Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Акција спасавања бебе на подручју Рашке  (Pročitano 45413 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
kad se prestanu petljati u posao vojske i policije..
ljudi cija struka nema nikakve dodirne tacke sa pomenutim....
nece se ovakve stvari ni desavati...

to sto je neko ministar nekakvog resora...ne daje mu pravo...da on licno "koordinira" bilo cime....gdje postoji i najmanja sansa...da nesto podje kako ne treba....

a posebno mu titula ministra...ne daje pravo da koordinira  nekim akcijama...spasavanja....i da se kocka sa zivotima bilo cijim...
zna se sta je posao ministra....on je fakticki ...samo...  jbn menadzer...
ok..je da bude upucen...ali da ovako zaseru....i da to sve prodje ovako"bezbolno"
to se nigdje na svijetui  nije desilo....

a olosi ne pomisljaju da daju ostavke..  Smile

to bi bilo isto kao kada bi ministrar zdravstva...."vodio"  operaciju presadjivanja srca....
a dok je pri tome u najboljem slucaju..recimo ...oralni hirurg...i da skalpelom.presjece "jedanaesterce" i glavnom hirurgu i pacijentu.... Smile

samo eto..neki ljudi vole da budu u glavnim rolama - posebno u  "herojskim filmovima" .....pod svaku cijenu... Smile

smradovi... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Znaci ti kazes da je taj koji je upravljao akcijom bio svestan rizika koji nosi nestrucno naredjenje ministra i on je poslusao Smiley

Pa ovo je hit  Smile

Lagano moze da se uporedi sa opreacijom na mozgu gde neki ministar zdravlja koji ima veze sa neurohirurgijom ko ja  sa astronomijom,vodi hirurga kroz operaciju.  Smile

Vesto manipulises  Smile

Nigde nisam pomenuo "nestrucno naredjenje ministra" vec cinjenicu...da propisani lanac komande nije ispostovan...ministar nema pravo ni zakonske ovlasti da izdaje naredjenje komadantu jedinice...i tu lezi njegova odgovornost i razlog za ostavku...
A drugi deo posta ti je logican  Smile Smile Smile

Kao sto ministar zdravlja  nema ovlasti da izdaju naredjenja nekom hirurgu kako, koga i po kojem redosledu da operise, tako nema ni ministar vojni ovlasti da izdaje direktna naredjenja komadentu neke jedinice...

A kako je u praksi...i sta je rezultat vidimo...
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 41.0.2272.89
cg_ac je doneo odluku da se forum ugasi....
Moze Gasic ili Sv. Petar da odluci sta god zeli, naredjenje ne moze da izda pa taman da umisli da je BogOtac licno.
Neka iskristalisu svi redom ko je sta naredio, ko je doneo koju odluku...pisani trag je nesto sto je u vojsci neminovno, tako da bi odgovornost po tom pitanju mogli utvrditi za sat vremena.
Ali prosto kada bi covek mogao da vrati vreme samo bi me zanimalo sta bi bilo da se od ovoga nista nije desilo... Smile

I ja bih voleo da razgranicimo sta je odluka a sta naredjenje...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
LG Nexus 5
Naredjenje je doneo licno na osnovu odluke ministra odbrane, a ne na osnovu naredjenja ministra odbrane.

Nijedan iole normalni oficir nece poslati u sigurnu smrt svoje najbolje pilote zato sto mu je to naredio neki nepismeni ministar ljigavac. Nije ovo cerska bitka i juris junaci fazon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
mob
Samsung 111111
Pa to sto ti nisi reko ne znaci da se to ne podrazumeva Smiley

Jer je sasvim logicno da ministar blage veze nema a da je lik koji ga je poslusao u najmanju ruku svestan koji rizik nosi to sto ce on da ga poslusa Smiley

Po meni ako je ovo bio zaista slucaj , i jedan i drugi sut karta.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0

Ali prosto kada bi covek mogao da vrati vreme samo bi me zanimalo sta bi bilo da se od ovoga nista nije desilo... Smile

Vidis,za mene bi ovo bio problem ( ovo ministovo iskakanje iz lanca komandovanja) sve i da je kojim slucajem ovo sve proteklo dobro...
Veliki je to problem...ova tragedija je strasna ali ovakvo ponasanje i funkcionisanje....moze izazvati ne daj Boze neke nove....u tome je po meni problem...
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 41.0.2272.89
Ja bi voleo da vidim tu ministarsku naredbu  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Majstori ste relativizacije...ja iskreno ne verujem šta pišete ali ok...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 41.0.2272.89
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
LG Nexus 5
Ja bi voleo da vidim tu ministarsku naredbu  Smile

Ne moze ministar da da naredjenje. Odluku moze, ali je donosi na osnovu informacija koje mu taj i taj general dostavi.

Razlog vise je to sto Gasic nema pojma o vojsci, bas kao ni Tadic dok je bio ministar vojni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.