Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Znate li šta znači riječ "Arijevac" ?  (Pročitano 59718 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Evo ja cu da podrzim raleta. On kao svaki covek ima pravo na svoje ideolosko\politcko\religijsko ubedjenje. Uostalom NS-ovac, ne mora da se bori za prevlast Srba u svetu, Ns-ovac moze da zivi i da se bori za ideologiju koja opisuje da se jedna drzava razvija najbolje sa svojim narodom unutar nje, "tudje necemo, svoje ne damo" stav. No sad zavisi koliko si human da bi bio takav i dobar covek u isto vreme. Mnogi ns-ovci ne shvataju da je Srpstvo U Coveku, a ne u materijalnom,  zgradi, parcetu teritorije i sl.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
hahahahahahahahhahahahahahahahahah, najsmesnija tvrdnja koju sam cuo u zivotu. Stari egipat a? Tu je bela rasa prolazila?Indija, nadjene swastike koje su starije od evropsko indijskih odnosa. AFrika, nadjena svastika pre nego sto je ijedan belac krocio na ta podruchja.

Немој молим те да почињеш о симболима, виде ли једном да ти не иду баш...  Smile

Стари Египат - наравно да је пролазила, и то више пута, а и остајал. Египтом су владали бели фараони.

Африка - нађи ми слике те "афричке свастике", кеве ти.

А дедер, какви су то "Европско-Индијски односи". Јел то неки нови научни појам?  Smile

Vas 1000 koliko vas ima u Srbiji ce zavladati nad 7 miliona Srba? Od tih 1000 deli te se na hricane i neo pagane?

1) Немаш појма колико нас има.
2) Није битан број него сој.
3) Не, ми се не делимо, ми сложно идемо ка заједничком циљу.

Vec  sam o temi na anarhizmu spomenuo kako je Hica dosao do vlasti u nemackoj.

...али то нема благе везе са стварношћу.

Jednostavno je: ne mozes braniti srpstvo, podrzavanjem nacizma.....mislim, mozes ti, ali onda postoji neki problem u tvojim shvatanjima, ne razumes do kraja ili tako nesto....ma ko to zna, sta se sa tobom desava  Smile Smile  Smile

Тачно, у нечијим схватањима овде постоји проблем, само што то нисам ја...

Мислим и то су нашли да ми причају људи који не знају разлику између нацизма и фашизма...

Evo ja cu da podrzim raleta. On kao svaki covek ima pravo na svoje ideolosko\politcko\religijsko ubedjenje. Uostalom NS-ovac, ne mora da se bori za prevlast Srba u svetu, Ns-ovac moze da zivi i da se bori za ideologiju koja opisuje da se jedna drzava razvija najbolje sa svojim narodom unutar nje, "tudje necemo, svoje ne damo" stav. No sad zavisi koliko si human da bi bio takav i dobar covek u isto vreme. Mnogi ns-ovci ne shvataju da je Srpstvo U Coveku, a ne u materijalnom,  zgradi, parcetu teritorije i sl.

Хвала на подршци  Smile
« Poslednja izmena: 04. Mar 2007, 18:24:18 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68

Немој молим те да почињеш о симболима, виде ли једном да ти не иду баш...  Smile
Африка - нађи ми слике те "афричке свастике", кеве ти.
Ja to procitao od jednog cike koji je pono toga znao pa sumnjam da je pogresio po tom pitanju kad je pisao o svastici. Sliku da nadjem ne mogu, bar ne na google. I ne hvataj se za slamku, josh nije dokazano da su ono slovenski simboli. Smile
Ne ozb, mani se sajtai prozivanja zato sto si ti procitao na nekom sajtu a ja necu da podrzim to kao tachno. Daj mi sinko literaturu pa ces onda da procitas. I spomenuo sam i aziju , otkud u aziji swastika? I tamo prolazili belci?
Стари Египат - наравно да је пролазила, и то више пута, а и остајал. Египтом су владали бели фараони.
Da, da.. ko pisao, istoricari nacisticke nemacke sa puskom uprenom u njihovu glavu? Ima jedna teorija koja vise pije vodu.. "atlantida"
А дедер, какви су то "Европско-Индијски односи". Јел то неки нови научни појам?  Smile
Trgovina, komunikacija, ratovi... itd itd..
1) Немаш појма колико нас има. -- manjina ste u svakom sluchaju
2) Није битан број него сој. - ni soj vam nije za primer, cast izuzecima
3) Не, ми се не делимо, ми сложно идемо ка заједничком циљу. - ne delite se zato sto ste neiskreni. koji vam je to zajednicki cilj? Hricani i pagani su ratovali i ratovace. To sto se vi "Drzite zajedno" jeste zato sto vas ima malo. Isto ko sto se pankeri anarhisti komunisti drze zajedno zato sto ih malo ima. Nemam veze ni sa jednima.
...али то нема благе везе са стварношћу.
Sta? Mislish? Evo ti pricice, psiholog mi pricao (stariji covek) imao prijatelja isto starijeg psihologa koji je u to vreme bio u nemackoj. On je svedok da su ljude tamo batinom terali da slushaju hitlerove govore ( isto ko sto su tita nametali) sto govori o "demokratiji", on naravno morao da ide. No covek bejase psiholog pa se nije dao lako isprati.
Jednostavno je: ne mozes braniti srpstvo, podrzavanjem nacizma.....mislim, mozes ti, ali onda postoji neki problem u tvojim shvatanjima, ne razumes do kraja ili tako nesto....ma ko to zna, sta se sa tobom desava  Smile Smile  Smile

Тачно, у нечијим схватањима овде постоји проблем, само што то нисам ја...
U to mozes samo da verujes, kao i bilo ko drugi. Nikad se nece znati cije je shvatanje potpuno pravilno.

