Ne mogu da verujem da i najveci uspeh u muzici Marije Serifovic hocete da raspredate na politickom forumu. Izgleda da ovaj koji je otvorio ovu temu treba da se pomoli da malo bolje vidi ili da nabavi veoma dobre naocare kroz koje ce da vidi ali ne politicki obojeno ono sto ne treba pripisivati nijednom politicaru-jer oni nisu zasluzni za ovaj veliki uspeh. Lepo se videlo, ko je hteo da vidi da je bar u tim trenutcima u Skupstini - kada se marija pojavila pred poslanicima videlo jedinstvo svih , bez obzira na politicku opredeljenost. Sama izjava Marije Seriforvic " Ne mesam se u politiku , ali ne bi volela da se meni neko od politicara mesa u muziku. Ova moja pobeda na Eurosnogu bi trebala da ujedini srpske politicare da zajedno krenu napred!" govori vise od ovoga koji je ovu temu zapoceo. Molim moderatora da zakluca ovu temu da se ne bi sve i svasta "razmatralo" na politickom forumu pa i uspeh Nase pesme na Eurosongu. Hvala na razumevanju !!!
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Pa bilo je za ocekivati a provjerili smo sve svjetske medije na netu i nazvali sve ljude koje znamo u inozemstvu da provjere kvote...Isplatilo se i cestitam ....