Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзите мурију ?  (Pročitano 16075 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Qtek 小米
PaXon, ко ти је крив што не живиш у нашем великом селу.  Smile Велико село има много веће предности.

Citat
To sto su inspektori za narkotike 10 godina prodavali heroin po Uzicu to nikom nista.
Криминала има у свим институцијама, свуда, тако да је то проблем власти.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Pa pitao si zasto mrzimo muriju Smile

Kad cvecari budu poceli organizovano da diluju heroin i da uteruju strah u kosti ljudima po gradu, onda cu da mrzim cvecare Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Pa ja sam rodjen u tom velikom selu i veruj mi da nikad tu ne bih ziveo, a i realno u centru sam brze nego neki tvoji sugradjani. Koliko je civilizacijski tok napredovao vidi se po tome da neki ljudi i dalje zele da budu ugnjetavani i tuceni. Mislim razumem ja sado-mazo i te fore ali mene izuzmite iz te price.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
ne postoji bilo koja bezbjedonosna agencija na ovom svijetu..da u njoj nema olosa..pa tako je i kod nas...
ali zbog par njih..ne treba sve klasifikovati kao lose....jer nisu svi losi....
i najbolje je ne imati s njima nikakvog posla....
jer kako nas stari narod kaze...kad cigani i zandari tuku..kosti nikad ne zarastu...

kod nas ..a i svugdje..gdje sam proveo duze od 7 dana...
covjek ne moze da zaspi do 5 ujutru..od malih maloumnika...koji ne da se deru..nego vriste...svih sedam dana u sedmici..skacu..razbjaju..lupaju ljudima na prozore..bacaju smece u balkone..vrse nuzdu oko zgrade..
ispred haustora..unistavaju inventar..lome klipe..drvece...sve sto im dodje po druku unistavaju...
da ne pominjem.sto nema coska oko zgrade..gdje nema neka spricurina...
ili kurtoncina iskoristena...oguljine od svakakvih tableturina...flasurine prazne...
bolan tu se preko dana djeca igraju...
plus sto i kad im neko kaze nesto..spremni su i da se tuku..i sa starijim ljudima od njihovih roditelja..
i sve je tako bilo kod nas..oko zgrade...
dok...jednom specijalci ...jedno vece nisu naletili..sa dzipovima i maricama...i pofatali ih i ubili kuruh u njima...
od tada...ih slabo nesto ima oko zgrade...uopste u kvartu...
ne smeta nikom normalno celjade sa gitarom i flasom vina...
koje normalno prica....druzi se..pjeva..normalno....Smile
i zan se 11 sati ..i voz...

njihova sam komunikacija ..ona na koju vrse izmedju sebe je uzasna...Smile
a kamoli kad se obracaju nekome...i sve je to neka sila....nesto nemam pojma..
covjece dodje ti da uzmes cjevuru i da ih sve redom u bolnicu posaljes....

sasvim je opravdano sto  je vecina drotova  nabrijana..i nadrkana...i trebaju biti jos zesci....
previse je olosa na ulicama...i kao niko nikad nije nizasta kriv..i svi bezveze dobiju batine..
aha...
pa kako nikad nije dobio batine..neko koga ja znam...msm jest ih dobilo koliko hoces..ali su trazili sebi po picici...
a od ovih sto nisu trazili sebi belaj..nikad ni jedan nije dobio batine..
ili neko ruzno iskustvo da je dozivio od bilo kojeg policajca...

kod nas rade kol'ko tol'ko dobar posao..sto se ulice tice...ima sila i patrola..i u civilu....i specijalaca...na ulicama...
racije se rade redovno...po lokalima....imaju i zentera pun ku***...i rade dobar posao svi...
i fala bogu za to....

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Qtek 小米
Citat
Pa ja sam rodjen u tom velikom selu i veruj mi da nikad tu ne bih ziveo, a i realno u centru sam brze nego neki tvoji sugradjani.
И ја сам рођен у том великом селу, јер моје село поред тога што има три основне школе и даље нема породилиште.

bobaK_bl, ма ове падуромрсце треба послати у Русију, Тексас или неку муслиманску земљу, много су метиљави.
Како ја никада нисам имао проблема са муријом, а што ти кажеш ови што јесу имали неке проблеме и сами признају да су као жутокљунци се курчили.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sloboda nije slobodna!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 515
Zastava Leskovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Velkam tu Srbija gde murija ubija!!!
... zato što su ubice, gamad korumpirana, dileri droge i oružja, zato što su najveća kriminalna organizacija u Srbiji, zato što nose đavoljevu odoru, zato što me startuju zbog kapuljače, kape, rizle... zato što su pičke kad idu jedan na jedan i zato što im se muda rašire kad krenu 10 na jedoga... zato što im ništa ne zaboravljam...

