Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Акција спасавања бебе на подручју Рашке  (Pročitano 45332 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
Apple 15
Citat
I naravno kontra pitanje gde ste bili vi narodni ljudi,farmeri,patriote,pošteni i porodični ljudi dok vas je Tadić karao,nešto vas ne videh nigde u milionskom broju?Koji si to ti milionski skup napravio protiv Tadića osim što larmaš po forumu?

Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
mob
Samsung SGH-E590
Neka vlast kaže kakav je doček bio spreman na Nikoli Tesli,i neka kažu zašto helikopteru nisu dozvolili da odleti na drugu destinaciju da bi sleteo.
Nisu dozvolili? Smile Ti naravno imas dokaz da se to desilo. Evo ako imas i ja cu da vam se pridruzim u trazenju ostavke oba ministra. A ako ti je jedini dokaz tvoja masta ili nesto sto si procitao u nekom Telepromteru onda to o tebi govori neke stvari koji bas i nisu lepe... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 41.0.2272.76
А пази кад нисам ни народни, породични а ни фармер а поготову нисам патриота Smile

Тотални промашај Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.76
Inace, sto se tice tih protesta, vidim evo svi sto oce neku pobunu se sjatili da cestitaju prosvetarima koji danas strajkuju ispred vlade i niko ih ne naziva smradom samo zato sto su se usudili da se pobune. Tako da, i ne zasluzujemo bolje od Milosevica, Tadica i Vucica.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 41.0.2272.76
Inace, sto se tice tih protesta, vidim evo svi sto oce neku pobunu se sjatili da cestitaju prosvetarima koji danas strajkuju ispred vlade i niko ih ne naziva smradom samo zato sto su se usudili da se pobune. Tako da, i ne zasluzujemo bolje od Milosevica, Tadica i Vucica.  Smile

А ја кад то кажем онда је зло и наопако Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Neka vlast kaže kakav je doček bio spreman na Nikoli Tesli,i neka kažu zašto helikopteru nisu dozvolili da odleti na drugu destinaciju da bi sleteo.
Nisu dozvolili? Smile Ti naravno imas dokaz da se to desilo. Evo ako imas i ja cu da vam se pridruzim u trazenju ostavke oba ministra. A ako ti je jedini dokaz tvoja masta ili nesto sto si procitao u nekom Telepromteru onda to o tebi govori neke stvari koji bas i nisu lepe... Smile
Verovao ili ne,u novinama sam to pročitao danas,a to sam juče čuo od jednog prijatelja,i iskren da budem,poznajući predhodne populističke akcije ove vlade nije isključeno da je istina.Liči na njih.Doček je sigurno bio spreman,šanse nema da neki od ministare ne bi iskoristio priliku da se slika.

Da je ovo normalna zemlja ovo dete bi bilo transportovano bez medijske frke,i to bi trebao da bude rutinski posao.
Ali naša vlast je shvatila da ovakve populističke priče utiču na maloumne glasače pa jedino time i bave,tako su i na vlast došli.
Sramotno i jadno.

Pilotima ništa ne zameram,pa čak i da se helikopter srušio njihovom greškom,to se dešava.
« Poslednja izmena: 17. Mar 2015, 14:35:04 od Mile Rent-a bubreg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Citat
Зашто би ја правио скуп? Кад си ти видео да се ја жалим? Smile Већ сам рекао...знам у којој и каквој држави живим па на основу тога и делам Smile

Hehehehe,a kad si ti video da se ja žalim?Možemo ovako do sutra,jer nisam ti ja neki DS bot kome možeš da kačiš tako neke gluposti o gašenju svetla i ne znam čemu sve ne.Samo sam ti postavio pitanje koje govori o tome kako to da ti koji braniš poteze vlade na forumu si kul,a ja koji napadam vladu takodje na forumu sam lezilebović koji ništa ne radi i kritikuje iz tople sobe? Smile

Citat
А од критике и оставки нема селамета. Само акција
Došla DS na vlast 2000 i onda bum blickrig akcija i 2012,dvanaest duuuugih godina kasnije su smenjeni...na izborima...gde su skupovi,gde je protest,gde vas je milion na ulicama da linčujete mafijašku bandu?

Citat
А пази кад нисам ни народни, породични а ни фармер а поготову нисам патриота
Brate nisam ti ja birao ekipu sam si ušao u nju...tako se legitimišu članovi ove vladajuće sekte,mada Babić malo iskače jer je juče rekao da operiše podvaljak i da će kupiti sise ćerkama,očekujemo vanrednu KZŠ overlorda da se distancira od Babića i njegovih liberalnih izjava...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Babić će još malo da promeni pol,na tom je putu,krije se devojka u njemu.
« Poslednja izmena: 17. Mar 2015, 14:46:04 od Mile Rent-a bubreg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
mob
Samsung SGH-E590
Verovao ili ne,u novinama sam to pročitao danas,a to sam juče čuo od jednog prijatelja,i iskren da budem,poznajući predhodne populističke akcije ove vlade nije isključeno da je istina.Liči na njih.Doček je sigurno bio spreman,šanse nema da neki od ministare ne bi iskoristio priliku da se slika.

Da je ovo normalna zemlja ovo dete bi bilo transportovano bez medijske frke,i to bi trebao da bude rutinski posao.
Ali naša vlast je shvatila da ovakve populističke priče utiču na maloumne glasače pa jedino time i bave,tako su i na vlast došli.
Sramotno i jadno.

Pilotima ništa ne zameram,pa čak i da se helikopter srušio njihovom greškom,to se dešava.
Da ali ti ignorises bitnu cinjenicu. Ministri su najverovatnije hteli da se slikaju, to stoji. Ali nisu i ne mogu da izdaju naredjenja. Ministar odbrane daje odobrenje za upotrebu helikoptera, ali oni niti je strucan, niti ima neku ulogu u donosenju odluka na terenu.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 41.0.2272.76
Citat
jer nisam ti ja neki DS bot

Наравно да си ДС бот. И можемо тако до сутра Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.