Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Злочини комуниста  (Pročitano 54072 puta)
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
dragi moj da nije bilo sremskof fronta neprijatelj bi verovatno udario kontra ofanzivu,tako nemoj lupati.
istrojija je zapisana ne mozes je krojiti po svojoj zelji.

a to za rat,kako stvari stoje onaj maneken poceo da se kurci xexe
moguce je da udarimo posle ovih pregovora na siptare,sto je u ovom trenutno put u samoubistvo.

samo mi decko reci ko je lud da gine vise?
pa nisu li pre samo 10 godina,nasa braca ginula zbog nekakvog "laznog" rodoljublja?
ginula za majku Srbiju,koja ih se danas odrekla.....
pogledaj malo oko sebe,svaki dan u vestima imas rezervisti protestuju,pogledaj malo koliko ima ranjenih osakacenih,koji zive u bedi....
pogledaj koliko ima sirocadi iz rata,sta drava radi?
sta je sa Zoltanom?Umesto da bude proglasen za heroja on radi u pekari,to je Srbija danas!
nisu li nasi dedovi ginuli na sremskom forontu,neretvi,sutjesci?a mi srbi ih se odrekli?
zasto da poginem za necije ideale?neciji dep?i da me psole 15 godina neka nova generacija pljuje i proglasi za izdajnika?

znas kako je rekao jedan nas pisac,
"Mi Srbi smo danas mnogo pametniji,mnogo pametniji,da nam je ova pamet bila 99,mi bi sa nasim avionima bombardovali Srbiju"

ali kad smo kod komunista,jel znate od cega su partizani najvise umirali???
od metka ?Ne!
Od gladi,mucenici ni sljivu nisu smeli da uberu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Kakva kontra?Gdje bi to njemci otisli sa kontrom?

Sto se tice Zoltana.Nije on sam ni oborio tog nevidljivog vec vod ljudi.

E sad sto je mislio da ce biti general to je njegov problem (za to treba skola).
Sigurno je da ne pravde ima.
Kakav udar na siptare?
Gamad koja izgovori navedenu glupost za mene nije "nas" pisac vec govno
iz prikrajka koje ceka svoju zuzaru da ga raznese po cvijecu.
Tvoji mucenici jesu umirali ali zasto su djecu slali da umiru?
I na kraju:istoriju pisu pobjednici i vjerovatno nece o sebi napisati nista lose
i zato se kaze mrtva usta ne govore.
Cuj sebe kontra ofanziva.
Njemci su ga postavili sa ciljem izvlacenja grupe armije "E" iz Grcke,Makedonije i
sa Kosova.Formiran je od njemacko-ustaskih snaga i ostalih fasistickih sluga.
Zivila narodno-oslobodilacka vojska nasih naroda i narodnosti Jugoslavije.
Uh koja retorika.Koji crveni liberali.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

ali kad smo kod komunista,jel znate od cega su partizani najvise umirali???
od metka ?Ne!
Od gladi,mucenici ni sljivu nisu smeli da uberu  Smile

Umiralo se od gladi i u prvom svetskom kad se islo preko Albanije, rat je takav posao da nema tri obroka na dan, nemaju ni Ameri u Iraku kad se zapuca  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

Cisto sumnjam da bi procenat smradova bio tako visok.Imali smo priliku (crveni pasos nije
trebala viza za 90% zemalja)da vidimo da ljudi ne bjeze iz svoje zemlje iako su mogli.
Vjerujte da je 1990 godine svako mogao izaci iz drzave.Ali nije.Laze ko kaze da nije mogao!!!

Pa 1990 nisi ni imao razloga da izlazis iz drzave, pocelo je da se ozbiljno puca i mobilise tamo pred kraj 1991, a tad je da izadjes iz zemlje trebala potvrda da te vojska ne treba
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
Citat

Umiralo se od gladi i u prvom svetskom kad se islo preko Albanije, rat je takav posao da nema tri obroka na dan, nemaju ni Ameri u Iraku kad se zapuca  Smile
ma brate hteo sam malo da se nasali,na partizanku strogocu xD
Citat
E sad sto je mislio da ce biti general to je njegov problem (za to treba skola).
da,kakvu je skolu imao general mladic?kakvu je skolu imao eto general dragoljub mihajlovic?
Cin generala se dobija kroz dela,a ne kroz skolu,sta ti mislis odes na akademiju izadjes kao general ? Smile

