Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Završen Prolećni opšti turnir 2012. Pobednik - Hernan  (Pročitano 27174 puta)
Zvezda u usponu

Lep zgodan nepohodan.....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1122
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Nokia 1200
Čestitke Gospodinu Dzou i Djubretu.Bravo momci!Posto ne igrate sjajan plasman.Mada ne nadajte se vise da bi pobedili odsad mora da se ima 100% PO  Smile Ne razumem kako ali svi sve ,,znaju".
Hvala Banex Smile
Pola ljudi ne znam i pitaj Boga ko su....
Iskreno,i ja sam iznenadjen ovako dobrim plasmanom,ja sam mislio mozda top 100,ali ovo je stvarno sjajno....
IP sačuvana
social share
Ja baraba,a vile nema...Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Nokia Asha 302
ako nista drugo, lepo je videti i druga imena na listi...
Hahaha  Smile  Smile
pola njih igralo na drugim nalozima a ne na originalnim, da se ne bi obrukali na turniru...
Trebao sam se setiti ovoga Smiley Dzaba se izblamirah..  Smile

Bravo Veljko, veoma duhovit komentar. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

your soul will bleed for eternity

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 317
Zastava Stockholm
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia x6
A cekajte, kakve veze uopste ima jel neko na duplom ili ne? Ionako ne vidis sa kim igras, tako da nema veze...
IP sačuvana
social share
you were born an original, don't die a copy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Nokia 
nije fer prema ostalim igracima, sta kao glumi se faca wooow usao si u finale sa 15 igara, kakav talenat Smiley nije fora da se ne zna ko je igrao, pojavis se na svom nalogu i sve ok
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 317
Zastava Stockholm
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia x6
Dobro, to stoji definitivno Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Pojaviš se na svom nalogu i ne prođeš dalje. Smiley Pa... da li je to ok. Smile
Šalim se Majkle, u pravu si (a u pravu je i mayhem), inače bravo za plasman svejedno, svako zna koliko vredi i koliko dobro je igrao. Desilo se kao i obično da 10-ak finalista prođe (i isto toliko ne prođe) zahvaljujući sreći, tj. znanju protiv određenih protivnika. Ne prođu ni u četvrtfinale nekog teniskog ili bilo kog turnira baš uvek sve sami favoriti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 317
Zastava Stockholm
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia x6
Znanje i turnir nemaju nikakve veze bukvalno, ja sam odigrao bukvalno bez greske, i nisam prosao jer mi je pukao net Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Nokia 
Ne prođu ni u četvrtfinale nekog teniskog ili bilo kog turnira baš uvek sve sami favoriti.

ali se takodje favoriti i ne sastaju pre polufinala recimo, a ovde vec u kvalifikacijama.. zbog toga treba biti drugaciji zreb
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Nista ne hvali ni sadasnjem sistemu, mozda bi mogao da se prosiri po meni za jos jedan krug ali i ovako je dobar
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
jeste, bio je dobar turnir, mozda najjaci opsti do sada. veliki broj dobrih igraca, sto je i nekako i normalno, jer kako vreme prolazi bice ih sve vise. a i dugo smo ga ocekivali tako da su se svi zeljno spremali Smile

za one koji su statisticki frikovi evo par podataka:
- do sada se nije desilo da u finalu budu 11 igraca sa 8500+ PO, a da cak 21 sa takvim PO i ne udje u finale
- prosecan PO finalista 8330
- 41 igrac je imao svih pet pobeda tako da ni sve pobede nisu bile sigurna ulaznica za finale
(inace ubedljivo najjaci turnir je bio poslednji sportski sa neverovatnih 17 8500+ igraca u finalu i prosekom PO od 8717 sto znaci da bi svi finalisti bili blizu crvenog krsta kada bi u kvizu bila pitanja samo iz sporta Smiley)

sto se tice nacina zrebanja, za one koji ne znaju, ako odvalis u prvoj 100% bodova i slicno toliki PO, u drugoj partiji ces vec naleteti na takodje jakog igraca koji je isto to uradio Smiley po meni je suludo to raditi, jer bolje je u drugoj igrati protiv "pomilki me" i "mila pirot" (bez uvrede) nego sa npr ljupcetom ili mafiom Smiley znaci kao sto kaze djubre prve tri opusteno 75-80% bodova, e onda u cetvrtoj i petoj zapnes iz svih oruzja protiv jacih protivnika (meni u 4. fazlominator, u 5. majkl) i onda ti je sesta totalno nebitna (a igras je protiv najjacih protivnika jer si sad vec u vrhu).

e sad ako mozes da nastelujes da si u kvalifikacijama 5-9 mesto onda u prvoj rundi ne igras sa boljim od 14 pozicije. malo komplikovano ali ako nekog interesuje eto Smile igraju 1-10-19, 2-11-20...
ja sam npr bio 9 i igrao sa 18 i 27. u drugoj rundi igraju 1-4-7, 2-5-8, 3-6-9 tako da sam sa 9 mesta opet super prosao (izbegnuti npr galois, aguero, ljupce). u finalu nema kalkulacija Smiley

pored znanja naravno, treba i dosta srece da se sve tako poklopi pa da dobijes (uslovno) lakse protivnike, pitanja koja su ti ziceri, da ti ne pukne net Smile, da ne masis tastere zbog tresenja ruku i slicno. naravno obavezna je i ekipa koja ce navijati za tebe sve vreme Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.