Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Акција спасавања бебе на подручју Рашке  (Pročitano 45403 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Kako to mislis nas? Ti ne zivis u Srbiji... Smile

И твој Вучић и Николић су продана западњачка говна који су се продали и служе само зато да да би испуњавали жеље и прохтеве брисела и вашингтона.
Њима је одзвонило.
Завршиће у првом каналу,прекланих вратова и расутих костију  Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 41.0.2272.89
Drzimo se teme...imate sasvim dovljno dnevno politickih tema pa udrite tamo.

http://tangosix.rs/2015/16/03/pad-helikoptera-mi-17-nesreca-koja-ce-biti-drugacija/
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Sony xperia
Lekar čiji je govor ganuo Srbiju: Rekao sam ono što svi misle

Doktor Nermin Duštinac kaže da je u emotivnom govoru na komemoratvinom skupu rekao ono što misle sve njihove kolege, ali i oni koji su poznavali nastradale.

Duštinac: Poslednji pozdrav

On se zahvalio „Blicu“ što je na naslovnoj strani izdvojio deo njegovog govora prilikom opraštanja od kolega Dževada Ljajića i Miroslava Veselinovića sa kojima je godinama radio, ali nije želeo opširnije da priča o tragediji koja je potresla celu državu.

- Sve ono što sam ja rekao o smrti naših kolega i prijatelja, misle svi zaposleni u bolnici. Ne bih da više govorim o tome, vodim miran i povučen život i ne želim da se moje ime provlači po medijima - kratko nam je rekao Duštinac.

U dirljivom govoru koji je prisutne u holu novopazarske Opšte bolnice naterao na plač, Duštinac je rekao da u zemlji u kojoj je bitnije gde će helikopter sleteti, nego da li će sleteti i dalje postoje ljudi koji su spremni da polože svoj život u ime humanosti.

Tuga i Bol: Čitav kolektiv novopazarske bolnice nije mogao da sakrije suze tokom govora

- Mića, Dževad i piloti su u petak poleteli visoko na krilima ljubavi i više nikada nisu sleteli. Njihov duh i srce su ostali visoko gore, nedostižni našim ovozemaljskim očima, ali su njihova tela, zajedno sa tek rođenom bebom, surovo tresnula na ovu našu zemlju da nas večno sećaju na njihov pokušaj da dohvate zvezde i spasu jedan život - govorio je Duštinac, boreći se da ne zaplače.

Nije ponestajalo kiseonika

Direktor Opšte bolnice u Novom Pazaru Mirsad Đerlek rekao je da nisu tačne informacije da je u ambulantnom vozilu ponestajalo kiseonika i da ga je bilo za samo vremena. „To je specijalizovano vozilo koje se koristi za ovakve prilike i u petak je bilo dovoljno kiseonika da se beba transportuje, ako treba, i do Subotice“, rekao je Đerlek.

On je istakao da će njihova deca jednog dana sa ponosom moći da kažu da su im očevi bili heroji svog vremena, a majke, ponosne što su ih tako vaspitale, duboko u sebi znati da njihovi sinovi nisu bili obični ljudi.

Kako je rekao, kolektiv novopazarske bolnice srećan je što ih je imao za kolege, večno će ih žaliti i sećati ih se.

- Dževad, iako rano ostao siroče, bio je večno nasmejan, Mića ozbiljan, odgovoran, stub svoje porodice i celog sela, voleo je društvo, kafanu, uživanje u malim stvarima. Ovog proleća će nam nedostajati Dževadov vedar duh, dečja duša i nonšalancija. Neće biti ni Mićinih petunija iz Lukara, niti će imati ko da vozi novi traktor - kazao je Duštinac.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
Apple 15
Ovo je genijalno...

Citat
Vučić: Gašića i Lončara neću da dam

Vidim hajku protiv Gašića i Lončara, koji su hteli da spasu jedno dete, ja preuzimam odgovornost, rekao je Aleksandar Vučić, predsednik Vlade Srbije, posle sednice Predsedništva SNS-a.

Kazem ja... pranje ruku... sve sto se kaze protiv ove dvojice je udar na drzavu... Piloti su, prakticno, samoinicijativno poleteli i zabili se u zemlju Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
da se sta pitalo nastradale pilote...oni ne bi ni poletjeli pod takvim uslovima koji im nikako nisu isli na ruku.-...

opravdanja nema...

nije mi prijatno bilo sta napisati..na ovu temu..zgrozen sam...i razocaran....

al' ...nije ni bitno....

neka posebna hajka...koja moze da pomjeri stolicu gasica...nije ni moguca...

u njegovom slucaju vise bi trebalo da se  radi  o moralnoj  hajci...i to sopstvenoj..naravno...
da je covjek vrijedan funkcije koju obavlja...podnio bi neopozivu ostavku....

eh...a sto je najgore  ....treba sa tim zivjeti....
posten i dobar covjek..svjestan svojih djela...tesko bi s tim teretom mogao da zivi...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Ovo je genijalno...

Citat
Vučić: Gašića i Lončara neću da dam

Vidim hajku protiv Gašića i Lončara, koji su hteli da spasu jedno dete, ja preuzimam odgovornost, rekao je Aleksandar Vučić, predsednik Vlade Srbije, posle sednice Predsedništva SNS-a.

Kazem ja... pranje ruku... sve sto se kaze protiv ove dvojice je udar na drzavu... Piloti su, prakticno, samoinicijativno poleteli i zabili se u zemlju Smile

Vrhovno Božanstvo je tako odlučilo. Ko smo mi da tražimo ostavke bilo koga? Nismo mi njih birali nego oni nas.

IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
mob
Samsung SGH-E590
Koliko god ti ministri bili gnjide zeljne slikanja oni naredbu da izdaju nisu mogli. Takodje nisu oni ti koji procenjuju uslove, niti su oni ti koji koordiniraju i donose odluke tokom akcija spasavanja.
Milion puta je to napisano na ovom forumu i to od strane razlicitih ljudi sa nekim poznavanjem funkcionisanja vojske i sa razlicitim politickim opredeljenjem(bitno napomenuti).  E sad i pored toga mnogo ljudi nastavlja sa pricama zaslepljenim mrznjom, sto nas dovodi do pitanja kolike su tek gnjide oni... Smile

@Bobak
Uslovi nisu bili ekstremni kao sto se predstavlja, vec kompleksni. Ovi piloti su ucestvovali u dosta tezim akcijama.
Vec je Dikovic rekao da nikakvih problema nije bilo do Mladenovca, sto znaci da nije bilo razloga da uopste ne polete.
Treba sacekati komisiju i videti zasto je helikopter preusmeren sa VMA(gde je prvo leteo) na Aerodrom umesto negde drugde. Kao i to da li je bilo tehnickih problema sa helikopterom...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Citat
Vrhovno Božanstvo je tako odlučilo. Ko smo mi da tražimo ostavke bilo koga? Nismo mi njih birali nego oni nas.

Citat
u njegovom slucaju vise bi trebalo da se  radi  o moralnoj  hajci...i to sopstvenoj..naravno...
da je covjek vrijedan funkcije koju obavlja...podnio bi neopozivu ostavku....

eh...a sto je najgore  ....treba sa tim zivjeti....
posten i dobar covjek..svjestan svojih djela...tesko bi s tim teretom mogao da zivi.

Dok god ima neispranih mozgova ima nade...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.76
Koliko god bio neutralan po pitanju ministara i njihove odgovornosti sve dok se ne pojave rezultati istrage... i ma koliko me u početku nervirala nagađanja i prazne optužbe... sad se vala iskreno nadam da će narod da nastavi s time samo da bih mogao da gledam šugave vlastobranilačke džukele kako pizde i jauču zbog zlog naroda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 600.1.4
mob
Apple 15
Nego, sta je kazna za ovo prihvatanje odgovornosti?

Sam ce sebe u zatvor? Dace ostavku? Iz svog dubokog dzepa ce platiti odstetu?

Zivi bili pa videli Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.