Ja sam glasao za Voju jer je posten, mudar, umereni rodoljub i ne lozi se na trule petooktobarske price. Covek miri srbiju a to nervira ostale eketreme jer bi oni stalno jedni drugima oci da vade. Pogotovu zuti, drogas i ludi Canak.
Мој човек
Ala je Voja dobaaaaaaar Ne sumnjam da je posten, ali kada vodis par stotina lopina, drzavnicka musrost je da i oni budu posteni. Da li se slazete?
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Слажем се! И мислим да он то баш и ради, али постепено, неприметно. Ако си се бавио политиком знаш како функционишу разноразни центри моћи и само будала може да помисли да неко може да одлучи да одједном ради поштено са поштеним људима...
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Al' je posten svaka mu cast, ministar policije mu je covek koji je do juce obijao trafike, a u obezbedjenju su mu sve sami osudjivani ljudi, Ceca koja je saucesnik(davala lazni alibi ubicama) u ubistvu premijera mu peva za novu godinu,Velja prostak mu je ministar itd. itd.Vlada mu je prezivela milion afera, a vi pricate o nekom postenju
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Коштуница је против продавања властите земље. То је примарни облик поштења. Чистина биографије њега или сарадника је секундарна.
Takav nacin odbrane zemlje vodi u skroz rasturanje nacije. Kopija radikala i Milosevica. Oni brane a mi sve manji. Oni brane a mi sve siromasniji. Oni brane a mi sve vise zavisni. Svi smo mi protiv prodavanja. Imas mandat , resi problem. Nemoj kao Nikolic da stalno pobedjujes a da nikada nisi na vlasti.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Коштуница је против продавања властите земље. То је примарни облик поштења. Чистина биографије њега или сарадника је секундарна.
Takav nacin odbrane zemlje vodi u skroz rasturanje nacije. Kopija radikala i Milosevica. Oni brane a mi sve manji. Oni brane a mi sve siromasniji. Oni brane a mi sve vise zavisni. Svi smo mi protiv prodavanja. Imas mandat , resi problem. Nemoj kao Nikolic da stalno pobedjujes a da nikada nisi na vlasti.
Прво није уопште тачно да су сви против предавања. Има једна парламентарна опција која је за то да Србија прва призна Косово. Постоје и калкулације шта би ко тиме могао добити. Дакле, реч је о продаји. Друго, Србији не прете опште санкције и бомбардовање, а све друго је мање битно. Ако си незапослен, па мислиш да ћеш се прекостутра запослити ако Србија сутра постане члан ЕУ, онда немам шта да ти кажем... Осим можда да ЕУ неће скоро примати нове чланове. Претприступни фондови? Па што онда Бугари већ сад не живе боље од нас?!? Треће, оно за Николића ми није јасна алузија. Видећемо ускоро чија је политика победила на Косову. Време ће показати...
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Citat
Прво није уопште тачно да су сви против предавања. Има једна парламентарна опција која је за то да Србија прва призна Косово. Постоје и калкулације шта би ко тиме могао добити. Дакле, реч је о продаји. Друго, Србији не прете опште санкције и бомбардовање, а све друго је мање битно. Ако си незапослен, па мислиш да ћеш се прекостутра запослити ако Србија сутра постане члан ЕУ, онда немам шта да ти кажем... Осим можда да ЕУ неће скоро примати нове чланове. Претприступни фондови? Па што онда Бугари већ сад не живе боље од нас?!? Треће, оно за Николића ми није јасна алузија. Видећемо ускоро чија је политика победила на Косову. Време ће показати...
Jeste sekiro u pravu si. Do sada je vreme pokazivalo da je Nikolic uvek dobijao, a vi glasaci uvek gubili. I mi sa vama. Parlamentarci imaju pravo da nude resenje, a ne kvalifikovati ih kao izdajice. Sam znas da ima vise od njegovih 220000 glasaca koji misle kao oni. Mnogo i jos mnogo vise.Samo sto smo mi Srbi jako hrabri ljudi, pa se ne smemo izjasniti, dok neko ne razbije led.
Sto se tice Evrope, ne bih oko toga. Izgledas mnogo pametniji kada pises o svom stavu. O ovome, nemojmo se zezati. U celoj Evropi nacionalne oligarhije vode svoje nacije, gradjane. Ne vodi ih neko tudji. Kada se bude videlo da Srbi nemaju izgradjen stav oko toga ni posle 20 godina, doci ce naredba: rasturaj to. Bicemo manjina u svim nasim regijama koje su nekada bile srpske. Nije tebi isprao mozak Ahtisari i Solana. Isprao ga je Tomo i Kostunjavi i ostali.