Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 01:19:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anksioznost  (Pročitano 116283 puta)
Hronicar svakodnevice

tezi nemogucim da bi ostvario moguce!!!

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
djedai da ti pojasnim to oko ad . ves godinu i po dana ima kako sam se skinula sa zolofta jer mi je doktor rekao da razlog moje bolesti nije depresija vec  opsesivne ideje koje me dovode do depresije tako da od tad koristim samo psihoterapiju i amisulpride(polovinu od jedne kapsule od 100 mg)ponekad kad me uhvati panika popijem i jedan xanax od 0,25.tako da neznam dali bi vracanje na ad moglo da mi pomogne ....pitacu...hvala ti na razumevanju....
a sto se mog ega tice jako sam nesigurna sto uopste nije moja normalna crta licnosti ...????ne razumem kako me je bolest mogla tako promeniti ...????
ej  nije valjda da samo ja ovde imam problem pisite mi o vasim problemima ili vam je lakse da slusate moje hahahaha Smile
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
   e pa, ne znam, jbg... na Seroxatu pišu indikacije : Depresija, OCD (opsesivno-kompulsivni poremećaj, mad to već znaš) i socijalna fobija. Za Prozak važe prve dve stvari a treća indikacija se razlikuje... isto neka fobija... Ne znam... Ma dobra si ti ako ti pomaže 0.25 Xanaxa, čuo sam, naročito na netu za svakakve stvari...
   Ja ti kažem da su meni posle 3 meseca Seroxata nestale te pritiskajuće misli... Znači, ne odmah. E sad, pošto je Zoloft takodje SSRI, možda stvarno ne deluje tako na tebe...ne znam...da li je Seroxat tu bolji od Zolofta ili nije... pitaj lekara... pitaj i nekog drugog lekara... Mislim, obavezno pitaj još nekog...
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
da pitacu nista me nekosta....
inace od kakvog ti poremecaja patis sta nije u redu ?
Smile
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6233
Evo interesantnog i dobrog sajta na ovu temu: http://www.anksioznost.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
da pitacu nista me nekosta....
inace od kakvog ti poremecaja patis sta nije u redu ?
 Smile
Sad je uglavnom sve u redu...osim što nekad mogu da budem jako iziritiran, besan ili depresivno, pesimistički nastrojen...   Ali sam imao, možda malo blaže ali slične opterećujuće misli ...
            Sad, sve je to uzročno posledično. Padne ti ego i gotovo... ode..   U principu, "sad mi nije ništa".  Smile
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
sad sam stvarno nervozna ...cak me i na francuskom bolje razumeju ....NISAM ja pravila planove o ubistvuvec mi je to bila fobija ...znaci bilo me je strah da ne izgubim kontrolu nad sobom i da ne ucinim nesto lose detetu ...zar je to tako tesko razumeti ...izmedju zelje da ucinis nesto i ideje koja te plasi ima razlike .. Smile

Mislim da nemas razloga da budes nervozna. Ovo je forum, a mislim da bi ti trebala da budes vec dovoljno zrela da shvatis da se takve stvari ne pisu po njima. U suprotnom, normalno je da ocekujes da ce se cak i posalice razviti iz tvoje price, a da ne pricam o laickim prognozama, zbog nedostatka informacija i potrebe ljudi da se dokazuju - sto sve naravno moze izazvati kontradiktornu reakciju od tvoje ocekivane. Nemoj da se raspitujes o svojim problemima po internetu, jer pogresnim predikcijama mozes samo pogorsati stanje, navodeci sebe da bolujes od necega sto nema veze sa tobom. Uzimaj terapiju redovno, veruj svom psihijatru, i veruj da ce se jednog dana tvoje stanje stabilizovati. Ni za jedan problem neces naci instant resenje. Ukoliko zelis da podelis svoje probleme sa nekim i da osetis da te neko razume jer prozivljava to, zaboravi na postove po forumima i obrati se svom psihijatru da te uputi na grupne terapije, bihejvioralne, gde ces deliti svoje probleme sa ljudima koji prozivljavaju slicno.
Jos jedan savet - ne dozvoli sebi ikad da se samosazaljevas
Sve najbolje  Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2007, 23:00:04 od gertruda »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
hvala ti puno na savetu ali jedno nemogu da ukapiram ?
ako me gotovo svi savetuju da nepricam o svom problemu na netu kako to da postoji ovaj forum i zbog cega nije valjda da su ga otvorili kako bi pricali o kisi i snegu na temi koja se zove Anksioznost ....uglavnom je to tako svuda u svetu  ja sam bila na jednom slicnom forumu ovde u francuskoj i ljudi otvoreno pisu o svojim psihickim problemima o terapijama koju uzimaju  kako se bore protiv neshvatanja od strane normalnih ili glupih ....zato mi nije jasno zasto onda postoji ova tema ...polubac svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mikimitro
naravno da ovde možeš pisati o svemu, ne samo o svojim problemima, o svemu, bukvalno.
ali vodi računa o jednoj stvari:
i ovde, kao i nasvim forumima, kao i u životu uopšte, uvek se nađe neko ko ti nije po volji i čije te reči negde uznemiravanju.
i meni se to dešava, ali ja, kao što reče djedai, jednostavno kažem fuck off! i okrenem drugu stranu foruma, onu koja mi više prija.

ja ti lično ne mogu reći ništa vezano za tvoj problem, totalni sam laik u tome a i nemam nikakvo lično iskustvo u toj oblasti.
jedino ti mogu reći da treba da slušaš sebe, da menjaš lekare ako ti ne odgovaraju (kao što menjamo i cipele koje nas žuljaju), niko od njih nije bogom dan da rešavaju naše probleme, ipak su i oni samo ljudi sa svim svojim vrlinama i manama...
a rešenje će sigurno doći, budi sigurna u to.
i samo veruj u sebe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Niko ti ne brani da ovde pises, samo sam mislila da treba da razmenjujes misljenje i iskustva sa ljudima koji imaju slicne probleme, a ne sa onima koji te ne razumeju. Dakle, ovde uvek postoji mogucnost da te neko zeza, sto nije prijatno. Ovo je, prvenstveno, edukativan forum, nije medicinski. Samo ti pisi ali budi spremna i na nerazumevanje.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
ok je sto se nerazumevanja tice ali neki su stvarno pobrkali sve lance i katance pa me ubedjuju da imam tamo neku boles koju ja nemam kao recimo ja sad kazem "boleo me zub pa mi ga izvadili" a oni /"znas moraces operisati mozak kad te tako boli glava " mislim to nije nerazumevanje nego glupost....ajde idem sad lep vikend svima pa se citamo...
« Poslednja izmena: 23. Sep 2007, 12:28:01 od mikimitro »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 01:19:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.