Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li mrzite WOW
da
ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Анти-wow клан ~ Зашто мрзим wow?  (Pročitano 20106 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ja sam dosad mozda tri puta na tri mesta rekao da mrzim WOW.ne znam cak ni da li sam rekao bas"Mrzim WOW"... Smile

@ Dr.Lift-pa ja bih ti sada odgovorio,ali ce se Smurai uvrediti i naljutiti,a s njim necu da ulazim u svadju(dobar je... Smile)-ne zezam se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia E71
al stvarno neznam sa kojim pravom vi imate da pricate nesto o ljudima sto igraju wow tipa : bolesni kreteni sto igraju onu debilnu igru (neko je ovo reko,neznam tacno ko,mozda ne tacno tako al u tom smislu),ja je igram vec 2 god,al sam normalan skroz,nisam kvario ocjene u skoli,nego sam jedan od boljih ucenika generacije(nisam streber Smile),izlazim sa drustvom,bavim se sportom i sve normalno i kako sad ti mene mozes nazvat bolesnim kretenom samo zato sto igram wow a i ne poznajes me?i kako pola vas moze rec mrzim wow,to je sranje ovo ono,a nisu nikad igrali igricu?to sto ima ludaka to ne poricem i ja ih znam par sto su bas kreteni...ili one izjave wow je sranje ima losu grafiku...to je jedna od prvih stvari sto sam naucio u mojih 10tak god igranja(nije grafika sve u igrici),ne mora niko da odgovara na onaj post jer ce mo 99% pocet da se svadjamo a to mi nista ne treba,samo dajem moje misljenje...
P.S. u jbt ovo mi najduzi post sto sam napisao Smile
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Postani ono sto jesi - Nice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ljudi od kad sam bio bas bas mali ja igram igre do svoje 6 god aktivno sam igrao konzole od 6 sam igrao aktivno i konzole i PC (mada malo vise PC) i kroz sve to iskustvo sam stekao mrznju prema pojedinim igrama ali nemam potrebu kao neki kreteni da idem od teme do teme i da postujem mrzim wow mrzim wow mrzim wow,i ja mrzim settlerse pa cutim i to drzim za sebe.
Lepo kaze Ironic uzivajte u svojoj mrznji,samo neshvatam sta cete postici,wow je najigranjija igra i uvek ce biti,ako mislite da cete ovim putem sejati mrznju prema wowu u tudje mozgove gadno ste se sjebali.  Smile
Mogao bi prvo da pogledas moje komentare na drugim temama i shvatices da nisam pljuvac i neko ko koristi ovaj forum samo da bi recima iskazao svoj pesimizam, mrzovoljnost i nezadovoljstvo zivotom. Ja nisam pljuvac, samo mi se WOW ne dopada, sto ne mogu da kazem za druge igrice tipa S.T.A.L.K.E.R, Far Cry, Need for Speed, GTA, Prince of Parsia,...
@Ironic
Totalno kapiram tvoju ljutnju i u pravu si za to sto kazes za ljude koji ultimativno za nesto kazu "ne volim" ili "mrzim", a ne znaju zasto! Iako mi nije preterano stalo do tvog misljenja i bez zelje da se tebi nesto pravdam (mada meni tvoj stav ne smeta), ali cisto da bih pokazao da to sto drugare ne vidjam 2 meseca i sto je jednog ostavila riba, nije jedini razlog zasto ne volim WOW, evo opisa mog prvog i poslednjeg susreta sa WOW-om : dakle, odem u igraonicu sa drugarom da malo odigramo Counter-a, tamo sretnem drugog druga koji igra WOW,  ja se zainteresujem i krenem da gledam sta on radi. Prvi utisak losa grafika (kapiram zasto to nije bitno, ali taj mi je utisak)! Drugi utisak previse staticno, u intervalu od pola H nista se i malo zanimljivo i drugacije nije desilo (ok, pola h je malo). Koliko se igrica igra? Pa on je igrao nekih 20-ak dana i nastavlja dalje, nema kraja. Pre treceg utiska sam otisao od njegovog kompa i nista! Posle su se druga dva drugara navukla na doticni WOW i ostatak znate!
Jos jednom, igricu nisam ispljuvao, samo sam rekao da mi se ne svidja. Ali kad bi ste vi napali moje omiljene igrice i ja bih se isto branio! Tako da, keep playing WOW and I'll keep avoiding it! Dok me neko ne ubedi u suprotno, sto ne kazem da se mozda nece desiti!  
IP sačuvana
social share
Lukavstvo lisice se zasniva na gluposti kokoske
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
@peregy-u slucaju da si mislio na mene-pa ja nisam tako rekao...nekao vole WOW-ja sam na "Koju igricu najvise mrzite" napisao WOW,ALI!!! nisam davio...nego me je posle neko smarao sa tim postom...
a,takodje mene nervira kada ljudi koji igraju WOW-onaj deo njih koji je sludjen-dodje na neku petu temu kao npr-ajde nek bude opet Koju igricu najvise mrzite? i prica kao:"ja mrzim sve sem WOWa...",pa onda posle nastavlja:"Wow je ekstra..."
"ja volim WOW..."
znaci ja ne mrzim ljude koji ga igraju,mrzim Blizzard i samu igru,ali neka svako ima svoje misljenje...a ono sto mi smeta jeste kad ljudi idu okolo po nekim neveznim temama i smaraju druge sa WOWom...
a NARAVNo da postujem i tvoje i Samurajevo i IRonic ovo misljenje IAKO se mimoilazi sa mojim...to naravno-uvek! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 3120
Libertix drage volje cu ti pokazati svetle strane wowa ukoliko nisi imao prilike da vidis dok si gledao ortaka kako igra.

