze publiku ali ne pokusavam nikome to da nabijam na nos svakih 5 sekundi.
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
pa,sta ima ja ili mi da ti govorimo...ovde moderatori ionako rade sta im se svidja...(ne mislim na tebe.e usput-bre,ja pisao zbog tebe pola sata one igrice...idi na "screenfun novine"...ono sto si me pitao...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
ja ne igram wow ali  ga ne mrzim ne znam sto bi ga mrzeo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
ovde moderatori ionako rade sta im se svidja...

ne rade, samo clanovi ne citaju Pravilnik
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
WoW hejteri u stvari nikad u zivotu nisu igrali MMORPG (odgovorno stojim iza ovoga)

Ја сам играо MMORPG, мада мени игра лично несмета, немрзим је, него ми "опседнутост" одређених људи иде на живце, оно са смешним скриновима, пола слика су неке WoW глупости које могу бити само јасне некоме ко се разуме у игру(реално пола њих нису ни смешне), а о онима који серу по неким левим темама о WoW да непричам.

За вас све остале који је игратe, понашате се нормално и не смарате: nice to meet you, I'm Alexander.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Ја сам играо MMORPG, мада мени игра лично несмета, немрзим је, него ми "опседнутост" одређених људи иде на живце, оно са смешним скриновима, пола слика су неке WoW глупости које могу бити само јасне некоме ко се разуме у игру(реално пола њих нису ни смешне), а о онима који серу по неким левим темама о WoW да непричам.

За вас све остале који је игратe, понашате се нормално и не смарате: nice to meet you

Amin Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung ZM60
jbg .... nekome se ne moze dokazati ....
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1
mob
Nokia E65
al stvarno neznam sa kojim pravom vi imate da pricate nesto o ljudima sto igraju wow tipa : bolesni kreteni sto igraju onu debilnu igru (neko je ovo reko,neznam tacno ko,mozda ne tacno tako al u tom smislu),ja je igram vec 2 god,al sam normalan skroz,nisam kvario ocjene u skoli,nego sam jedan od boljih ucenika generacije(nisam streber Smile),izlazim sa drustvom,bavim se sportom i sve normalno i kako sad ti mene mozes nazvat bolesnim kretenom samo zato sto igram wow a i ne poznajes me?i kako pola vas moze rec mrzim wow,to je sranje ovo ono,a nisu nikad igrali igricu?to sto ima ludaka to ne poricem i ja ih znam par sto su bas kreteni...ili one izjave wow je sranje ima losu grafiku...to je jedna od prvih stvari sto sam naucio u mojih 10tak god igranja(nije grafika sve u igrici),ne mora niko da odgovara na onaj post jer ce mo 99% pocet da se svadjamo a to mi nista ne treba,samo dajem moje misljenje...
P.S. u jbt ovo mi najduzi post sto sam napisao Smile

Lepo si rekao Smile

Igrajte wow ali nemojte da postanete opsednuti... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Does God believe in people?

Zodijak Leo
Pol
Poruke 569
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jednostavno, igra mi je glupa, imam par drugova koji se uzivljavaju i to je njihov izbor ali igra je krajnje ocajna.
IP sačuvana
social share
You can only be young once, but you can be immature forever.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.