Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto mladi danas ne (vole da) rade  (Pročitano 6319 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.95
ono što upada u oči je to da svuda traže mladu radnu snagu s iskustvom.

edit

naravno blic i Srbi neradnici.

Sta za prodaju sladoleda? Smiley))

pa ako se u oglasima traže samo prodavci sladoleda, onda je tako.

usput ... gledam ovu sliku :

koliko znam prodavci sladoleda se uzimaju preko omladinske. članstvo u omladinskoj je do 30 god.
odkud ova žena ovde ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
LG Nexus 5
koliko znam prodavci sladoleda se uzimaju preko omladinske. članstvo u omladinskoj je do 30 god.
odkud ova žena ovde ?

Citat
Član 24

Polazeći od principa solidarnosti, humanosti i zadovoljavanja širih interesa, status zadrugara, izuzetno, može steći i nezaposleno lice starije od 35 godina, i to:

1) ako se radi o licu teškog socijalnog i materijalnog stanja, izbeglici i drugom socijalno ugroženom licu;

2) ako se radi o potrebi angažovanja za rad na specifičnim poslovima u šumarstvu, poljoprivredi i turizmu, koji se ne mogu blagovremeno obaviti na drugi način.

Izvor: Opsta pravila omladinske zadruge

U zavisnosti od zadruge do zadruge, cena sata prodavaca sladoleda je 130-170 dinara. Za 22 radna dana, 8 sati smena, plata je 22 880 - 29 920 dinara. Raditi po suncu je katastrofa, samo je pitanje kome su pare zaista potrebne. Ocigledno, samo penzionerima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Ja znam da kada je drugarica prodavala sladoled pre koju godinu ta cifra koju si ti naveo je misaona imenica, pogotovo kada zapeče kao prethodne dve nedelje 40 stepeni pa prodaš dvadeset sladoleda za smenu. Ona je dobijala procenat od pazara, znam da je i devojka do nje što prodaje kokice isto radila na procenat.
« Poslednja izmena: 16. Avg 2013, 09:42:54 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Nokia 
 Smile ne mi se sve uklapa
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung Galaxy S2
I tu ima posebnih uslova za rad do 18 godine i od 18 do 21 godine

Tako da kad izbacis tu gradjevinu,nocni rad,neki tezi posao..ostaje ti trafika,kladionica,menjacnica  Smile
I onda ti ponude platu od 15K .. da sedis u trafici 12 ili 8 sati..I ti sebi postavis pitanje dal si retardiran da za nesto preko sto eura umires svaki mesec dana.
Jedino ako bas nemas ogromnu potrebu za tim novcem.

Tekst je smešan, osim ako neko misli da se isplati sedeti ceo dan na suncu i prodavati sladoled i dobijati 3-6% pazara, gde nekada po danima kao danas (skrnavi kada niko ne kupuje sladoled) skoro ništa ne zaradiš. Ili raditi u pekari 7 dana nedeljno po 10 sati, neprijavljen, za 18 000, bez prevoza.

Sve citirano stoji ali uvek postoji izbor. Bljuvator je naveo simpaticnu stvar, ponuda i potraznja poslova. Svi od samog starta sanjaju o vanserijskom poslu gde je plata minimum 700-800 evra, sa placenim prevozom, sluzbenim kolima, sluzbenim laptopom i licnim asistentom. U praksi je to i moguce, ako si Milo Djukanovic, recimo, njemu je prvo i pravo radno mesto bilo zestoka funkcija. Ima i ljudi ciji su roditelji guzonje, koji su genetski bogati i koji po ceo dan pikaju golfa i piju kabeze i konzumiraju karpaco po kaficima. Ali takvih ljudi je malo, a mnogo vise je obicnih ljudi, radnika, pretezno nekvalifikovanih i neiskusnih. Po pravilu, vecina nece da radi za 18-20 000 din. I onda dodjes do slicnog dijaloga sa takvom osobom:

"Jebem ti drzavu, nek se teraju svi, jebem ti ja ovaj zivot kad ne mogu ni na more da odem..."
"Pa uzmi radi nesto, konju, za mesec-dva mozes bar nesto kesa da zabodes"
"Sta da radim? U kladionici? Da prodajem sladoled ili u maksiju na kasi? Da me jebe neki konj? Ma zajebi"
"Pa da ali ces moci da odes na more sa ekipom."
"Ma zabole me za more, pre cu da visim na Adi nego da mi se neki skot izdrkava nad glavom."

Ljudi ne mogu da se osveste i da se otrgnu od komunisticke stege i misljenja da je drzava duzna da ti obezbedi posao u struci i sa, podrazumeva se, finom platom. Naravno, postoji i diplomirani ekonomista koji radi u VIP-u i koji mlati 1000+ evra platu, kao i diplomirani ekonomista koji radi u trecerazrednoj firmi za 300-400 evra. Opet, sve zavisi od snalazljivosti, poznanstava i ajde, nazvacemo ga tako, faktora srece. Kukanjem u sobi, pljuvajuci politicare po internetima i jadikovanjem kod komsije na kvalitet zivota se covek ne pomera sa nulte tacke. Nema prihoda, al nema ni rashoda, tako da je uvek na pozitivnoj nuli. Bar dok su roditelji zivi, a posle cemo videti.

Jbg, ja radim zato sto moram, da ne moram, snasao bih se nekako, uopste ne mislim da sam vredan i da se lozim na rad kao nesto sto je super. Ni danas nisam u stanju da objasnim caletu da meni jednostavno 500 dinara za grad, koje bi mi on dao, nije dovoljno. NIsam jos ni izasao, kupio sam cigare i zvake protiv smrada u ustima i vec sam potrosio pola tatinih para. A kako legendarni Bata Stojkovic kaze: "A bio si mlad, oces da jedes, oces da jebes, a to kosta bato."

E da, mali edit:

Zakljucak:

Komunizam je bio bolji.  Smile Najveca mana : jezik je morao da bude iza zuba, skoro uvek.
« Poslednja izmena: 16. Avg 2013, 10:18:26 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0

U zavisnosti od zadruge do zadruge, vremenskih prilika i godišnjih odmora, cena sata prodavaca sladoleda je 130 0 - 170 dinara.
Popravljeno.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34747
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung 111111
Citat
Komunizam je bio bolji.  Smile Najveca mana : jezik je morao da bude iza zuba, skoro uvek.

"Dok smo bili drugovi, živeli smo kao gospoda. