al stvarno neznam sa kojim pravom vi imate da pricate nesto o ljudima sto igraju wow tipa : bolesni kreteni sto igraju onu debilnu igru (neko je ovo reko,neznam tacno ko,mozda ne tacno tako al u tom smislu),ja je igram vec 2 god,al sam normalan skroz,nisam kvario ocjene u skoli,nego sam jedan od boljih ucenika generacije(nisam streber ),izlazim sa drustvom,bavim se sportom i sve normalno i kako sad ti mene mozes nazvat bolesnim kretenom samo zato sto igram wow a i ne poznajes me?i kako pola vas moze rec mrzim wow,to je sranje ovo ono,a nisu nikad igrali igricu?to sto ima ludaka to ne poricem i ja ih znam par sto su bas kreteni...ili one izjave wow je sranje ima losu grafiku...to je jedna od prvih stvari sto sam naucio u mojih 10tak god igranja(nije grafika sve u igrici),ne mora niko da odgovara na onaj post jer ce mo 99% pocet da se svadjamo a to mi nista ne treba,samo dajem moje misljenje... P.S. u jbt ovo mi najduzi post sto sam napisao
Ljudi od kad sam bio bas bas mali ja igram igre do svoje 6 god aktivno sam igrao konzole od 6 sam igrao aktivno i konzole i PC (mada malo vise PC) i kroz sve to iskustvo sam stekao mrznju prema pojedinim igrama ali nemam potrebu kao neki kreteni da idem od teme do teme i da postujem mrzim wow mrzim wow mrzim wow,i ja mrzim settlerse pa cutim i to drzim za sebe. Lepo kaze Ironic uzivajte u svojoj mrznji,samo neshvatam sta cete postici,wow je najigranjija igra i uvek ce biti,ako mislite da cete ovim putem sejati mrznju prema wowu u tudje mozgove gadno ste se sjebali.
Mogao bi prvo da pogledas moje komentare na drugim temama i shvatices da nisam pljuvac i neko ko koristi ovaj forum samo da bi recima iskazao svoj pesimizam, mrzovoljnost i nezadovoljstvo zivotom. Ja nisam pljuvac, samo mi se WOW ne dopada, sto ne mogu da kazem za druge igrice tipa S.T.A.L.K.E.R, Far Cry, Need for Speed, GTA, Prince of Parsia,... @Ironic Totalno kapiram tvoju ljutnju i u pravu si za to sto kazes za ljude koji ultimativno za nesto kazu "ne volim" ili "mrzim", a ne znaju zasto! Iako mi nije preterano stalo do tvog misljenja i bez zelje da se tebi nesto pravdam (mada meni tvoj stav ne smeta), ali cisto da bih pokazao da to sto drugare ne vidjam 2 meseca i sto je jednog ostavila riba, nije jedini razlog zasto ne volim WOW, evo opisa mog prvog i poslednjeg susreta sa WOW-om : dakle, odem u igraonicu sa drugarom da malo odigramo Counter-a, tamo sretnem drugog druga koji igra WOW, ja se zainteresujem i krenem da gledam sta on radi. Prvi utisak losa grafika (kapiram zasto to nije bitno, ali taj mi je utisak)! Drugi utisak previse staticno, u intervalu od pola H nista se i malo zanimljivo i drugacije nije desilo (ok, pola h je malo). Koliko se igrica igra? Pa on je igrao nekih 20-ak dana i nastavlja dalje, nema kraja. Pre treceg utiska sam otisao od njegovog kompa i nista! Posle su se druga dva drugara navukla na doticni WOW i ostatak znate! Jos jednom, igricu nisam ispljuvao, samo sam rekao da mi se ne svidja. Ali kad bi ste vi napali moje omiljene igrice i ja bih se isto branio! Tako da, keep playing WOW and I'll keep avoiding it! Dok me neko ne ubedi u suprotno, sto ne kazem da se mozda nece desiti!
