Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 04:41:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anksioznost  (Pročitano 116491 puta)
Poznata licnost

ljubav vera nada

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 3375
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung x-66o
 Smile anksiozan ili ne,lepo je procitati ovo, mislim da bezeci od istine stvaramo sebi josh veci problem, neko chita i cuti,neko ispricha pa cuti, ne na ovij samo temi ,moje mishljenje je da i na onim najbanalnijim temema  mozemo dobiti informaciju o nakome ako nas taj interesuje,  sto se tiche podsmevanja i tracarenja,nerazumevanja i podrugivanja toga imamo van interneta,  na to bih mogla reci ako se dozvoli  jednu staru poslovicu mozda je malo vulgarna, necu ipak tu  ,ajde onu ; ko drugom jamu  sam u nju upadne...sto kaze tema dole nize  internet za stidljive,ja nisam stidljiva ,a eto me, nesto mi trebalo ,vreme ce pokazati sta...
« Poslednja izmena: 23. Sep 2007, 12:50:24 od blanche69 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
bf_109_g_6
nemas ti pojma niocemu.... cuo si za frojda pa sad pucas i upotrebljavas njegovo ime svuda !!!koliko puta moram da ti kazem ili nauci da citas ili me pitaj ako ti nije jasno..... JA NE ZELIM niciju smrt !!!!!!!!!!

razumem ja tebe dobro ,ali ti mene izgleda ne razumesh  Smile nisam ja rekao da ti kao osoba sa imenom i prezimenom ,zelish nechiju smrt ,a pogotovo ne svog deteta  Smile

medjutim ,morash da shvatish da je podsvest bezlichna - ona nema ni ime ,ni pol ,ni zanimanje . u trenucima kad kontrola ega opadne (npr kad spavash) ,podsvest izbija na povrshinu - npr u snovima.

najgore bi bilo da josh dublje zakopavash podsvest - umesto toga treba da je izvucesh na svetlost dana i da vidish jasno,racionalno i bez emocija u chemu je problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ljubav vera nada

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 3375
Zastava srbija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung x-66o
 bez emocija...uh...koko bi to bilo lepo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

tezi nemogucim da bi ostvario moguce!!!

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
ok ajde recimo da te razumem ...KAKVE to veze ima sa mojim problemom ...sta pricas ti ...ako si vec zeleo da pokazes koliko znas o egu i super egu onda otvori novu temu  koja ce se zvati frojd i nemesaj zabe i babe ...
medjutim ,morash da shvatish da je podsvest bezlichna - ona nema ni ime ,ni pol ,ni zanimanje . u trenucima kad kontrola ega opadne (npr kad spavash) ,podsvest izbija na povrshinu - npr u snovima.

najgore bi bilo da josh dublje zakopavash podsvest - umesto toga treba da je izvucesh na svetlost dana i da vidish jasno,racionalno i bez emocija u chemu je problem.

O KAKVOM TI ZAKOPAVANJU PODSVESTI PRICAS.....ja se neplasim ni sebe ni svoje podsvesti takva sam kakva sam ...imam jedan problem ali jebi ga nemozemo biti savrseni ...
moras razumeti jednu stvar posto vidim iz tvojih postova i reci da si laik na ovu temu,nemozes pisati o ovoj temi jer nista neznas o tome jer ovde nema pravila pa sad daj nesto sam procitao to cu i da primenim ili da kazem da neko primeni ....psihicki problemi je toliko komplikovana tema da jednostavno ima stotinu pravila ijos hiljadu pravila koja krse predhodna pravila ....tako da ako sam nisi imao tih problema nemozes pricati...pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rođen sam u srbiji, od toga ću i umreti !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Siemens 
  Na brzinu sam pročitao svih šest strana , tako se u napred izvinjavam ako se možda ponovim sa nekim od predhodnih izlagača. To što vi sada i što ste ranije preživeli je neću da kažem normalno , ali ne i retko stanje roditelja posle dobijanja prinove . Ja kao otac sam bio u sličnoj situaciji , mada mislim u malo blažem obliku. Iako to nije baš kod nas u Srbiji praksa otišao sam kod doktora lepo smo se ispričali dobio sam od njega savete od lekova samo antidep. 

