Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Znate li šta znači riječ "Arijevac" ?  (Pročitano 58808 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Beograd nije cela Srbije ali je centar Srbije. Od njega potice sve, u ovoj zemlji nista nije decentralisano.

Па? Био је и '41. па се видело да није од неке користи.

Da bash smo ih izgazili.   Smile
Pojavise se cetnici i partizani rece za Srbiju, pa mi bi najebali samo tako ( a i nismo bash dobro prosli ) da ta Nemacka nije bila u ratu sa ostatkoms Sveta. Mi uostalom nemam nista od vojkse trenutno, josh manje onih naorjentisanih ko ti spremnih za borbu. Arkanovo i legijino vreme je proslo druze. Onda Vojska nam je toliko jadna da je to nesto strashno. Nemamo ni upola tehnologije niti ekonomskih sredstava da bi mogli da vodimo bilo koji rat.

Немају ни Ирачани па ратују. Герила, бато. Не треба ти ни технологија ни економска средства.

Da da i bash razbijaju amerikance. Cekacemo ih sa sabljama u sumama nasih planina! kao sto vece rece onaj baja iza tebe, koji ce srbin uletetiti u rulju agresorskih vojnika sa tonom exploziva na sebi i razdrati se " sa verom u boga i srbiju! "

Ne mogu da verujem da ovakvi ljudi postoje, ljudi nemaju leba da jedu oni razmisljaju o ratu i glupostima.

Па ради нешто па ћеш имати. Хлеб се не бере са гране.
Ne samo ja vec cela Srbija. Radi moja majka, i za ovaj mesec je primila 18 000 a radi posao koji treba da joj pruzi primanja najmanje 30. Ni sa ostalima nije drugacije.

Ali je svaka pogubna.

Бирај - част или привидна слобода.
A sta kazes na varijantu, pametno odigran potez za sigurnu nepriividnu slobodu? Ili je mozda bolje da krenemo lepo svi da izginemo "sa verom u boga i srbiju " samo zato sto postoji 20 % muskaraca ove zemlje koji su natripovani na neku "chast". Jaka mi je vasa cast, primetio sam je, skroz ste casni, posebno sa onim "noz zica srebrenica".

Ако ниси војни аналитичар, замолио бих те да своје аматерске претпоставке ипак оставиш само за себе.

Ni ti nisi ni arheolog, ni istorichar, ni politikolog, ni psiholog, ni socijolog pa se pozivas na mnogo toga iz tih nauka. I to ti je  chast? Drugima zameras na manu koju ti isto imas cim te da kazem "ownuje" posto se tvoji razgovori svode na to, ko koga "ownuje" jer ocigledno ne znash da konverzaciaj sluszi za razmenu cinjenica i misljenja, a ne za nabedjivanje i sud o sagovorniku.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Da bash smo ih izgazili.   Smile

Није битно, битно је да се нисмо предали.

Da da i bash razbijaju amerikance.

Да ли их разбијају или не, не знам, али Американци НИКАДА неће моћи да успоставе мир у Ираку, а то је основа једне стабилне државе. Дакле, повућиће се кад-тад јер их рат опасно кошта - што ресурса - што људских живота, а то је Ирачка победа.

kao sto vece rece onaj baja iza tebe, koji ce srbin uletetiti u rulju agresorskih vojnika sa tonom exploziva na sebi i razdrati se " sa verom u boga i srbiju! "

Жао ми је што још ниси упознао такве.

Ne samo ja vec cela Srbija.

Ја хлеба имам, ти што хоћеш Алфа Ромеа, жао ми је.

A sta kazes na varijantu, pametno odigran potez za sigurnu nepriividnu slobodu?

Тешко изводљив. Али јесам за њега.

Ili je mozda bolje da krenemo lepo svi da izginemo "sa verom u boga i srbiju " samo zato sto postoji 20 % muskaraca ove zemlje koji su natripovani na neku "chast".

"Благо томе ко довијека живи,
имао се рашта и родити!"

Боље да изгинемо сви него да живимо као црви.