Evo ja cu da podrzim raleta. On kao svaki covek ima pravo na svoje ideolosko\politcko\religijsko ubedjenje. Uostalom NS-ovac, ne mora da se bori za prevlast Srba u svetu, Ns-ovac moze da zivi i da se bori za ideologiju koja opisuje da se jedna drzava razvija najbolje sa svojim narodom unutar nje, "tudje necemo, svoje ne damo" stav. No sad zavisi koliko si human da bi bio takav i dobar covek u isto vreme. Mnogi ns-ovci ne shvataju da je Srpstvo U Coveku, a ne u materijalnom, zgradi, parcetu teritorije i sl.

Хвала на подршци Smile
Svaki covek sasluzuje chast ako se bori za svoje, dok god se bori na posten i castan nacin. Takodje niko ne zasluzuje da bude prozvan, napadan i josh sto sta zbog drugacijeg razmisljanja. Nema problema.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ja to procitao od jednog cike koji je pono toga znao pa sumnjam da je pogresio po tom pitanju kad je pisao o svastici. Sliku da nadjem ne mogu, bar ne na google. I ne hvataj se za slamku, josh nije dokazano da su ono slovenski simboli. Smile

Баш бих волео да видим ту црначку "Афричку свастику". Данас је више квази-научника него научника, према томе требао би да ми нађеш где је то ископано...

А ако ти не желиш да прихватиш чињенице, за тебе ће ствар остати недоказана вечно  Smile

Ne ozb, mani se sajtai prozivanja zato sto si ti procitao na nekom sajtu a ja necu da podrzim to kao tachno. Daj mi sinko literaturu pa ces onda da procitas.

То није "неки сајт" него сајт о родној вери. А што се тиче литературе, има ту пуно тога. Предлажем ти све што је у вези са родном вером. Али то си ти већ прочитао, с обзиром да поштујеш старословенско паганство. Или грешим?  Smile

I spomenuo sam i aziju , otkud u aziji swastika? I tamo prolazili belci?

Па наравно. Опет рупе у знању?  Smile

Da, da.. ko pisao, istoricari nacisticke nemacke sa puskom uprenom u njihovu glavu? Ima jedna teorija koja vise pije vodu.. "atlantida"

Шта има ко да пише? Чињенице говоре. Сад ако одбијамо да прихватимо реалност, и лепше нам је да живимо у заблуди, то је већ друга прича...

Trgovina, komunikacija, ratovi... itd itd..

Између кога? Европе и Азије?

manjina ste u svakom sluchaju

Овај свет су одвајкада вајале одлучне мањине а не пасивне већине-

ni soj vam nije za primer, cast izuzecima

То је само твоје мишљење, поткрепљено, ценим, рекла-казала причама.

ne delite se zato sto ste neiskreni. koji vam je to zajednicki cilj? Hricani i pagani su ratovali i ratovace. To sto se vi "Drzite zajedno" jeste zato sto vas ima malo. Isto ko sto se pankeri anarhisti komunisti drze zajedno zato sto ih malo ima. Nemam veze ni sa jednima.

Не, не делимо се зато што немамо разлога да се делимо, зато што смо превазишли неке поделе које су нам угуране са стране и зато што имамо виши циљ ка коме тежимо. Заједнички циљ је циљ свих НС, а у великом делу се поклапа и са циљем сваког искреног националисте.

"Хришћани и пагани" су своје ратове завршили пре око 1000 година, а као што рекох, ми нисмо задрти реакционари па да се кољемо око глупости, данас, када нам нација и раса пропадају док трећа страна сече колач...

Не знам зашто се комунисти и анархисти држе заједно и нећу да улазим у то.

Sta? Mislish? Evo ti pricice, psiholog mi pricao (stariji covek) imao prijatelja isto starijeg psihologa koji je u to vreme bio u nemackoj. On je svedok da su ljude tamo batinom terali da slushaju hitlerove govore ( isto ko sto su tita nametali) sto govori o "demokratiji", on naravno morao da ide. No covek bejase psiholog pa se nije dao lako isprati.

Каква глупост  Smile

Чуо сам свашта - и да је Хитлер био педер, али да су људе батином терали да иду на говоре...  Smile

Ако ниси знао - Хитлера је подржавало 80% Немачке. И то је чињеница, која опстаје упркос свим лажима.