Citat
Kakav udar na siptare?
Da si pratio politicka desavanja znao bi da je nas predsednik u vreme proglasenja nezavisnost kosova izjavio,da je rat poslednja opcija,sledi tek ako se istrose diplomatska dejstva,a ako puknemo pred medjunarodnim sudom?
sta nam ostaje ?
Sta mislis da se "Cepotina" izgradila bas sad?kad pocinje sudjenje?
Sta mislis zasto imamo preko 1000 sagradjenih manjih baza duz administrativne linije?

Citat
Tvoji mucenici jesu umirali ali zasto su djecu slali da umiru?
Prvo da rascistimo koji su to moji? Smile
Zasto su decu slali?
Sumnjam da je toliko dece bilo po frontovima,i mislim da niko nikoga nije mogao naterati da ratuje....nego da te pitam jel ti deda bio u partizanima?jel imao partijsku knjizicu?
Ma po vama Srba ne bi ni bilo,komunisti nas sve poubijali

Citat
:istoriju pisu pobjednici i vjerovatno nece o sebi napisati nista lose
i zato se kaze mrtva usta ne govore.
Postoji nesto sto je materijalni dokaz,istorija se ne moze promenuti,vec se moze samo prikriti...ali ako se drzimo tih tvojih reci,ko je pobednik posle  5. oktobra?
pa nije ni cudo sto imamo ovakve izmisljenje price o komunistima onda  Smile

Citat
Njemci su ga postavili sa ciljem izvlacenja grupe armije "E" iz Grcke,Makedonije i
sa Kosova.Formiran je od njemacko-ustaskih snaga i ostalih fasistickih sluga.
Zivila narodno-oslobodilacka vojska nasih naroda i narodnosti Jugoslavije.
Uh koja retorika.Koji crveni liberali.
Cekaj koji nemci sa kosova?o cemu pricas?
Znas li ko je drzao okupirano kosovo?

Jel ti uopste znas zasto je otvoren fornt?
ona je imala zadatak da kao udarna snaga, opstim pravcem beograd -zagreb-ljubljana-beljak. olaksa i obezbedi operacije 3 ukrajinskog fronta u madjarskoj i angloamerickih snaga u italiji, povezujuci njihova krila
osnovne pojedinosti o koordinaciji zavrsnih operacija izmedju JA i saveznickih armija u madjarskoj i italiji utanacene su februara 1945 godine, na sastancima u beogradu izmedju marsala tita, tolbuhina i aleksandera, i prolecna ofanziva je bila tacno koordinirana
prema sporazumu sa marsalom aleksanderom ,JA je do 30 marta morala da pocme sa operacijom u dolini une , prema lici i gorskom kotaru da bi na sebe privukla snage nemackog 97 armiskog korpusa u istri slovenackom primorju, i time olaksala saveznicku ofanzivu u italiji
prema sporazumu sa marsalom tolbuhinom, JA ce rasteretiti 3 ukrajinski front za operacije u madjarskoj i austriji, i uz pomoc nekih njegovih jedinica, vezati na sebe 34 nemacki korpus,da ne bi mogao biti upotrebljen u nemackoj protuofanzivi u zapadnoj madjarskoj.Sto bi znacilo produzetak rata.

pitas da li je proboj sremskog fronta bio potreban?
probojem sremskog fronta , oslobodjeni su vinkovci, vukovar, zupanja, osijek, i otvoren put za prolaz prema slavonskom brodu i zagrebu, i omoguceno spajanje 1,3 i 4 armije JA
sremski front je bio kljucna operacija, koja je dala JA kredibilnost u saveznickim ocima.Jedna od najslavnijih bitaka naseg naroda!Tu nasi preci nisu ginuli za novac!

e sad da li je broj zrtava opravdan?
zrtve su bile posledica problema komandovanja, nedostatka armijske artiljerije, nedostatka  ulja za tenkova, nedostatka borbenih kompleta.JA je zavisila o direktnom saveznickom snabdevanju. nije imala pozadinsku sluzbu, niti intendaturu, niti je imala mogucnost da izracunava kolicinu ratnog materijala koji trosi, tako da su neke jedinice gadnije stradale nego druge, ali , nije bilo nikakve druge mogucnosti, zbog koordiniranosti akcija sa saveznicima.

druze,a koliko je srpske omladine poginulo po tvom izvoru na sremskom frontu?
za sva 172 dana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Malo je dugo al je po redosljedu:

Zavrsio je Vojno-industrijsku skolu u Zemunu "Teleoptiku", Vojnu akademiju KOV, Komandno-stabnu akademiju (s ocjenom 9,57 prvi u klasi).

