Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 00:24:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 298 299 301 302 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 529447 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
Cek' polako, idemo redom.
Na resursno baziranu ekonomiju ja bi mogao sutra da predjem i prihvatam da mi se dodele tri dzabalebarosa da,  proizvodim za njih.

Nisam napao Kristalnog, ja retko napadam ljude. Napao sam njegov nacin ubedjivanja. Pocela je da se vodi rasprava radi rasprave. Osim ako vam cilj nije trolovanje to je kontra produktivno.

Svetli nije klip, to je dramska pauza. Postavio sam problem, cak i ako samo preleces preko posta, provesces malo vremena razmisljajuci. Posle pauze ide pitanje.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Citat
Pocela je da se vodi rasprava radi rasprave.
O tome ti pričam.
-Čim krene borba mišljenja istina odlazi jer strane "predlažu" svoju kao neprikosnovenu Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142

Sto se mene tice, necu vise pisati na forumu, ne samo ovom delu, vec uopste. Ako bude nekih novina u vezi ove teme, javicu se! ; )
  Hmmm....da.....

vlastimire
   Pre svega, ja ne pisem na pamet. Sve ovo sto sam napisao su ideje VP (i sireg obima ljudi, raznih profesija), a ne moje licne! Imas na sajtu VP njjihov kontakt (cini mi se skajp i meil), lepo ih kontaktiras, dobijas odgovor u roku od 1 ili 2 dana, za sve nedoumice!

RBE ne podrazumeva "dzabalebarenje" i rad 1 za 10, vec da svako nadje sebe u onom sto voli i na taj nacin doprinese drustvu. Ako si slikar, nacrtas sliku i das devojci (a i ne moras), ako se zanimas za stomatologiju, izucavas stomatologiju, ako te zanima arhitektura, trazis i izucavas istu delatnost, bez ocenjivanja znanja, jer to je prirodan proces kruzenja i nadogradnje ljudkse licnosti, bez ikakvog forsiranja, bez rokova, rasporeda casova itd.

Dakle, niko nece raditi po principu 1 prema 10.
   Vec danas 80% dosadnih, monotonih i ponavljajucih poslova se moze automatizovati, neke poslove je teze automatizovati, e tu onda dolazi nanotehnologija. Za 15-20 godina nanotehnologija ce toliko napredovati da vise nece biti potrebe ubijati zivotinje zbog mesa, vec ce meso biti obezbedjeno ovom vrstom tehnologije (npr), grasak, pasulj, zito..... Predmeti ce se izradjivati nanotehnologijom (u razlicite molekularne strukture), nema vise coveka u procesu izrade, niko nece moci da ti stavi tiket sa cenom na kilogram mesa ili bilo sta drugo!

Druga stvar: Ja ne znam sta je "trolovanje", a to kako nekom izgleda rasprava argumentima, ja ne mogu i ne zelim da uticem, administratori ce ukazati na problem, ako postoji i sto se mene tice stvar je jasna. Osim toga, ljudi pitaju (ili samo konstatuju) razne stvari o kojima sam vec pisao, ocigledno ne zele da procitaju sve, odnosno ne zele (ili nisu zainteresovani) da se obrate ljudima koji su kompetentniji od mene.

Sada sam zaista zavrsio!  Smile

Pisemo se!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Napredak u evoluciji coveka prirodnim putem ili genetskim inzinjerstvom je moguc u stvari kazacu dezava se vec zadnjih dvadeset godina .
I ako je menipulacija ljusdkih gena zabranjena u nekim zemljama sa nekim zakonima to nije slucaj svuda .
Farmaceutske kompanije su deo najbogatije industrije na svetu nezavisno od sponzora koje imaju i koji su takodje najbogatiji ljudi na svetu .
"Obican covek" danas uopste nema uvid u to sta je medicinski moguce uraditi .
Mi znamo da je kloniranje zivotinja u Juznoj Koreji i USA postala komercijala ,
Mi znamo da u Japanu mozete izabrati pol deteta i par nekih drugih fizickih karakteristika,
Mi znamo da je veliki procenat ljudskih gena samo neaktivno djubre.
I znamo da je Knjiga Ljudskih gena zavrsena jos pre par godina i sad se samo eksperimentise na kombinacijama,
Mi znamo da je otkriven gen koji zaustavlja ,gojaznost ,gubitak kose i nedavno cak i  starost .
Ne samo u cilju vecne mladosti i lepote vec kao i boljih karakteristika i talenata za muziku ili matematiku i fiziku
mozda ce biti neophodno da gajimo ovakve ljude u cilju brzih naucnih otkrica i resenja koja mogu spasiti svet .