@ hkj

hvala na komentarima, drago mi je da znam da ljudi ovde rasprave ne shvataju kao licne prozivke. A samo bih te zamolio da mi kazes zasto mrzis Blizzard, ne moras objasnjavati zasto mrzis wow (iako bih i to cenio ali o tome smo vec nasiroko).
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia E71
neznam dali si ti ili neko drugi reko al se tacno sjecam da se spominjalo o igracima wow-a kao bolesnicima debilima i tako to,postujem i ja tvoje misljenje al i ono na svaku drugu temu mrzim wow,wow je najgori i to smara mnogo isto kao i to wow je njabolji wow ono wow ono...oladite se svi malo i ne spominjite wow tako je najbolje Smile
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
peregy-ma,nisam to bio ja!ili dobro-provericu,pa ako jesam priznacu.mada,mislim da to nisam bio ja.i-da-to je najbolje... Smile  Smile
@ Ironic   -dobro pitanje?mislim-na mestu...        Smile Smile
zato sto: mislim da su cene pretplate prevelike(ne bespotrebne,vec prevelike...)   ; zato stokonstantno izdaju ekspanzije na nacin da naprosto MORAS da ih kupis...;zato sto prave igrice sa(po meni-znaci po- me-ni) najglupljom tematikom ; zato sto nikad ne mogu da se zasite para(znam ja da kosta produkcija i da ne moze sve da bude besplatno,ali ne mogu nikad da se skrase nego uvek moraju da nabacuju jos love preko ekspanzija,anti0piraterije...) ;zato sto misle da su oni jedna-jedina i "Izabrana"  Smile igracka kompanija...eto-to je moj ODGOVOR.znaci ne argument,ne prozivka-samo cist ODGOVOR na tvoje pitanje. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 3120
OK hvala
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
О види тема расте, стигли до 10 стране, хехе, ја сам рекао своје, игру не мрзим, сматрам је досадном, али као и hkj ово

Citat
a,takodje mene nervira kada ljudi koji igraju WOW-onaj deo njih koji je sludjen-dodje na neku petu temu kao npr-ajde nek bude opet Koju igricu najvise mrzite? i prica kao:"ja mrzim sve sem WOWa...",pa onda posle nastavlja:"Wow je ekstra..."
"ja volim WOW..."

не подносим (дотична особа коју спомиње друг hkj спомиње је дошла на тему "зар нико неволи стратегије" и рекла: "пре сам волео стратегије, али откад играм  WOW мрзим их", какве везе то има са стратегијама (осим речи "стратегије"))
Такве особе које соле памет (GTA је застарела игра, Red Alert 2 је пропали покушај прављења Generalsa (успут је рекао да сви који су гласали за RA2 немају мозга) и сличне генијалности) уопште неволим и осућу паљбу по њима сваки пут (када сам расположен за то наравно).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Moderatori,preimenujte temu u "WoW: Ironic protiv svih" Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.