@peregy-u slucaju da si mislio na mene-pa ja nisam tako rekao...nekao vole WOW-ja sam na "Koju igricu najvise mrzite" napisao WOW,ALI!!! nisam davio...nego me je posle neko smarao sa tim postom... a,takodje mene nervira kada ljudi koji igraju WOW-onaj deo njih koji je sludjen-dodje na neku petu temu kao npr-ajde nek bude opet Koju igricu najvise mrzite? i prica kao:"ja mrzim sve sem WOWa...",pa onda posle nastavlja:"Wow je ekstra..." "ja volim WOW..." znaci ja ne mrzim ljude koji ga igraju,mrzim Blizzard i samu igru,ali neka svako ima svoje misljenje...a ono sto mi smeta jeste kad ljudi idu okolo po nekim neveznim temama i smaraju druge sa WOWom... a NARAVNo da postujem i tvoje i Samurajevo i IRonic ovo misljenje IAKO se mimoilazi sa mojim...to naravno-uvek!
Libertix drage volje cu ti pokazati svetle strane wowa ukoliko nisi imao prilike da vidis dok si gledao ortaka kako igra.
@ hkj
hvala na komentarima, drago mi je da znam da ljudi ovde rasprave ne shvataju kao licne prozivke. A samo bih te zamolio da mi kazes zasto mrzis Blizzard, ne moras objasnjavati zasto mrzis wow (iako bih i to cenio ali o tome smo vec nasiroko).
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
neznam dali si ti ili neko drugi reko al se tacno sjecam da se spominjalo o igracima wow-a kao bolesnicima debilima i tako to,postujem i ja tvoje misljenje al i ono na svaku drugu temu mrzim wow,wow je najgori i to smara mnogo isto kao i to wow je njabolji wow ono wow ono...oladite se svi malo i ne spominjite wow tako je najbolje
peregy-ma,nisam to bio ja!ili dobro-provericu,pa ako jesam priznacu.mada,mislim da to nisam bio ja.i-da-to je najbolje... @ Ironic -dobro pitanje?mislim-na mestu... zato sto: mislim da su cene pretplate prevelike(ne bespotrebne,vec prevelike...) ; zato stokonstantno izdaju ekspanzije na nacin da naprosto MORAS da ih kupis...;zato sto prave igrice sa(po meni-znaci po- me-ni) najglupljom tematikom ; zato sto nikad ne mogu da se zasite para(znam ja da kosta produkcija i da ne moze sve da bude besplatno,ali ne mogu nikad da se skrase nego uvek moraju da nabacuju jos love preko ekspanzija,anti0piraterije...) ;zato sto misle da su oni jedna-jedina i "Izabrana" igracka kompanija...eto-to je moj ODGOVOR.znaci ne argument,ne prozivka-samo cist ODGOVOR na tvoje pitanje.
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
О види тема расте, стигли до 10 стране, хехе, ја сам рекао своје, игру не мрзим, сматрам је досадном, али као и hkj ово
Citat
a,takodje mene nervira kada ljudi koji igraju WOW-onaj deo njih koji je sludjen-dodje na neku petu temu kao npr-ajde nek bude opet Koju igricu najvise mrzite? i prica kao:"ja mrzim sve sem WOWa...",pa onda posle nastavlja:"Wow je ekstra..." "ja volim WOW..."
не подносим (дотична особа коју спомиње друг hkj спомиње је дошла на тему "зар нико неволи стратегије" и рекла: "пре сам волео стратегије, али откад играм WOW мрзим их", какве везе то има са стратегијама (осим речи "стратегије")) Такве особе које соле памет (GTA је застарела игра, Red Alert 2 је пропали покушај прављења Generalsa (успут је рекао да сви који су гласали за RA2 немају мозга) и сличне генијалности) уопште неволим и осућу паљбу по њима сваки пут (када сам расположен за то наравно).