Ovo ce se dogoditi to jest vec se dogadja ali je zbog zakona rascepkano na 30 nezavisnih razlicitih grana .
U svakom slucaju sasvim je logicno ocekivati pojavu odredjenog broja takvih ljudi koji ce moci prirodnim procesom nastaviti svoju prokreaciju sa drugim nemodifikovanim ljudima u cilju unapredjenja ljudske rase .
DNK ili DNA moze danas da se uspesno skupi iz kostiju koje su vise od 2000 godina stare ,primer onog zaledjenog mamuta je mnogo stariji u svakom slucaju bilo gde imamo sahranjenog genija poput Nikole Tesle moci cemo da izvucemo njegov DNA u slucaju Mocarta je to nemoguce jer je bio sahranjen u masivnoj grobnici ali u Istiriji postoji veliki broj ljudi ciji bi DNA mogli da uspesno skupimo i rekreiramo kloniranjem.

Najvaznije je od svega da vi shvatite da ovo nije neka buduca mogucnost i nekakva naucna fantastika

vec sasvim realna svarnost ,znanje i sposobnost koju vec posedujemo .

Pojava Homo Superiora bi vise bila postepeno unapredjenje ljusdke klase
Ne verujem da postoji mogucnost da superiorniji covek vidi druge inferiornim i naglo pokusa da preuzme svet .
Al pisacu o tome drugi put.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Charles Eisenstein Interviewtervju sa Čarlsom Ajzenstajnom (prevod):
http://dotsub.com/view/17467fe7-6c8e-4bdf-8024-9282bfbf2364

Obrazovanje po TZM-u - Dzejms Filips 2011 (prevod):
http://dotsub.com/view/f575e840-f3b3-4cd5-b620-8bfbb42540be
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162

Nadam se da nije bilo (Zak Fresko, Lari King, postoji prevod):
« Poslednja izmena: 23. Apr 2012, 13:37:26 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Buducnost su lego kockice,
Sve ce biti sagradjeno od njih ,od nano tehnologije pa do arhitekture citavih gradova ,
Citav svet ce proci kroz transformaciju ,sve je repro materijal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Ne mogu da nadjem prvi deo filma na jutjubu

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ljudi su majmuni, tj. barem vecina njih, jedino sto znaju je da oponasaju druge retko ko misli svojom glavom.
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat
"Obican covek" danas uopste nema uvid u to sta je medicinski moguce uraditi .
Mi znamo da je kloniranje zivotinja u Juznoj Koreji i USA postala komercijala ,
Mi znamo da u Japanu mozete izabrati pol deteta i par nekih drugih fizickih karakteristika,
Mi znamo da je veliki procenat ljudskih gena samo neaktivno djubre.
I znamo da je Knjiga Ljudskih gena zavrsena jos pre par godina i sad se samo eksperimentise na kombinacijama,
Mi znamo da je otkriven gen koji zaustavlja ,gojaznost ,gubitak kose i nedavno cak i  starost .
Ne samo u cilju vecne mladosti i lepote vec kao i boljih karakteristika i talenata za muziku ili matematiku i fiziku
mozda ce biti neophodno da gajimo ovakve ljude u cilju brzih naucnih otkrica i resenja koja mogu spasiti svet

Nista, ako je to sa genetikom tako napredno, onda nemam uopste nista protiv genetski modifikovane hrane  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 298 299 301 302 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 00:24:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.