Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Znate li šta znači riječ "Arijevac" ?  (Pročitano 58798 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Да, морам, јер је опстанак мог народа у питању.

Da, opstanak naroda zavisi od parole.  Smile
Samo ti izmisljaj lazna opravdanja.

Не знам по чему ти сад контрирам овде? Јасно је да нисмо требали да улазимо у рат против Немачке али је још јасније да нисмо смели да дозволимо усташама да нас током рата кољу као овце. Као што и нисмо.
A "ustase" su nas napale? Kako to ja cuo da nam je hitler ponudio zastutu i sve sto je potrebno? Uostalom koliko znam mi nismo bili pod opstasom ustasa nego nemacke. Nisu nas klale ustase vec nas klali nemci. Da je rat trajo nesto duze, nas nebi bilo vise na za pod maslacak i to bez da se guramo. Skroz masish poentu price, ne treba terati kontru jacem i pozivita se na cast. Treba ga pobediti  mudrscu, znanjem i lukvastvom. Slagao se ti sa njegovom ideologijom ili ne.

А откад си се ти запослио на месту дрвеног адвоката?

Cisto da ti pokazem malo koliko si bescastan i bezobrazan. Kad nemas sta da odgovoris ti tako napadnes lichnost sagovornika. Ako ti ne postujes pravila konverzacije, sto bih ja. Samo igram tvoju igru.

1) Ко каже да ће та изгубљена битка добити рат?
2) Ко каже да ја говорим о физичком рату?

Ni ja nisam govorio o fizickom ratu, vec ekonomskom. Ako ne saradjujemo sa ostatkom sveta mi pucamo, ekonomski. Sumnjam da ce nesto hteti da saradjuju sa nama ako teramo kontru i inat.

А ја мислио да је то комунистичка пропаганда... Smile

Komunista, nacista, diktatura, fasizam.. sve je to isto.I ti bi se drao isto posto pricas "bolje chast, nego privid slobode" sumnjam da bi smatrao chasnim da mi pustamo nemce da prolaze kroz nase krajeve. Isto kao sto danas neces da pustas amere i sl. Primeri su slichni. Eto svajcarska izgubila chast, imala privid slobode i sad moze da im se jebe i za evropu i za sve. 
« Poslednja izmena: 07. Mar 2007, 08:38:41 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nista, covjek ti samo trazi diplomu savjetnika pentagona

Постоји разлика између чињенице и мишљења. Ако имаш неку чињеницу изнеси, разглабање у празно не доводи ни до чега.

Da, opstanak naroda zavisi od parole.

У тој пароли се крије нешто много дубље, а то је одлучност народа.

A "ustase" su nas napale?

Ма не, Јасеновац је прича за лаку ноћ.

Uostalom koliko znam mi nismo bili pod opstasom ustasa nego nemacke. Nisu nas klale ustase vec nas klali nemci.

Лоше знаш.

Cisto da ti pokazem malo koliko si bescastan i bezobrazan. Kad nemas sta da odgovoris ti tako napadnes lichnost sagovornika. Ako ti ne postujes pravila konverzacije, sto bih ja. Samo igram tvoju igru.

Ја нисам приметио да сам игде изигравао дрвеног адвоката.

Ni ja nisam govorio o fizickom ratu, vec ekonomskom. Ako ne saradjujemo sa ostatkom sveta mi pucamo, ekonomski. Sumnjam da ce nesto hteti da saradjuju sa nama ako teramo kontru i inat.

Сарадња може да буде само обострана.

Komunista, nacista, diktatura, fasizam.. sve je to isto.I ti bi se drao isto posto pricas "bolje chast, nego privid slobode" sumnjam da bi smatrao chasnim da mi pustamo nemce da prolaze kroz nase krajeve. Isto kao sto danas neces da pustas amere i sl. Primeri su slichni. Eto svajcarska izgubila chast, imala privid slobode i sad moze da im se jebe i za evropu i za sve.

А зашто бих требао да пуштам Немце да пролазе кроз наше крајеве?  Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2007, 10:30:44 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Jel? A zar nije bolje izgubiti bitku da bi dobio rat? Mislim idi u srednji vek pa pricaj te price kad se stvari resavaju tako sto se 2 plemena nadju i pokolju. Dans se igra mozgom i ekonomijom.

1) Ко каже да ће та изгубљена битка добити рат?
2) Ко каже да ја говорим о физичком рату?

Ne, ljudi, mi ga nisasmo razumeli  Smile  Smile decko je izuzetno 'inteligentan', ali nikako da nadje razumevanje za svoje 'napredne' ideje  Smile Smile Smile Smile Smile Smile

ocigledno se radi o nesporazumu, jel tako Reli? znam, kako ti je kada razgovaras sa inferiornijima  Smile....ali veruj mi to su muke koje svaki 'genije' kao ti, mora da prevali  Smile  Smile  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Nista, covjek ti samo trazi diplomu savjetnika pentagona

Постоји разлика између чињенице и мишљења. Ако имаш неку чињеницу изнеси, разглабање у празно не доводи ни до чега.
Pa cinjenice stoje, Srbiju napao NATO, a ovi su malo zesci i ne vole da gube. Nesto si tu zaboravio ili nisi gledao TV ´99? Ali tebi je Wesley Clark sve ispricao uz kavu pa znas, ili ti to sam citas iz kave? Hoces cinjenice a u Srbiji sve sto je bilo od neke vaznosti je sravljeno sa zemljom, a nesto im zapeli mostovi na sjeveru za oko.

Uostalom koliko znam mi nismo bili pod opstasom ustasa nego nemacke. Nisu nas klale ustase vec nas klali nemci.

Лоше знаш.
Citat
odgovor ti kratak i nejasan, ali hoce to kad se izgube argumenti
« Poslednja izmena: 08. Mar 2007, 01:08:00 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Pa cinjenice stoje, Srbiju napao NATO, a ovi su malo zesci i ne vole da gube. Nesto si tu zaboravio ili nisi gledao TV ´99? Ali tebi je Wesley Clark sve ispricao uz kavu pa znas, ili ti to sam citas iz kave? Hoces cinjenice a u Srbiji sve sto je bilo od neke vaznosti je sravljeno sa zemljom, a nesto im zapeli mostovi na sjeveru za oko.

"Шта би било да је НАТО упао у Србију" ни у ком случају нису чињенице.

А и ти си почео да изиграваш дрвеног адвоката?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Лоше знаш.

Mozda vi nacisti imate neku bolju teoriju od onoga sto sam ucio o udzbeniku istorije.

Ја нисам приметио да сам игде изигравао дрвеног адвоката.

Druge stvari su u pitanju. Ja tebi radim isto ono sto ti radis drugima.

Сарадња може да буде само обострана.

Ok i, sta sa tim? Saradnja jeste obostrana, ako mi odbijemo da saradjujemo sa njima po pitanjima koje oni postavljaju nece ni oni sa nama po pitanjima koja mi postavljamo.. i opet pitam " I " kakve to tvoje konstatovanje ima veze sa bilo cim?

А зашто бих требао да пуштам Немце да пролазе кроз наше крајеве? Smile

Da bi kad se to sranje zavrsi mogli da pokazemo penis kome hocemo, ko Svica. Naprimer...  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68

Ma mani ga molim te, stalno mi sere o nekim argumentima cinjenicama i glupostima a i sam ih ne daje. I kad ih da nepouzdane su.

Ne, ljudi, mi ga nisasmo razumeli Smile Smile decko je izuzetno 'inteligentan', ali nikako da nadje razumevanje za svoje 'napredne' ideje

ocigledno se radi o nesporazumu, jel tako Reli? znam, kako ti je kada razgovaras sa inferiornijima Smile....ali veruj mi to su muke koje svaki 'genije' kao ti, mora da prevali

Ama covek je zatucan i  bezobrazan i sta sad, sto imas potrebu da ga omalovazavas?

Sta ces sad, svakog ko podrzi nekog drugog zbog neke tvoje greske da ispadne "drveni advokat".
« Poslednja izmena: 08. Mar 2007, 18:13:45 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Mozda vi nacisti imate neku bolju teoriju od onoga sto sam ucio o udzbeniku istorije.

Е то што си учио у комуњарском уџбенику ти је баш веродостојно...

Druge stvari su u pitanju. Ja tebi radim isto ono sto ti radis drugima.

А шта си ти овде? Неки универзални борац за правду?  Smile

Ok i, sta sa tim? Saradnja jeste obostrana, ako mi odbijemo da saradjujemo sa njima po pitanjima koje oni postavljaju nece ni oni sa nama po pitanjima koja mi postavljamo.. i opet pitam " I " kakve to tvoje konstatovanje ima veze sa bilo cim?

Не знам какве везе има твоја економија са речју "Аријевац"?

Da bi kad se to sranje zavrsi mogli da pokazemo penis kome hocemo, ko Svica. Naprimer...  Smile

Дакле ти би испао курва само да би после осталим курвама могао да покажеш да си узео паре од јебања? Знао сам да сте ви анархисти кадри да продате дупе, али оволико...  Smile

Ma mani ga molim te, stalno mi sere o nekim argumentima cinjenicama i glupostima a i sam ih ne daje. I kad ih da nepouzdane su.

Теби је непоуздан сопствени мозак па тражиш проблем у другом.

Sta ces sad, svakog ko podrzi nekog drugog zbog neke tvoje greske da ispadne "drveni advokat".

Питање је било упућено директно теби а не разним падобранцима около.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8

"Шта би било да је НАТО упао у Србију" ни у ком случају нису чињенице.
Citat
"Lose znas", misli, ova tvoja vrijedi bar kod tebe kao argument.

Citat
Ne vidis da se ova web stranica zove "forum" a ne "sudnica".
« Poslednja izmena: 09. Mar 2007, 04:17:15 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Не знам какве везе има твоја економија са речју "Аријевац"?

Ovako, mnogo tvoijih postova ovde nema nikakve veze sa recju arijevac, ono sto i ja i ti radimo ovde zove se offtopik. Nemoj da si kurva, mani se manipulacije.
Uputis pitanje javno, znaci ne meni privanto uputio si ga meni javno, tako da svako ima pravo da odgovori ko ucestvuje u diskusiji, ma kako ih ti nazvao "Drveni advokati" ili sta vec oni imaju pravo na odgovor.

Mislim istoriju sam ucio u Komunistickim udzbenicima, lolz. Pa i da jesam sto bi skrivali napade ustasa? Hrvatske vojkse koja je bila jako bliska NS-u i Nazi Germaniji?

Ne znam to za jasenovac, moj deda je bio u logoru van hrvatske. Uostalom uvek mozes da se pozoves na ono "pobednici pisu istoriju" i da dovodish svaku cinjenicu koju istorija pise u sumnju. Sve moze da se dovede u sumnju prijatelju, cak i da je zemlja okrugla. Fora je u nalazenju istine.
« Poslednja izmena: 09. Mar 2007, 08:23:20 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.