Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li mrzite WOW
da
ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Анти-wow клан ~ Зашто мрзим wow?  (Pročitano 20154 puta)
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 3120
Iz licnog iskustva znam da je WOW definitivno naj-antisocijalizacijska igra, dva drugara nisam vidjao 2 meseca zbog nje, a jednog je i ostavila devojka zbog iste, sa kojom je bio  godine!  I rest my case!

Tebi covek bas ne moze da dokaze neke stvari. Shvatas li ti da nije wow uzrok toga sto su oni postali asocijalni. UZROK JE NJIHOV MOZAK, njihova nesposobnost da izaberu bolju opciju izmedju druzenja i igrice.

Ja zaista pokusavam da ovde iznosim neke stavove, ali izgleda kao da pricam ciglu debelom 4 metra. Ja sam dovoljno ljubazan da razumem vase stavove i da vam priblizim moje, ako ni iz cega drugog barem iz postovanja mozete i vi da uradite isto.

@ Liberix

Pogresno si protumacio moje postove. Ja se apsolutno ne ljutim. Imaj ti svoje misljenje to je sasvim ok (mada po recima jednog velikog mudraca: "Opinions are like assholes, everybody's got one")

Hvala provodicu koliko god zelim (mislim da treba) igrajuci wow, kao sto sam rekao ranije, wow je samo izgovor nekima da pljuju po necemu a ne shvataju da i ljudi koji ne igraju wow nego neke SP igrice i dalje provode isto toliko sati pred kompom koliko i ljudio koji igraju wow. No nema veze.

Wow je shit end of story.... svaka cast lepo receno. Sad Posto si doneo tako finalan zakljucak mozes sebe smatrati pobednikom ove diskusije i prestati da postujes ovde Smiley

Mene rastuzuje kada rastuzi kada vidim da su ljudi toliko ograniceni da ne vide dalje od svojih razmisljanja.

-Ja mislim ovako i ti mi ne mozes nista
-Svako ima svoje misljenje sta se ti mesas
-Moje iskustvo je jedini validan primer na kome baziram misljenje

Mene bi bilo sramota da ovako razmisljam.
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 16:07:09 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ti zaloudjenici zbog koji zbog wowa izgube devojku sa kojom su bili u vezi 1 god ili koji vide svetlost samo kad sklone zaluzine ne samo da su zaludjenici vec su i kreteni ne samo da su kreteni vec su i kretencine !!!

Ja sam wow igrao 2 sata dnevno lepo se izigram pa opet imam vremena i za fudbal i za cice i za sve ostalo.
Doduse sad sam prekinuo pa cu nastaviti da igram na zimu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Изабери ПАРТИЗАН

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 925
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Мрзим ову игру, имам пар ортака који су блесави за овим...
Где су, шта су, играју WoW  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 3120
Sta ces, covek se potrudi, pruzi ruku razgovora a zlotvori je rastrgnu.

Uzivajte u svojoj mrznji nadam se da ce nesto dobro proizaci iz toga Smiley
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
da,da-MMORPG je buducnost...pa oce to u Americi,a i zna se da ameri vise igraju konzole,nego MMORPG...
tako da-oce MMORPG ,al malo morgen... Smile
Bogte,koliko se postova nabilo za ovako malo vreme...huuuh!!! Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 3120
da,da-MMORPG je buducnost...pa oce to u Americi,a i zna se da ameri vise igraju konzole,nego MMORPG...
tako da-oce MMORPG ,al malo morgen... Smile
Bogte,koliko se postova nabilo za ovako malo vreme...huuuh!!! Smile  Smile

Hvala prijatelju slatko si me nasmejao Smile

"hoce to u americi"

Ovo me podseca na izjave tokom bombardovanja '99 tipa "Ja necu da pijem koka kolu jer nas ameri bombarduju"
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ljudi od kad sam bio bas bas mali ja igram igre do svoje 6 god aktivno sam igrao konzole od 6 sam igrao aktivno i konzole i PC (mada malo vise PC) i kroz sve to iskustvo sam stekao mrznju prema pojedinim igrama ali nemam potrebu kao neki kreteni da idem od teme do teme i da postujem mrzim wow mrzim wow mrzim wow,i ja mrzim settlerse pa cutim i to drzim za sebe.
Lepo kaze Ironic uzivajte u svojoj mrznji,samo neshvatam sta cete postici,wow je najigranjija igra i uvek ce biti,ako mislite da cete ovim putem sejati mrznju prema wowu u tudje mozgove gadno ste se sjebali.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
nije amerika svet, mada neznam kakvo je stanje kod kineza i japanaca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
@Dr.Lift  Smile dobro me podseti da kazem to

Ebala vas Amerika ako bas hocete da znate najvise ima registrovanih igraca upravo iz Kine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 3120
nije amerika svet, mada neznam kakvo je stanje kod kineza i japanaca  Smile

Dovoljno je reci da je u Koreji (i, da, znam da Koreja nema nikakve veze sa Kinom i Japanom Smile) nacionalni sport broj jedan igrica koju je napravio Blizzard. Jel to znaci da su oni poremecena nacija?
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 16:22:10 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.