Jaka mi je vasa cast, primetio sam je, skroz ste casni, posebno sa onim "noz zica srebrenica".

Не знам сад који то "ми". А кад могу они "Србе на врбе", можемо и ми "нож, жица..."

Ni ti nisi ni arheolog, ni istorichar, ni politikolog, ni psiholog, ni socijolog pa se pozivas na mnogo toga iz tih nauka. I to ti je  chast?

Једно је позивање на научне чињенице, друго је исказивање личног мишљења које нема везе с везом.

И немој о части...

ocigledno ne znash da konverzaciaj sluszi za razmenu cinjenica i misljenja, a ne za nabedjivanje i sud o sagovorniku.

Нешто не видим те чињенице са ваше стране.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
А ти си неки војни аналитичар?
Izvini, al da li ti zivis u Srbiji ili se javljas iz Australije pa si nesto propustio? Mislim, tu su bili neki zracni napadi, ono, velikog stila, ko u ratu. Amerikanci imaju para ko u prici ali ne volu gubiti iste. E, ako su toliko ulozili u te napade nece nakon svega reci, aprilili, ono sa kopnenom invazijom bilo sala. Eto, mi priznajemo, izgubili smo od Srba, necemo se vise kaciti sa njima. A uostalom, da ne racunamo koliko im je skup Irak. A kad bi se poceli grupisati na granicama Srbije, posle bi bilo kasno potpisivati bilo sto osim kapitulacije, a to je Milosevicu rekao Artisari. Mislis da su djaba dali da se otmu ona tri vojnika i odrzavali intenzitet borbe na Kosovu podrzavajuci UCK.

nato ne bi izvrshio kopneni napad jer za to nije bilo planova ,ni odgovarajuce koncentracije sile (kao na primer u napadu na irak). vj je veoma dobro podnela vazdushne napade i takav napad bi zbog konfiguracije terena i relativno jakog protivnika za nato znachio hiljade zrtava (bukvalno) vec u prvoj nedelji rata. klintonova administracija nije bila spremna za tako neshto,a josh manje vlade eu koje bi morale da se suoche sa gomilom izbeglica ,te prema tome nije bilo plana za opshti napad.uz to bi naravno ,postojala opasnost da jeljcin "rikne" u moskvi (ionako je ruska javnost bila prilichno revoltirana) ,a amerikancima se ne bi isplatilo da zbog srbije na vlast u rusiji dodje neki "cvrstorukash".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
А ти си неки војни аналитичар?
Izvini, al da li ti zivis u Srbiji ili se javljas iz Australije pa si nesto propustio? Mislim, tu su bili neki zracni napadi, ono, velikog stila, ko u ratu. Amerikanci imaju para ko u prici ali ne volu gubiti iste. E, ako su toliko ulozili u te napade nece nakon svega reci, aprilili, ono sa kopnenom invazijom bilo sala. Eto, mi priznajemo, izgubili smo od Srba, necemo se vise kaciti sa njima. A uostalom, da ne racunamo koliko im je skup Irak. A kad bi se poceli grupisati na granicama Srbije, posle bi bilo kasno potpisivati bilo sto osim kapitulacije, a to je Milosevicu rekao Artisari. Mislis da su djaba dali da se otmu ona tri vojnika i odrzavali intenzitet borbe na Kosovu podrzavajuci UCK.

