Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Covek Kostunicinog znanja bi mogao maksimalno da pere negde sudje.
Одавно нисам чуо већу одвалу!
АЛи живи били па видели, човек вас игра све...
Malo sam preterao, a? Pa jebiga, sta da pises o coveku koji zarad fotelje, koristi nacionalna osecanja. Ljudi su ogorceni koliko je to evidentno ispalo. Lepo mu je svojevremeno Labus rekao: Otarasi se svog okruzenja, jer ce ti doci glave.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Ако се неко не бори за фотељу онда је то он. То је показао кад је цео дсс изашао из ДОС-а. Има људи у окрружењу који ми се не свиђају, али све је то политика и калкулисање, и ако тражите нешто друго од ње зезнули сте се!
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Ако се неко не бори за фотељу онда је то он. То је показао кад је цео дсс изашао из ДОС-а. Има људи у окрружењу који ми се не свиђају, али све је то политика и калкулисање, и ако тражите нешто друго од ње зезнули сте се!
Slusaj druze , kada kazem fotelja kazem za sve njih. A vidi kako im iz ociju iskacu. A to sto ti tvrdis da se on licno ne breca oko fotelje, to je bar najlakse i najdemokratskije: ostavka u stranci.
Evo to sto Sekira predvidja je moguce. Ali onda nemojmo izlaziti na izbore. Ostavimo da polako pendrek nad Srbijom zavlada. Onanisimo jos cetiri godine. Jocic ce polako u bajbokanu neistomisljenike, Vladeta ce se breca na medjunarodnu zajednicu a mi cemo mu se divimo, Velja svinjar ce lepo da investira a ne zna se odakle pare, pa ce vrpce biti sve tanje i tanje. Toma i Vucic ce biti zaduzeni da vicu : drzte lopova. Dacic ce da poziva na slemove i jatagane i to ce ti ostati politicki milje Srbije.
Ocigledno i zalosno je samo jedno: procenat ljudi koji hoce napredak u Srbiji je ispod procenta koji je za kazane, jedenja govana i guslanja. I politicari to vesto koriste, a kada bude zasmrdelo isuvise, onda ce isti ama bas isti koji su to branili da se bune. Vec vidjeno. Amnezia radi.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко