Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Znate li šta znači riječ "Arijevac" ?  (Pročitano 59019 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8

Drugi razlog mrznje prema Srbima je to sto je on ratovao protiv Srba u 1. svetskom ratu. Kao veliki patriota njemu su Srbi ostali kao prirodni neprijatelj Nemaca.

Hitler je ratovao protiv Francuza u 1. svjetskom ratu a ne Srba. Jeste Austrijanac ali je dobrovoljno sluzio u 16. Kraljevskoj Bavarskoj Rezervnoj Pjesadisjoj diviziji koja je ratovala u sjevernoj Francuskoj
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
@reloader
citat spraktichno nema veze sa onim shto sam ja napisao

Smile  a i  mislim da nisi dobro protumachio shta je chovek hteo da kaze time...

Citat
! MOJ narod je iz tog rata izashao kao pobednik,nije meni Hitler krivac nego Nemachkom narodu.Sve to nema nikakve veze sa chinjenicom da ja Hitler sjebo svoj narod do koske bez obzira da li je krivica samo njegova ili kolektivna.
Pa to ide onako: Zasluge kolektiva i propusti pojedinaca.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Jasno ti je da kada bi ti , Rele , bio rođen u podnožju Kozare  1920 , na primjer , vrlo vjerojatno bi završio u nacističkom konc. logoru , usprkos tome što si plemenite , gospodske rase .

Sve ti je ovo jasno i opet si nacist !!!!!!!!!

Rele ! Alal ti vera !!!!!!!
Ovo si dobro rekao! Ali opet mislim se nesto, on bi ipak odano se sam prijavio u logor, kao odani arijevc, sta ces, red rad i disciplina mora da se zna
« Poslednja izmena: 03. Mar 2007, 04:26:22 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Pogledaj malo kako se gledaju Srbi po svijetu: Nerijeseno pitanje najvecih ratnih zlocinaca nakon drugog svjetskog rata, izazvali najveci sukob u Europi nakon drugog svjetskog rata, najveci genocid nakon istog itd.

Не лупај ту тете ти...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Pogledaj malo kako se gledaju Srbi po svijetu: Nerijeseno pitanje najvecih ratnih zlocinaca nakon drugog svjetskog rata, izazvali najveci sukob u Europi nakon drugog svjetskog rata, najveci genocid nakon istog itd.

Не лупај ту тете ти...
E, mali, ja sam u tom svijetu odavno. I ja sam se palio na sve i svasta. I na "Oi" i na "Störkraft", svidjala mi se muzika. Sve sam ja to vidjeo i prosao. I nigdje se zadrzao. A neke face iz NPD-a sam upoznao jos 1991. Tada su Hrvati vazili za prave a Srbi su bili komunisti i teroristi. A upoznao sam i neke Nijemce koji su bili u istocnoj Slavoniji u nekim paravojnim formacijama na strani Hrvatske. Jeste da su te face malo vise prolupale ali su bili tamo. Ja ti ne kazem kako gledam na to nego kako ti drugi gledaju na to i to ovdje u Njemackoj. Nego prati malko istoriju, povuci paralele pa ces vidjeti da situacija u Srbiji podsjeca na onu iz nakon 1918 u Njemackoj i na famozni "Dolchstoss". Kaiser je abdicirao a Srbi srusili Milosevica. Uz jos kojekakve slicnosti (Ruhrska oblast, Kosovo, politicki obracuni itd.). Pored rata i politike ljude ovdje asocira na Srbe i Srbiju Kusturica, Bregovic, trube itd. Mozda je to sada Ciganska zavjera a mozda i magija, da ne spekuliram previse. Ja imam prijatelje i Srbe i Hrvate, pratim politiku u zadnje vrijeme priznajem slabije, ali se sa politikom ne bavim a nikada ni nisam. Bio sam i u Lausitzu, ako hoces na Srpskom: "Luzhicu" jer me zanimala istorija i situacija Sorba. Iznenadilo me je kad sam cuo rijec "Chivija" koja isto to znaci ko i na Srpskom. Vidjeo sam i utvrdu, tj. rekonstrukciju utvrde u kakvim su se sklanjali tadasnji stanovnici ovih predjela. Jasno rekonstukciju. Koloseum i Parthenon se nije morao rekonstrurirati. Da nije Anticke Grcke i starog Rima Slaveni i Germani bi bili dan-danas na stupnju razvoja sjevernoamerickih indijanaca. Nijemci su od Rimljana preuzeli i strelu, na Njemackom "Pfeil" Latinski "Pila" a Slaveni od Germana preuzeli isto kao i starogermansku rijec "Strala" tj- "strela". Malo se interesuj o tome sto se dogadjalo i dogadja po svijetu pa onda pricaj vise.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Шта је писац хтео да каже?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Шта је писац хтео да каже?
Da kad porastes kaze ti se samo, eto toliko
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
pisac je hteo da kaze da cemo mi nacional-socijalisti preuzeti vlast u srbiji kao shto je hitler preuzeo u nemachkoj posle ww1 .apsolutno se slazem sa tom postavkom . Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Најјаснији доказ свега овога је СВАСТИКА. А добро знамо чији је она симбол. Налази се свуда тамо где је прошла бела раса.

hahahahahahahahhahahahahahahahahah, najsmesnija tvrdnja koju sam cuo u zivotu. Stari egipat a? Tu je bela rasa prolazila?Indija, nadjene swastike koje su starije od evropsko indijskih odnosa. AFrika, nadjena svastika pre nego sto je ijedan belac krocio na ta podruchja.

Druze, u zabludi zivis--> http://forum.burek.com/index.php/topic,151888.0.html

pisac je hteo da kaze da cemo mi nacional-socijalisti preuzeti vlast u srbiji kao shto je hitler preuzeo u nemachkoj posle ww1 .apsolutno se slazem sa tom postavkom . Smile Smile

Vas 1000 koliko vas ima u Srbiji ce zavladati nad 7 miliona Srba? Od tih 1000 deli te se na hricane i neo pagane? + bezbednosni saveti, un, masonerija, anarhist, komunisti, demokrate, db, bia, interpol, itd josh gomila organizacija protiv NS i Fasizma.

Vec  sam o temi na anarhizmu spomenuo kako je Hica dosao do vlasti u nemackoj. A vi hitlera visenemate, nema nikog ko ima takve govore koji ce tako olako ispirati mozak gradjanstvu.
« Poslednja izmena: 04. Mar 2007, 15:52:00 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
to je sve grupa indijanaca, nesto se tu jogune..... Smile Smile  Smile  Smile

reli, lepo te covek savetuje:

Jasno ti je da kada bi ti , Rele , bio rođen u podnožju Kozare  1920 , na primjer , vrlo vjerojatno bi završio u nacističkom konc. logoru , usprkos tome što si plemenite , gospodske rase .

Sve ti je ovo jasno i opet si nacist !!!!!!!!!

Rele ! Alal ti vera !!!!!!!
Jednostavno je: ne mozes braniti srpstvo, podrzavanjem nacizma.....mislim, mozes ti, ali onda postoji neki problem u tvojim shvatanjima, ne razumes do kraja ili tako nesto....ma ko to zna, sta se sa tobom desava  Smile Smile  Smile
« Poslednja izmena: 04. Mar 2007, 16:08:35 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.