nato ne bi izvrshio kopneni napad jer za to nije bilo planova ,ni odgovarajuce koncentracije sile (kao na primer u napadu na irak). vj je veoma dobro podnela vazdushne napade i takav napad bi zbog konfiguracije terena i relativno jakog protivnika za nato znachio hiljade zrtava (bukvalno) vec u prvoj nedelji rata. klintonova administracija nije bila spremna za tako neshto,a josh manje vlade eu koje bi morale da se suoche sa gomilom izbeglica ,te prema tome nije bilo plana za opshti napad.uz to bi naravno ,postojala opasnost da jeljcin "rikne" u moskvi (ionako je ruska javnost bila prilichno revoltirana) ,a amerikancima se ne bi isplatilo da zbog srbije na vlast u rusiji dodje neki "cvrstorukash".
Pa da, Ameri rade kaoticne planove gore nego UCK u Makedoniji, nije ni cudo sto ih je Srbija pobjedila, na vojnom i moralnom polju i toliko srusila aviona da su se ovi jedva oporavili. Da su se jos usudili kopneno napasti, otjerali bi ih do obala Pacifika i tamo podavili ko macice. Samo je pitanje dana kada ce Ceca zapjevati na Brodveju a Pljeskavica zamijeniti Hamburgere. Isto je javna tajna da Bin Laden ustvari se zove Miladin i vratio im je milo za drago. Eh, kako je sve lako kad se to nauci u obrani i zastiti, "ne moze nam niko nista, jaci smo i od sudbine". Komunisticka skola ostala od hladnog rata i doba samoupravljanja.
Propalo bi to sve ko i Kraljevina Jugoslavija. Tada su isto Englezi i Rusi dali neke garancije "niko ne smije da vas dira" a kako bi, znamo svi. Treba malko uciti istoriju.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ameri ne rade haotichne planove - jednostavno su seli i izrachunali .zato i nisu spremali kopnenu ofanzivu (poput one u iraku),nego eventualno samo manje upade. to je jednostavno domen istorije.uostalom imash hvala bogu internet pa uzmi i proveri ,nemoj da se sramotish po forumu svojim neznanjem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Reloadere, ako oni mogu srbe na vrbe pa moras i ti? A da mi ispadnemo bolji i casniji od njih i kazemo "briga nas za proslost,  ako ste vi govna i smradovi mi nismo", posto vidim da se pozivas na chast, ne znam sto si je u ovom sluchaju izbegao. Nismo se predali protiv nacisticke nemacke, pa nismo ni trebali da ulazimo u rat, to i  sam znash ne vidim sto kontriras. A jes ti imas jake potrebe da ispadas pametan i  u pravu i da kontriras.

Citat
Једно је позивање на научне чињенице, друго је исказивање личног мишљења које нема везе с везом.

Opet ponavljam nisi ni ti analitichar pa da znash ili ne da li njegovo misljenje ima veze sa vezom. Takodje nisi kvalifikovan da garantujes da li si dobro povezao cinjenice na koje si se pozvao.

Citat

Jel? A zar nije bolje izgubiti bitku da bi dobio rat? Mislim idi u srednji vek pa pricaj te price kad se stvari resavaju tako sto se 2 plemena nadju i pokolju. Dans se igra mozgom i ekonomijom.

Citat
Tada su isto Englezi i Rusi dali neke garancije "niko ne smije da vas dira" a kako bi, znamo svi.
A pomogli su nam jedino tako sto su oni poceli da dobijaju ratove na svojim frontovima. Nikako drugacije..

@reloader.
Tu tvoju propagandu sirise i pre "bolje rat nego pakt bolje grob nego rob" video si kakve je posledice donelo pa razmisli o toj prici.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2007, 07:16:04 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ja to govorim sve vreme i na politickom delu i ovde, ali reli i ekipa ne jebu zivu silu  Smile Smile Smile

'dont fuck living force'  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Reloadere, ako oni mogu srbe na vrbe pa moras i ti? A da mi ispadnemo bolji i casniji od njih i kazemo "briga nas za proslost,  ako ste vi govna i smradovi mi nismo", posto vidim da se pozivas na chast, ne znam sto si je u ovom sluchaju izbegao. Nismo se predali protiv nacisticke nemacke, pa nismo ni trebali da ulazimo u rat, to i  sam znash ne vidim sto kontriras. A jes ti imas jake potrebe da ispadas pametan i  u pravu i da kontriras.

Citat

Opet ponavljam nisi ni ti analitichar pa da znash ili ne da li njegovo misljenje ima veze sa vezom. Takodje nisi kvalifikovan da garantujes da li si dobro povezao cinjenice na koje si se pozvao.

