Где су Вања, Руфус, Данило, Шкорпион...? Spavaju...
Pazite ko je našao da upire prstom u one koji nisu pljeskali Mariji,pa mogao si barem da kažeš a iako ti je pozlilo zbog pobede Marije ili nije,da nisi možda sretan,hvala dragom bogu što vas je 5%...
Где су Вања, Руфус, Данило, Шкорпион...? Spavaju...
Pazite ko je našao da upire prstom u one koji nisu pljeskali Mariji,pa mogao si barem da kažeš a iako ti je pozlilo zbog pobede Marije ili nije,da nisi možda sretan,hvala dragom bogu što vas je 5%...
aj sad polako i stalozeno objasni sta si ovim hteo da kazes.
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
devojka ti samo skrene paznju da si se pogresno izrazio, a ti odma, nije, bio sam u pravu tu i tu, ali ipak..............
ja samo primecujem da je i ona shvatila da si sujetan...ali, svi su u manjoj ili vecoj meri, pa, nije strasno..neki u manjoj, neki u VECOJ
i kad god da pogresis( a svi mi gresimo, pa i ti,pogresio si par puta na forumu, ako se ne slazes, reci) odmah pocnes neku drugu pricu da si u jednom delu bio u pravu i okrenes raspravu na drugu stranu, i tako izbegnes ono najteze: "jbg. tu sam pogresio"
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
kad bi mi tacno ukazali gde sam pogresio (ako sam pogresio) ja bih priznao, malo je glupo da ne znam gde sam pogresio a da se izvinjavam, jer ipak volim da ucim na svojim greskama
Citat
ja samo primecujem da je i ona shvatila da si sujetan