Dobro niko 79!Mada nije u redu da on deli lekcije onima koji nisu pljeskali,nije našao za shodno da cestita Mariji koja je ucinila da se barem na kratko osetimo evropom a svakom loncu je poklopac...
pa zato sto se grli sa aleksandrom tijanicem nova srbija ovo ono i to njima smeta i koliko god mrzeo radikale mora da priznam da dss pokusava da iskoristi mariju za svoju licnu politicku promociju ali to nikako radikale ne opravdava da ne aplaudiraju tome jel i ja koliko god nepodnosio mariju serifovic bio sam za nju i naravno da bi joj aplaudirao i svaka cast sto ce evrovizija da se odrtzava u bg pa ako bog da da jelena karleusa ili tako neko pretstavlja nasu zemlju! i ja neznam zasto ovde neko non sto mesa radikale i turbo folk i seljake i to sve u isti kos evo ja sam seljak volim turbo folk i eru ojdanica a taj isti era se prvi izgrlio sa marijom na aerodromu a nije ni van gog ni ekv ni bajaga vec era gospodo draga i bez obzira na to ja mrzim radikale i takvu politikui to je zaista nekorekno sa vase strane i sta ovde neko im protiv velikih sisa i turbo folka u cemu je vas problem zasto vam to velike sise smetaju da niste mozda ljubomorni sto mnikad tako nesto nemoze da mesite pa gde god i o kojoj god temi da se raspravlja ovde ce neki da nadju za shodno da kritkuju sise i turbo folk i da su za sve krivi takav sistem vrednosti pa pogledaj malo kakav sistem vrednosti vlada u bugarskoj pre nego sto pocnete da serete kako treba da sledimo njihov primer i kakob su oni uspesniji od nas a mi zbog sisa sponzorusa i turbo folka nikad njih necemo da stignemo ali to je sve tako dok o bugarskoj jedino sto znate to je preko euronjuza!