Oficirsku karijeru poceo je u Skoplju 1965, gdje je bio komandir automaticarskog voda u puku. Bio je najmladji u jedinici kojom je komandovao. Zapoceo je kao potporucnik, prosao sve komande duznosti, zakljucno s duznoscu komandanta brigade. Godine 1989. imenovan je za nacelnika Odjeljenja za nastavu tadasnje Trece vojne oblasti u Skoplju. To je bio do 1991. juna, kad je postao jedan od pomocnika komandanta Pristinskog korpusa. Ubrzo, naredjeno mu je da ide u Knin, na polozaj nizi od onog u Pristini. "Razumem!", rekao je, i latio se posla.

Djed mi jeste bio u partizanima i nije imao partijsku knjizicu.
Dosli su mu kuci rekli da se spremi i da je postao partizan.Inace je 1924 godiste a poveden je u sumu
1941.Vratio se kuci 1948 iz Istre.

"General Dragoljub Draza Mihailovic distinguished himself in an outstanding manner as Commander-in-Chief of the Yugoslavian Army Forces and later as Minister of War by organizing and leading important resistance forces against the enemy which occupied Yugoslavia, from December 1941 to December 1944. Through the undaunted efforts of his troops, many United States airmen were rescued and returned safely to friendly control. General Mihailovich and his forces, although lacking adequate supplies, and fighting under extreme hardships, contributed materially to the Allied cause, and were instrumental in obtaining a final Allied victory." March 29, 1948, Harry S. Truman.
Mislim da ti za ovo ne treba prevod.

Za 5. oktobar nemam komentar jer ne zivim na teritoriji Srbije (imate pravo na svoje vodstvo).

Na You tube imas materijalne dokaze za ono sto sam tvrdio.

Крајем 1944. године немачка врховна команда је схватила да ће морати да се извуче са Балкана и на тај начин спречи своје окруживање и постепено уништење. Сам фронт су успоставили Немци са намером да обезбеде повлачење своје армије, тј. групу армија „Е“. После ослобођења Београда морало се обезбедити несметано повлачење немачке војске из Грчке, Македоније и Косова. Комунистичке снаге су формирањем Сремског фронта добиле могућност да штите новоослобођени Београд и да крену у даље борбе за ослобођење Југославије. Поред партизанских јединица у формирању Сремског фронта учествовала је и Црвена Армија, али и, што посебно запрепашћује, Бугарска Народна Армија. Наиме, само који месец раније већина бугарских војника је носила униформе фашистичке Бугарске и спроводила сурову окупациону политику према Србима. Када је Бугарска испала из рата, Јосип Броз Тито је зарад идеолошких начела прихватио инструкције из Москве о стварању заједничке борбе балканских комуниста. Георги Димитров и Јосип Броз су били и потписници уговора о сарадњи и савезништву две армије. Намерно се није узело у обзир какви су све стравични злочини учињени према српском становништву. На самом Сремском фронту су стајале две војске једна наспрам друге: немачка војска која је била добро обучена и добро наоружана, и слабо наоружане и лоше вођене партизанске јединице.

Снаге за пробој Сремског фронта су највећим делом прикупљане у Србији и то насилном мобилизацијом. Углавном су присилно послати на фронт малолетни дечаци из Шумадије и Београда. Ова деца су морала да се сукобе са немачким ветеранима са светских фронтова. До 12. априла, када је фронт пробијен, су трајале веома тешке борбе. Погинуло је чак 13.000 припадника партизанских јединица. Српска присилно мобилисана омладина била је главни носилац напора да се пробије фронт, али је и поднела страшно страдање.

