Eto... sami priznajete da Canka niko ne sljivi, ali mislim da je najveci razlog njegova ljubav prema Natasi Jovanovic... Mislim... zezao se, ali u svakoj lazi ima malo istine..
Nisu tapsali jer iskustveno Canak uglavnom prica gluposti koje niko ne slusa pa neki poslanici imaju tu reflexnu reakciju da kad Canak nesto kaze mozak ne primi informaciju o bilo kakvom zvuku
Šerifovićeva je danas posetila Skupštinu Srbije i pozdravila poslanike sa balkona za posetioce, a prisutni u skupštinskoj sali su se okrenuli prema njoj i uputili joj gromoglasan aplauz, nakon čega je proglašena pauza od 15 minuta u radu skupštine.
Poseta je organizovana na inicijativu potpredsednika skupštine Milutina Mrkonjića, koji je evrovizijskoj pobednici uputio poziv da dođe i pozdravi parlamentarce.
Šerifovićevoj je, u ime stranke G17 plus, cveće uručio Miloljub Albijanić, nakon čega je pevačica otišla na piće sa predstavnicima svih parlamentarnih stranaka.
Posle sastanka sa političarima ona je rekla novinarima da danas prvi put u životu ulazi u skupštinu i da nije politički opredeljena.
Šerifovićevoj je u skupštini prvi čestitao pobedu Božidar Đelić, koji je pevačicu i ispratio iz skupštine, gde se na ulazu slikao sa njom.
Evrovizijsku pobedu pevačici su čestitali i šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić i potpredsednica skupštine iz redova SRS Nataša Jovanović, i drugi.
Pokusaj EU da Finsku i nju samu pamtimo po Eurosongu a ne po Ahtisariju i njegovom nakaradnom planu..Ja cu je uvek pamtiti po copavom.Sto se pesme tice, nije ni imala konkurenciju..Hvala Englezima i Holandjanima na podrsci evropskoj novoj Srbiji sa nijednim glasom! Sreca nasa te se nivo mora dize xexe.. Mozda za koju deceniju more izadje na Srbiju ..