"Žandari, kerovi, drotovi, ubice
Uniformišete dripce da nam pucaju u klince!
Sad si deo tima koji izleće iz džipa
Da, vi ste ta ekipa koja testise nam pipa
Dok kolege iz centrale proveravaju podatke
Za prave kriminalce nemaš ni muda ni čvarke..."

"U ubilačkoj pomami rade prozori, krovovi
Pa ko neće da cinkari, u grob će tajnu odneti
Testis za poneti u fioci će ti otpasti
Pa ti reci svojoj deci što ih muče bolesti
Il jezik za zube jer tako ćeš opstati
U šemi se podmaži, svinja da se omasti..."

..... pretorijanska garda - BS - to ti je odgovor na pitanje zašto...   Fak da Polis!!!
IP sačuvana
social share
Čudiš se što me ponovo vidiš. Ali da…To sam ipak ja, tvoj pali anđeo, tvoj prognani sin, onaj sa mnogo imena...
Beliog, Asterox, Belfabio, Aplexas, Mefistopulos, Satana… Sećaš se, zar ne? Ti i ja imamo jedan hitan razgovor starče! Slušaj me dobro sada!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Precesto cujem komentare tipa "Normalno je da panduri pretuku nekog ako ih iznervira.". Ako se neko iznervira kad mu neko psuje majku ili mu kaze da je svinja pandurska, onda taj neko ne bi smeo da nosi pistolj. Iz istog razloga se pistolji i slicno oruzje ne daju deci u osnovnoj skoli.
Posao policajca je da primeni tacno onoliko sile koliko je neophodno ako se neko opire hapsenju. Sutiranje u rebra, pesnicanje i samaranje nije njihov posao. Jedino je prirodno da neko kog su tukli ili kome su nekog bliskog tukli mrzi policiju. To je uglavnom tako jer ljudi te svoje postupke, koji su ih uveli u svet bola, ne vide kao nesto lose. Da nije tako, ljudi te stvari ne bi ni cinili. To je (delom) zato sto ljudi nemaju poverenje (postovanje) u policiju kao instituciju. Svaki covek koji je svoj zivot proveo van potpune izolacije zna da policija zloupotrebljava sluzbeni polozaj gde god je to moguce. Tesko je postovati instituciju kojoj je (u teoriji) posao da se obracunava sa kriminalom, a pojedinci iz njenih redova profitiraju od raznoraznih nelegalnih radnji.
Najlakse je nekog pretuci, izgaziti i ostaviti ispljuvanog na prasnjavom podu, ali da li to resava problem? Ne. Postaje sve vise socijalno prihvaceno da se na policiju gleda kao na veliko zlo, sto je samo po sebi vise posledica bahatosti unutar policije nego li "prirodnog" afiniteta ljudi prema kriminalu. Ne postaje se kriminalac zbog genetskog nasledja, vec zbog niza uticaja kojima su ljudi izlozeni. Jedan od tih uticaja je nepoverenje u policiju. Neki misle da se poverenje u policiju moze vratiti vandalski; po sistemu: ima da te tucemo dok nam ne verujes. Takav sistem samo daje vecu moc policajcima, a s' njom i siri spektar zloupotrebe. Selekcija mora da bude daleko strozija, kao i unutrasnja kontrola. Kamere na patrolnim vozilima, kao i unutar "Marica", i bezicne bubice moraju da postanu standard. Da se uvede "prekomerena upotreba sile sluzbenog lica" kao poseban prekrsaj, bas kao sto postoji "napad na sluzbeno lice" i da za isti preti veca kazna nego za "obican" fizicki napad. Ovako se to uvek zavrsi disciplinskim postupkom unutar policije, iz kog se vecina lakse vadi nego iz kade posle kupanja. To je samo jedan korak. Nadzor policajaca, naravno, nece imati nikakav negativan uticaj na dobre policajce, cijim postojanjem se pravda trenutno stanje u policiji. Materijal iz "nadzora" bi se samo koristio u slucaju da dodje do prituzbe na rad policije ili u slucaju da je neophodan tuzilastvu, pa se privatnost policajaca nece narusiti uvodjenjem ove novine.

IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
danas ljudi nepostuju roditelje..a kamoli da postuju pandure..ili bilo koje drugo bice....
sta da ocekujes od nekoga ko ide na utakmicu da bi lomio stolice i palio baklje...i tukao se...
a ne da bi gledao utakmicu..sta da ocekujes od nekoga ko izlazi napolje...
da se napije i nadrogira pa da pravi sranje po lokalima...
nista...nego da napastvuje ..vredja i psuje na sve na sto naleti....

nema se on (policajac) sta nervirati kad mu neki olos opsuje majku pandursku..ima tu dovoljno osnova..
da istog momenta...upotrebi silu..dovoljnu da  savlada... i  da privede pomenuto lice....
i da ga zadrzi 24h u istrazi...ako pak procijeni da nije us tanju da ga savlada...duzan je da zatrazi pojacanje....
pocesto i nekog od specijalnih timova...
a i ima sva ovlastenja da koristi oruzje...ako osjeti i najmanju opasnost ili ugrozenost za svoj ili bilo ciji zivot...

samo sto eto ...neki malo prekorace tu granicu potrebne sile..pa zbog licnog interesa..
i cuvanja obraza....malo pretjeraju....sto naravno...i pravosudje ce uvijek da tolerise...u korist policajca...

meni nije jasno sta bi on to trebao da uradi..kao sluzbeno lice koje je polozilo/dalo zakletvu...
i stavilo se u sluzbu zakona..kada neki olos psuje njemu - kao predstavniku i cuvaru zakona - majku...
jer ga je uhvatio u nekom krivicnom djelu ili pokusaju krivicnog ili prekrsajnog djela... Smile
da mu plati pice... Smile

smijesno je to....

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Ti bobaK mora da si pandur cim ih toliko branis... Panduri moraju da postuju zakon i to je sve. Ne treba da rade ni vise ni manje od toga. Kad me zaustavi radi legitimacije treba da mi kaze razlog zbog kog me je zaustavio. Ako mu ja zatrazim podatke duzan je da mi ih da. Sme da primenjuje samo srazmerno silu od one koja mu preti.Meni kad neko psuje majku moje gradjansko pravo je da ga tuzim za uvredu a po tebi pandur ima pravo da ga razvali od batina.Pandur ima pravo da koristi oruzje a obican gradjanin ne sme cak ni noz tipa perorez da poseduje ili nosi sa sobom.Malo preterivanje pandura vuce velike posledice na stetu gradjanina.Kad nekoga uhvati u vrsenju krivicnog dela njegova obaveza je da ga procesuira a ne da sam izvrsava neku svoju pravdu.Ja kad odem na utakmicu dok ne zapalim baklju ili ne polomim stolicu ili ne napravim neko prekrsajno/krivicno delo ocekujem da se prema meni pandur ponasa kao prema slobodnom gradjaninu koji istog tog pandura finasira a ne da me maltretira.Kad zatrazim broj znacke od pandura ocekujem da mi on kaze broj znacke a ne da mi lupi samar.Kad izadjem napolje da se prosetam ocekujem da me ne zaustavlja pandur samo da bi me legitimisao osim ako za to nema odredjenog povoda tipa neko krivicno delo koje se desilo u to vreme negde u blizini pa sam im sumnjiv.Ocekujem da pandur ne uzima pare za mito od vozaca kojeg zaustavi.Ocekujem da ima upasanu kosulju i da mi persira prilikom obracanja.Ocekujem da hapsi prave kriminalce koji su naoruzani i koji prodaju drogu,koji reketriaju ljude,koji kradu kola a ne obicne klince po ulici.Ocekujem od pandura da kad neko isara celo mesto grafitima da ga nadju i procesuiraju.Jednostavno ocekujem da pandur bude isti kao obican gradjanin i da obavlja svoj posao u skladu sa zakonom.Ti bobeK mora da si neki stariji lik pa ne znas kako stvari funkcionisu trenutno...
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sloboda nije slobodna!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 515
Zastava Leskovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Nabijem ja na kurac svakog onog ko brani i podržava pandure. Ko priča o navijačima i što se tema "navijači" toliko provlači? Jel to namerno kako bi se tema skrenula od suštine? Panduri maltretiraju nedužne građane, i ti svi znaju. Jebite se panduri! I svi vi koji ih na bilo koji način štitite! Nisi ti sine osetio pendrek preko kičme pa zato lupetaš. Panduri su govna! Besprizorna!
IP sačuvana
social share
Čudiš se što me ponovo vidiš. Ali da…To sam ipak ja, tvoj pali anđeo, tvoj prognani sin, onaj sa mnogo imena...
Beliog, Asterox, Belfabio, Aplexas, Mefistopulos, Satana… Sećaš se, zar ne? Ti i ja imamo jedan hitan razgovor starče! Slušaj me dobro sada!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.