Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Završen Prolećni opšti turnir 2012. Pobednik - Hernan  (Pročitano 27158 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

your soul will bleed for eternity

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 317
Zastava Stockholm
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia x6
Nekako je logicno da se neces zaletati medju jake, da neces bacati ciljanu prve 3-4 partije nego opustencija Smiley
Zaboravio sam da cestitam Koscielny-ju, koji me je dobio na kraju, iako sam ja imao skoro 100 100 ucinak Smiley
IP sačuvana
social share
you were born an original, don't die a copy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 127
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung Wave 525
jeste, bio je dobar turnir, mozda najjaci opsti do sada. veliki broj dobrih igraca, sto je i nekako i normalno, jer kako vreme prolazi bice ih sve vise. a i dugo smo ga ocekivali tako da su se svi zeljno spremali Smile

za one koji su statisticki frikovi evo par podataka:
- do sada se nije desilo da u finalu budu 11 igraca sa 8500+ PO, a da cak 21 sa takvim PO i ne udje u finale
- prosecan PO finalista 8330
- 41 igrac je imao svih pet pobeda tako da ni sve pobede nisu bile sigurna ulaznica za finale
(inace ubedljivo najjaci turnir je bio poslednji sportski sa neverovatnih 17 8500+ igraca u finalu i prosekom PO od 8717 sto znaci da bi svi finalisti bili blizu crvenog krsta kada bi u kvizu bila pitanja samo iz sporta Smiley)

sto se tice nacina zrebanja, za one koji ne znaju, ako odvalis u prvoj 100% bodova i slicno toliki PO, u drugoj partiji ces vec naleteti na takodje jakog igraca koji je isto to uradio Smiley po meni je suludo to raditi, jer bolje je u drugoj igrati protiv "pomilki me" i "mila pirot" (bez uvrede) nego sa npr ljupcetom ili mafiom Smiley znaci kao sto kaze djubre prve tri opusteno 75-80% bodova, e onda u cetvrtoj i petoj zapnes iz svih oruzja protiv jacih protivnika (meni u 4. fazlominator, u 5. majkl) i onda ti je sesta totalno nebitna (a igras je protiv najjacih protivnika jer si sad vec u vrhu).

e sad ako mozes da nastelujes da si u kvalifikacijama 5-9 mesto onda u prvoj rundi ne igras sa boljim od 14 pozicije. malo komplikovano ali ako nekog interesuje eto Smile igraju 1-10-19, 2-11-20...
ja sam npr bio 9 i igrao sa 18 i 27. u drugoj rundi igraju 1-4-7, 2-5-8, 3-6-9 tako da sam sa 9 mesta opet super prosao (izbegnuti npr galois, aguero, ljupce). u finalu nema kalkulacija Smiley

pored znanja naravno, treba i dosta srece da se sve tako poklopi pa da dobijes (uslovno) lakse protivnike, pitanja koja su ti ziceri, da ti ne pukne net Smile, da ne masis tastere zbog tresenja ruku i slicno. naravno obavezna je i ekipa koja ce navijati za tebe sve vreme Smile
Za sledeci turnir se ne brini vezacemo te za krevet ko Debeljka i resen problem. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung GT-S7580
jeste, bio je dobar turnir, mozda najjaci opsti do sada. veliki broj dobrih igraca, sto je i nekako i normalno, jer kako vreme prolazi bice ih sve vise. a i dugo smo ga ocekivali tako da su se svi zeljno spremali Smile

- do sada se nije desilo da u finalu budu 11 igraca sa 8500+ PO, a da cak 21 sa takvim PO i ne udje u finale
- 41 igrac je imao svih pet pobeda tako da ni sve pobede nisu bile sigurna ulaznica za finale
(inace ubedljivo najjaci turnir je bio poslednji sportski sa neverovatnih 17 8500+ igraca u finalu i prosekom PO od 8717 sto znaci da bi svi finalisti bili blizu crvenog krsta kada bi u kvizu bila pitanja samo iz sporta Smiley)

sto se tice nacina zrebanja, za one koji ne znaju, ako odvalis u prvoj 100% bodova i slicno toliki PO, u drugoj partiji ces vec naleteti na takodje jakog igraca koji je isto to uradio Smiley po meni je suludo to raditi, jer bolje je u drugoj igrati protiv "pomilki me" i "mila pirot" (bez uvrede) nego sa npr ljupcetom ili mafiom Smiley znaci kao sto kaze djubre prve tri opusteno 75-80% bodova, e onda u cetvrtoj i petoj zapnes iz svih oruzja protiv jacih protivnika (meni u 4. fazlominator, u 5. majkl) i onda ti je sesta totalno nebitna (a igras je protiv najjacih protivnika jer si sad vec u vrhu).