Данас је међу историчарима прихваћено мишљење да је Сремски фронт последица мегаломаније Јосипа Броза. Он је на тај начин желео да пред западним савезницима самог себе прикаже као великог војсковођу и стратега. Пошто за време рата партизанске јединице нису имале велике сукобе са Немцима, сад је то требало надокнадити пред великим силама. Ма како је ово објашњење за неке неприхватљиво, оно је истинито.

На жалост, ова прослава је имала јасну политичку позадину. Занимљив је говор господина Бојана Костреша, који је причао о европским интеграцијама и добрим односима са Хрватском, што је у најмању руку било неумесно и непримерено: – Сремски фронт се пружа дуж граница држава које имају заједнички интерес да уђу у Европу – говорио је Костреш на обележавању годишњице. Господин Костреш је очигледно заборавио да, кад већ помиње Хрватску, каже да се велики број усташких јединица борио на страни Немаца на Сремском фронту. Или и он сматра да зарад заједничке европске будућности о томе не треба говорити и да треба заборавити. Једина истинска корист од ове прославе је да су наши свештеници коначно одржали опело свим пострадалим.

Аутор је дипломирани историчар из Ниша и члан редакције часописа ДВЕРИ СРПСКЕ.

Nije bas neki komunist ali mu vjerujem.Ako pazljivo pogledas vidjeces ko je "bio udarna" snaga
kompletnog proboja.
Mozda je propaganda a mozda i nije.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
brate,imas znanje ucenika 6og razreda osnovne,barats samo sa cinjenicama koje si negde cuo,neko ti rekao....
i da neoslanjaj se mnogo na wiki obicno laze.

ali eto upravu si,svi partizani su komunisti,komunisti su poubijali sve srbe.....sremski front nije trebao da psotoji,sta bi nam falilo da smo ostali pod nemcima sad?
imali bi bolji standard da......kako nekapiras da se sve ovo radi samo iz jednog razloga,unistavanje i dalje razaranje slavenskih naroda,i doakz da su samo ameri antifasisti,a ostali budale.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
brate,imas znanje ucenika 6og razreda osnovne,barats samo sa cinjenicama koje si negde cuo,neko ti rekao....

ali eto upravu si,svi partizani su komunisti,komunisti su poubijali sve srbe.....sremski front nije trebao da psotoji,sta bi nam falilo da smo ostali pod nemcima sad?
imali bi bolji standard da......kako nekapiras da se sve ovo radi samo iz jednog razloga,unistavanje i dalje razaranje slavenskih naroda,i doakz da su samo ameri antifasisti,a ostali budale.....

Ne za mene je ovo dokaz da smo pod komandom austro-ugarskog vojnika satrali i
ono malo sto nam je vrijedilo.To sto nasi stari nisu gledali na taj nacin ne znaci da
nisu pogrijesili.
Nisam govorio o ne trebanju sremskog fronta (on je bio nametnut od strane
nijemaca) vec o zalosnoj cinjenici da su te momke slali na dobro uvjezbane njemce.
Za mene je to zlocin protiv maloljetne djece.Da su to iskusni borci onda OK ali to Smile
I na kraju krajeva nije bas sve na Wik-iju ne istina.
Ima tu razlicitih pogleda na situaciju koja je vladala tih godina.
Na kraju i Tudjman i Bobetko su bili partizani a ja ih ne priznajem kao partizane.
Licno misljenje je da su imali cilj i da je na kraju realiziran.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

ma brate hteo sam malo da se nasali,na partizanku strogocu xD

Citat

Ok, treba meni da upalim nizbrdo  Smile

da,kakvu je skolu imao general mladic?kakvu je skolu imao eto general dragoljub mihajlovic?
Cin generala se dobija kroz dela,a ne kroz skolu,sta ti mislis odes na akademiju izadjes kao general ? Smile

Ko sto rece, kad zavrsis vojnu akademiju i imas zvanje oficira onda se ide po cinovima a skola za generale mislim da jedino postoji u Crnoj Gori  Smile

e sad da li je broj zrtava opravdan?
zrtve su bile posledica problema komandovanja, nedostatka armijske artiljerije, nedostatka  ulja za tenkova, nedostatka borbenih kompleta.JA je zavisila o direktnom saveznickom snabdevanju. nije imala pozadinsku sluzbu, niti intendaturu, niti je imala mogucnost da izracunava kolicinu ratnog materijala koji trosi, tako da su neke jedinice gadnije stradale nego druge, ali , nije bilo nikakve druge mogucnosti, zbog koordiniranosti akcija sa saveznicima.