Citat

Jel? A zar nije bolje izgubiti bitku da bi dobio rat? Mislim idi u srednji vek pa pricaj te price kad se stvari resavaju tako sto se 2 plemena nadju i pokolju. Dans se igra mozgom i ekonomijom.
U pravu si, geostrategija tu igra ulogu a ne krv i cast. Ko danas ratuje dzabe, samo budale. Ovi u Iraku ratuju za "Alaha" ali izvore nafte zna se ko drzi.

Citat
Tada su isto Englezi i Rusi dali neke garancije "niko ne smije da vas dira" a kako bi, znamo svi.
A pomogli su nam jedino tako sto su oni poceli da dobijaju ratove na svojim frontovima. Nikako drugacije..
Citat
U ovome si u pravo. Naravno ce se sve vece sile boriti do posljednjeg Srbina, Hrvata, Albanca, Makedonca... Cijena, prava sitnica, dobro, poture oni malo starijeg naoruzanja, cisto da isprazne skladista. Garantirali su Francuska i Engleska zastitu Poljskoj, objavili rat Njemackoj i sjedeli uz vino i whisky dok ih nije Nijemac obisao. A Staljin zavrnuo brk i slatko se nasmijao sto je Kraljevina Jugoslavija povjerovala da ih stiti mocni SSSR uz Englesku. Jugoslavija jeste na stratski bitnom polozaju ali nije strateski jaka, osim u doba hladnog rata i podrsku NATO-a, (polutajnu). Ali bio je hladni rat i svako je znao dokle se prostire vlastito dvoriste.

@reloader.
Tu tvoju propagandu sirise i pre "bolje rat nego pakt bolje grob nego rob" video si kakve je posledice donelo pa razmisli o toj prici.
Citat
Jebi ga, generacije su odrasle na tome pa nije cudo da je ostalo. I u ratu ´99 Rusi su pruzali slicnu podrsku kao i ´41. Niko ne zeli svatiti da su se sve te glalamdzije pokupile kad je postalo previse gusto a ostao je seljak koji je sa puskom branio svoje dvoriste. Kao u Vukovaru 1991 tako i u Krajini 1995 ili Kosovu 1999.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2007, 22:06:41 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Reloadere, ako oni mogu srbe na vrbe pa moras i ti? A da mi ispadnemo bolji i casniji od njih i kazemo "briga nas za proslost,  ako ste vi govna i smradovi mi nismo", posto vidim da se pozivas na chast, ne znam sto si je u ovom sluchaju izbegao.

Да, морам, јер је опстанак мог народа у питању.

Nismo se predali protiv nacisticke nemacke, pa nismo ni trebali da ulazimo u rat, to i  sam znash ne vidim sto kontriras. A jes ti imas jake potrebe da ispadas pametan i  u pravu i da kontriras.

Не знам по чему ти сад контрирам овде? Јасно је да нисмо требали да улазимо у рат против Немачке али је још јасније да нисмо смели да дозволимо усташама да нас током рата кољу као овце. Као што и нисмо.

А откад си се ти запослио на месту дрвеног адвоката?

1) Ко каже да ће та изгубљена битка добити рат?
2) Ко каже да ја говорим о физичком рату?

@reloader.

А ја мислио да је то комунистичка пропаганда...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Reloadere, ako oni mogu srbe na vrbe pa moras i ti? A da mi ispadnemo bolji i casniji od njih i kazemo "briga nas za proslost,  ako ste vi govna i smradovi mi nismo", posto vidim da se pozivas na chast, ne znam sto si je u ovom sluchaju izbegao.

Да, морам, јер је опстанак мог народа у питању.

Nismo se predali protiv nacisticke nemacke, pa nismo ni trebali da ulazimo u rat, to i  sam znash ne vidim sto kontriras. A jes ti imas jake potrebe da ispadas pametan i  u pravu i da kontriras.

Не знам по чему ти сад контрирам овде? Јасно је да нисмо требали да улазимо у рат против Немачке али је још јасније да нисмо смели да дозволимо усташама да нас током рата кољу као овце. Као што и нисмо.
Pa sasvim normalno da nece niko cekati da ga zakolju.

А откад си се ти запослио на месту дрвеног адвоката?
Citat
Nista, covjek ti samo trazi diplomu savjetnika pentagona
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.