Ukratko da ti prenesem  neku njegovu priču na ovu temu.

Mi ljudi iako svesna bića smo ipak životinje , kroz evoluciju nam je ostalo to da se borimo za svoje potomsvo , ako osetimo da je u opasnosti  mi smo spremni da ga uništimo da se nebi ono samo patilo. Ta opasnost nemora da bude realna možda je to samo naša fikcija koju smo uobrazili . Kod mene je bilo to da sam stalno se plašio šta će biti sa detertom ako se meni nešto desi( ko će ga odhraniti) ili još gora varijanta šta ako se supruzi na porođaju nešto desi.
  Iako je to sve prošlo bez problema ... posle četiri godine novo dete novi porođaj isti problemi samo sada u blažem obliku . Naravno našao sam odgovor sam jer dok. nisu svemogući svaki pacijent je priča za sebe. U mojoj podsvesti je bila urezana slika mog oca koji je ostao bez majke na porođaju koji mi je o tom njegovom detinjstvu bez majke a još i u ratu (drugi svecki) često pričao.
  Sada kada moja deca imaju po 15 i 11 godina sve to je iza mene oni normalno rastu , a negde u meni je ostala ta moja fikcija , ona nije uništena čeka neki novi porođaj u mojoj porodici (unuci). Ali je se ne bojim pošto je poznajem ćeraće mo se mi još. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
eto pravog borca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
.psihicki problemi je toliko komplikovana tema da jednostavno ima stotinu pravila ijos hiljadu pravila koja krse predhodna pravila ....tako da ako sam nisi imao tih problema nemozes pricati...pozdrav Smile

istina je da je svaki psihichki problem pricha za sebe ,ali postoje odredjene pravilnosti - na osnovu kojih se i vrshi lechenje .

U mojoj podsvesti je bila urezana slika mog oca koji je ostao bez majke na porođaju koji mi je o tom njegovom detinjstvu bez majke a još i u ratu (drugi svecki) često pričao.

mikimitro verovatno ima nekakav slichan problem u podsvesti. da bi se izlechila prvo mora da se siochi s njim. naravno , ako ne zeli ne treba da o tome pricha na forumu .vazno je da sama shvati shta je u pitanju . Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
e, sad, sledeci text po meni nije za decu ispod 12 god  Smile samo da upozorim

Meni se nekad desava da dok drzim u ruci noz ili tako nesto padne na pamet scena kako samo krecem da izmasakriram svog bliznjeg. Scenarije ubistva vezujem samo za one meni bitne, dok se kad vidim nepoznatog na primer nece javiti. svesna sam da to stvarno mogu da uradim, niko mi ne brani, noz je tu, resen posao… a onda me uhvati uzasan strah, od sebe, i od saznanja za sta sam sve sposobna da ucinim, jos gore, kome to da ucinim. Kao da se u meni bore dve strane, podjednako svesne, i svaka ima svoju logiku, jedna stalozeno kaze, mogla bi, sto da ne, imas svu kontrolu sada, u fazonu to je normalno. druga kaze, pobogu, zasto, od kakve mi je to koristi da ubijem, samo drzim noz, necu da krenem nikoga da napadam to je nepotrebno… obicno ova druga pobedi  ma znam, nema ovde mesta humoru. To su uzasne misli i grozne grozne grozne slike, i nije mi jasno zasto se javljaju, sta mi dokazuju, da sam sposobna da ih ostvarim??? Naravno da nisam pokusavala, naravno da to ostaje samo kao zamisao, ali ostaje i strah bi mozda jednog dana ona prva strana mene mogla da prevagne, onda kada se javi neki zivotni problem koji ce izazvati slom. i eto, plasim se sebe i pitam se koliko sam jaka/slaba…
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6233
Nije to tvoja "druga strana", to je najobicniji OCD - opsesivne misli ti dosadjuju. Sto manje obracas paznju na njih to ce ti manje dosadjivati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
imala sam OKP kao klinka, stvarno samo ignorisanje pomaze, mada se ponekad vrati kad sam nervozna. ali ja nisam nikakve lekove pila, samo sam se trudila da upoznam sebe sto vise, i taj projekat je jos u toku
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 04:41:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.