e sad ako mozes da nastelujes da si u kvalifikacijama 5-9 mesto onda u prvoj rundi ne igras sa boljim od 14 pozicije. malo komplikovano ali ako nekog interesuje eto Smile igraju 1-10-19, 2-11-20...
ja sam npr bio 9 i igrao sa 18 i 27. u drugoj rundi igraju 1-4-7, 2-5-8, 3-6-9 tako da sam sa 9 mesta opet super prosao (izbegnuti npr galois, aguero, ljupce). u finalu nema kalkulacija Smiley

pored znanja naravno, treba i dosta srece da se sve tako poklopi pa da dobijes (uslovno) lakse protivnike, pitanja koja su ti ziceri, da ti ne pukne net Smile, da ne masis tastere zbog tresenja ruku i slicno. naravno obavezna je i ekipa koja ce navijati za tebe sve vreme Smile
Zanimljiva statistika Smiley Ne znam otkud ti ova dojava, ti to belzeio?  Smile  Smile Inace budite zadovoljni sa svojim mestima, ja sam bio 891. pa sam opet zadovoljan na neki nacin  Smile Ima zlataaa  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Narednik Liroj Džetro Gibs

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78

Naravno doslovno ja sam zbog te taktike imao 100 bodova 9986 PO i puko  Smile
ali jebiga više sreće drugi put Smile
IP sačuvana
social share
Seargent Leroy Jethro Gibbs
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
A ko je imao PO 100% Smiley Samo dvoje finalista je bilo sa 9200, Hernan i Galois.
Na svakom turniru bude par jakih sa isto toliko ili možda i blizu 100 ako im se posreći, ipak se gleda samo 5 najboljih partija, a ne 25. Ne znači i da znaju sve, nego pre znaju sjajno jednu oblast.
PO i ne mora da se ima toliki, nego OP, valjda na to misliš. Pokazatelj je da je 4-5 jakih izvisilo za finale, kao i uvek. Bitan je ipak i raspored, jbg.
U svakom slučaju bio je jak turnir (po parametru PO ne jači od nekih prethodnih, ni najslabiji) koji je lepo prošao, dobra borba. Smiley Smile
Ja sam imao 9498 PO,ai jak žreb i ispušio sam,inače sam sve bodove imao što sam mogao kao dvaput treći Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Sviđa mi se ta statistika Hernane, hvala za izdvojeno vreme. Smile
A što se tiče štelovanja ko će s kim u finalu, teško je to namestiti jer ne znaš ni gde će se pozicionirati neki drugi, a i pozicije ne znače mnogo... da se gledaju baš 3 stavke bilo bi ok, ali i ovako nije loše, taman da imaju šansu i neki slabiji. Zamisli svih 27 nenormalno jakih, koja bi ludnica bila, mada i ne bi bilo zanimljivo uvek isti. Smiley Ovako ima bar neizvesnosti, neki jaki izvise (prvak li sam u tome?).  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Sviđa mi se ta statistika Hernane, hvala za izdvojeno vreme. Smile
A što se tiče štelovanja ko će s kim u finalu, teško je to namestiti jer ne znaš ni gde će se pozicionirati neki drugi, a i pozicije ne znače mnogo... da se gledaju baš 3 stavke bilo bi ok, ali i ovako nije loše, taman da imaju šansu i neki slabiji. Zamisli svih 27 nenormalno jakih, koja bi ludnica bila, mada i ne bi bilo zanimljivo uvek isti. Smiley Ovako ima bar neizvesnosti, neki jaki izvise (prvak li sam u tome?).  Smile
eto bio sam zaludan malo Smile kazem treba bas srece da se poklopi i da izbegnes nekog dobrog a plasiranog malo nize (kao npr juce je djubre bio 16. i bio koban po 7. plasiranog)

samo posaljite nekog zenskog predstavnika CQa za to vezivanje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
Sledeći put djubretova taktika   Smile
mada,ne treba imati prve tri prevelik PO  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 
PO ne utice ni na sta, sasvim je nebitan.. i to je glupo
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
bitan je PO u prve tri zato sto indirektno utice na procenat osvojene teritorije, mali harmon je dobro ukapirao. znaci treba i nesto sto znas da omasis (cime spustas PO) da bi slabiji protivnik zadrzao neko polje do kraja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.374 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.