Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Au, al se pravimo kao da smo pali s Marsa. Jos jedna fora iz 90-tih. "...a sta je to bilo na Ibarskoj ... a sta je to bilo na trim stazi u Kosutnjaku..." Ako citas ili gledas bilo koji medij, znas o cemu se radi.
Au, al se pravimo kao da smo pali s Marsa. Jos jedna fora iz 90-tih. "...a sta je to bilo na Ibarskoj ... a sta je to bilo na trim stazi u Kosutnjaku..." Ako citas ili gledas bilo koji medij, znas o cemu se radi.
pobogu, da znam ne bih pitala
« Poslednja izmena: 09. Feb 2007, 14:45:56 od mirjanammm »
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pa slucajno je DSS u koaliciji koja je na vlasti u NS. Pa slucajno je ministar policije istaknuti clan DSS-a.
Значи кад неко буде пребијен у целој Србији одговоран Коштуница и Јочић! О боже
Citat
Au, al se pravimo kao da smo pali s Marsa. Jos jedna fora iz 90-tih. "...a sta je to bilo na Ibarskoj ... a sta je to bilo na trim stazi u Kosutnjaku..."
Ма мора да је то Коштуница!
И још нешто, нисам пратио политичку позадину пребијања, али ми је јако чудно што ниједан од пребијених нема ништа на лицу, већ само оне оковратнике?!
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
da, verovatno su glumci to odglumeli! sram vas bilo!
nisu za sve krivi Jocic i Kostunica!
ali, nema dovoljno odgovornosti u vlasti. koliko je bilo afera tokom prosle vlade, a samo su Davinic i Labus dali ostavke. ove ostavke iz G17+ pred kraj godine ne racunam.
a zna se gde su bile najgore afere. u policiji. i dalje ih vidimo.
Ја питао какве везе има дсс са тим, он каже па има, Јочић министар. Па реци какве везе има Јочић онда не прави се луд.
За Вању: ја кад бијем, бијем по глави да унередим. Стварно ми није јасно како то да ниједан нема ни огреботину на лицу. Без икаквих конотација то питам, не тврдим да нису претучени нити знам ко је тај који их је претукао. Мени то само личи на напумпавање неке ситнице (замисли обојица морају да носе оковратник, озбиљна повреда)
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Tri glumca su dobila batine od, kako kažu, petnaestak maskiranih mladića, koji su ih prvo tukli u zgradi pozorišta, a potom su ih jurili i po centru grada.
Citat
Trojica glumaca, bežeći od batina, istrčali su iz pozorišta, ali su ih maskirani batinaši jurili i po centru grada i nastavili da ih tuku: "Samo sam čuo buku, lomljavu, odmah sam pao jer me je neko gurnuo s leđa. Kada sam se okrenuo video sam petnaestak momaka u crnim jaknama, s kapuljačama. Ništa nismo videli jer smo čuvali glavu. Kolega Zorić je pao kad smo istrčali na stepenište, dobio je jak udarac u vrat i naprsao mu je vratni pršljen. Zatim su ga na uglu ponovo dočekali, mi smo ga izvlačili, porčali smo u susednu ulicu, ja sam zaustavio jedan taksi koji je, na našu sreću, naišao. Uskočili smo u auto i rekli da vozi u policiju", kaže Kurcinak.
Ало бре! Ја сам само рекао да ми је боло очи да неко добије батине а да нема ништа на лицу, већ сви оковратнике, ништа друго. Рекао сам да не знам о чему се ради али да је то чудно!