Uz to sve manjak obuke kao i oficirskog kadra koji je skresan kad je kraljevina kapitulirala i vecina oficira zavrsila u ratnom zarobljenistvu po Nemackoj.

druze,a koliko je srpske omladine poginulo po tvom izvoru na sremskom frontu?
za sva 172 dana

Kolko se kuka a koliko je ruske omladine ostavilo svoje kosti u borbi protiv Nemaca, nesvatljivo. Koliko je samo mladih poginulo na Vukovaru, a ni izbliza dugom svetskom ratu

Ma da je Svaba pobedio, Srbi bi ziveli danas ko Aboridzini i to negde u Sibiru.

Данас је међу историчарима прихваћено мишљење да је Сремски фронт последица мегаломаније Јосипа Броза. Он је на тај начин желео да пред западним савезницима самог себе прикаже као великог војсковођу и стратега. Пошто за време рата партизанске јединице нису имале велике сукобе са Немцима, сад је то требало надокнадити пред великим силама. Ма како је ово објашњење за неке неприхватљиво, оно је истинито.

Pa mogli su Rusi da zaobidju Jugu a ne da ginu jos i za oslobadjanje tudje drzave, nije im bilo nesto uz put. Al najlepse je da se sedi pod sljivu i ceka da dodje drugi pa da te oslobodi, da posalje tenkove, opremu i da gine za tebe a ti kazes lepo, e pa taj rat se mene nimalo ne tice  Smile

Ne za mene je ovo dokaz da smo pod komandom austro-ugarskog vojnika satrali i
ono malo sto nam je vrijedilo.To sto nasi stari nisu gledali na taj nacin ne znaci da
nisu pogrijesili.
Nisam govorio o ne trebanju sremskog fronta (on je bio nametnut od strane
nijemaca) vec o zalosnoj cinjenici da su te momke slali na dobro uvjezbane njemce.
Za mene je to zlocin protiv maloljetne djece.Da su to iskusni borci onda OK ali to Smile

Jasno, trebalo je negde da se napravi tuce kasarni, sve dobro uhraniti i obuci i obavezna tromesecna obuka i jasno, uz adekvatnu psihicku pripremu tek onda slati sa najnovijim oruzjem u rat.  Smile
Rat je bre to bio krvav, mogli su Ameri i Englezi da vrse kojekakve obuke jer su u Engleskoj vrtili palceve, gomilali opremu i cekali lepo vreme za invaziju, a cak Rus nije mogo to sebi da dozvoli vec vataj omladinu, jedan dan ti pokaze kako se puca iz puske, uniformu i mars na front, neprijatelj ti pali zemlju i nema ladjenja muda. Ko da su Vijetnamci ili Avganistanci protiv Rusa imali sanse za obuku, vec pusku u ruke i u sumu, brda i raspali da prasti po neprijatelju koji ti se baskari po zemlji.
Eno, Hrvati ne kukaju kako su im jadni i neobuceni mladici branili '91 zemlju vec glasno govore da su to heroji a moze se glasno distutovati za cega je njima trebao Vukovar. Al imali su u glavi da im je JNA okupator i uzeli su pusku u ruke i kako znaju i umeju. A neko je sanjao da ce `99 ceo NATO da napadne? Nisu bre ni znali sta sve NATO ima u arsenalu, pa su se isto snalazili kako su znali i umeli, krpi ovde, sakri se ovde i udri po neprijatelju, ti u rovu a mislis o najmilijima koji su po sklonistima. To je rat vecine zemalja, cak su Rusi prosli to, jedino ne ubrajam tu Amere kojima nije nikad bila okupirana zemlja i imaju nezamislive resurse iza sebe.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
a koliko je omladine ostavilo svoje kosti na krfu ?

uvek neko mora da gine u ratu to  je normalno...rat je......
i sumnjam da su ih bas terali to je propaganda.....ja znam 1000x prica o dobrovoljcima,deci koaj su ratovala......pa zar nije bilo i maloletnika na ceru?zar nije bilo maloletnika u kninu???? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.