U to mozes samo da verujes, kao i bilo ko drugi. Nikad se nece znati cije je shvatanje potpuno pravilno.

Зато је свака прича на ту тему сувишна.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8

Jasno ko dan, diktatura ko diktatura. Posle naravno: "Mi smo se svi pravili...", ko i u bivsoj Jugi, Rumuniji, SSSR-u. Ljudi ne kuze kakav je perpetum mobile rat. Kad ga pocnes, moras dalje tjerati loptu, dok ne dobijes rat, ili ga u krajnjem slucaju izgubis, vidjesmo sve. A diktatura je ustvari prazna puska, boje se i narod i diktator jednih drugih. Njemacku je to dobro kostalo a ni Srbiji nije bolje nakon tog iskustva.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8

Ако ниси знао - Хитлера је подржавало 80% Немачке. И то је чињеница, која опстаје упркос свим лажима.

Зато је свака прича на ту тему сувишна.
A Staljina i Milosevica 99,95 %, onih 0,05 su bili neuracunljivi. I Busha je podrzavala cijela Amerika kad je krenuo na Avganistan, osim par asocijalaca, marginalaca, amarhista, homoseksualaca i komunista. Vidi ga deder sada, molim te. Da su u Njemackoj napravili kolko tolko postene izbore 1944, ko li bi bio tada novi Reichskanzler? Samo sto je Amerika ipak demokratska zemlja, ruku na srce.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
E relodare, mnogo si brate nabedjen, kad ti mozes da kazes da ce nekom nesto ostati " nedokazano" nemam sta da ti pricam. Nije bio ni naucnik ni kvazi naucnik, bio je astrolog,  i poznvao je odlichno naucnu literaturu, proucavao to ujedno sa astrologijom. Samo nije bio ogranichen diplomom naucnika  da izmiche jedne ili druge cinenice.
Svaki diktatura tera ljude batinama na govore. Podrzavalo ga 80 % nemacke jer im isprali mozak.

Mislim znam da ce razgovor sa tobom da se svede na cisto ubedjivanje " ko lupa a ko je u pravu " pa cu da istupim od takvih razgovora nema tu leba, reko sam sta sam imao.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
A Staljina i Milosevica 99,95 %, onih 0,05 su bili neuracunljivi.

Апсолутно нема доказа за тврђење таквог нечега.

I Busha je podrzavala cijela Amerika kad je krenuo na Avganistan, osim par asocijalaca, marginalaca, amarhista, homoseksualaca i komunista. Vidi ga deder sada, molim te.

Па?

Da su u Njemackoj napravili kolko tolko postene izbore 1944, ko li bi bio tada novi Reichskanzler? Samo sto je Amerika ipak demokratska zemlja, ruku na srce.

И Хитлер је на власт дошао демократским путем.

E relodare, mnogo si brate nabedjen, kad ti mozes da kazes da ce nekom nesto ostati " nedokazano" nemam sta da ti pricam.

Па, ја сам ти дао доказ пре једно добрих месец дана, ти ниси хтео да га прихватиш, у међувремену се ниси нашао ни једну против-чињеницу али и даље не прихваташ оно што сам ти показао. Немам разлога да сумњам да се ништа неће променити ни у даљој будућности...

Nije bio ni naucnik ni kvazi naucnik, bio je astrolog,  i poznvao je odlichno naucnu literaturu, proucavao to ujedno sa astrologijom. Samo nije bio ogranichen diplomom naucnika  da izmiche jedne ili druge cinenice.

Добро и - шта ми говори да је он у праву а ја нисам?

Svaki diktatura tera ljude batinama na govore.

Нисам чуо ни за један пример "терања батином на говоре". Чуо сам да се потенцијални провокатори затварају, али да неко тера батином...  Smile Па требало би 3 пута више ових што "терају" него саме масе.

Podrzavalo ga 80 % nemacke jer im isprali mozak.

Е ако су њих 80% глупи а 20% паметни, онда не знам стварно шта да ти кажем...

Моја поента је да је тај народ био за дикатуру у то време и ту нема сумње - није било никакве тираније нити приморавања на нешто. Наравно, овде говорим о већини. Изузетака увек и свуда има.

Mislim znam da ce razgovor sa tobom da se svede na cisto ubedjivanje " ko lupa a ko je u pravu " pa cu da istupim od takvih razgovora nema tu leba, reko sam sta sam imao.

Ја сам спреман да наведем доказ за све што сам рекао, за разлику од тебе. Можда је зато и заиста бесмислено...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
A Staljina i Milosevica 99,95 %, onih 0,05 su bili neuracunljivi.

И Хитлер је на власт дошао демократским путем.
Ali nije imao ono sto se klati zdravom covjeku izmedju nogu pa da saceka slijedece izbore ko drugi. I Milosevic je dosao demokratskim putem na vlast. Neka neko kaze da nie.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ali nije imao ono sto se klati zdravom covjeku izmedju nogu pa da saceka slijedece izbore ko drugi. I Milosevic je dosao demokratskim putem na vlast. Neka neko kaze da nie.

Па? Опет не капирам твоју поенту.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.