Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Акција спасавања бебе на подручју Рашке  (Pročitano 45390 puta)
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 41.0.2272.89
Mislim da i pticice na grani znaju da Gasic nije za apsolutno nijednu ministarsku fotelju...ali nije to sada ni bitno.
I na celo odbrane nikada nece doci pravi covek...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Не заборавите где смо ми имали недавно један светао  пример где су припадници Жандармерије поступили сходно својим надлежностима и наређењима и били приморани,изазвани да полупају оне тзв."Кобре".
Кад су им полупали пицу,исти ти жандари су ни криви ни дужни били оптужени због "прекомерне употребе силе",шта већ,само зато што се у "кобриној поворки"налазио премијеров брат..
да не говоримо да су исти имали суспензију одмаха следећег дана..

Да ти се живот смучи колико код нас и даље невини страдају ако се стицајем околности нађеш у  клинчу са утицајним полит."Бајом"? Smile
« Poslednja izmena: 16. Mar 2015, 23:03:30 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
LG Nexus 5
Mislim da i pticice na grani znaju da Gasic nije za apsolutno nijednu ministarsku fotelju...ali nije to sada ni bitno.
I na celo odbrane nikada nece doci pravi covek...

Da li ce doci ili nece, pitanje je, do sada su od moderne vlasti bile samo jajare, davinic, tadic, sutanovac, onaj idiot stankovic, pa vucic, pa gasic. Sa druge strane, dikovic i komadanti rodova mi se cine ok ljudima.

Sad u dnevniku naravno neka kokoska sere da je policija odbila spasavanje, a vojska poslata u smrt. Naravno, policijski helikopteri su malo veci od gazele, dok je mi8/17 kao leteci tenk, al dobro, sta kokos zna. Smile

Кад су им полупали пицу,

Tako je. Njih deset pod punom opremom i pendrecima na dva coveka. Bas su im jebali kevu, nema sta, nisu ni uspeli da ih obore.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2015, 23:04:05 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Citat
Tako je. Njih deset pod punom opremom i pendrecima na dva coveka. Bas su im jebali kevu, nema sta.

Ја сам мислио да ти боље знаш да бројиш.

Али нећемо у детаље.
Није тема.
Само ви наставите своју.

Те кобре су криве због своје бахатости и сви Ви то веома добро знате.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
LG Nexus 5
Ma dobro burazeru, kobre su picke, zandarmi su pravi, ja ne znam da brojim i sve je u redu. Glupo da kenjamo o tome na ovoj temi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 41.0.2272.89
Citat
Da li ce doci ili nece, pitanje je, do sada su od moderne vlasti bile samo jajare, davinic, tadic, sutanovac, onaj idiot stankovic, pa vucic, pa gasic. Sa druge strane, dikovic i komadanti rodova mi se cine ok ljudima.

Blizak prijatelj koji je visokorangirani oficir stoji mirno dok Dikovic prica na TV malom ekranu  Smile...covek ima veliko strahopostovanje prema istom. Iz price mesto generala mu u potpunosti pristaje.

Citat
Sad u dnevniku naravno neka kokoska sere da je policija odbila spasavanje, a vojska poslata u smrt. Naravno, policijski helikopteri su malo veci od gazele, dok je mi8/17 kao leteci tenk, al dobro, sta kokos zna.

Cuti jos im to nedostajalo...pada bude onaj mali lisko em hapsi em spasava....
Cudo da jos nije krenula teorija a zasto imamo Rusku spasilacku bazu u Nisu i oni nisu preduzeli nista  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
mob
Samsung SGH-E590
Pojedincima ne vredi objasnjavati jbg

Inace
Citat
Prvo mesto na kojem je Mi-17 trebalo da sleti bila je Banjica, blizu VMA, kaže za „Blic“ sagovornik iz vazduhoplovnih vlasti. Zbog guste magle posada se odlučila za Aerodrom „Nikola Tesla“.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2015, 23:17:06 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Ово сам напоменуо само зато јер се  тај Гашић само на овом примеру инцидента геј параде жестоко компромитовао и он није достојан да буде на челу Мин. Одбране.
Ми имамо лика који једва чека да нас уведе у НАТО али  говно не сме то јавно да каже  Smile
IP sačuvana
social share
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
mob
Samsung SGH-E590
Kako to mislis nas? Ti ne zivis u Srbiji... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
da su bogdom..."nabrojani".... bili u pola kao dikovic...  Smile
svi njega postuju....

sad slusam sutanovca.na aldzaziri...sere nesto o vladi u sjenci....  Smile
tacno mi se povraca od tog smrada...  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.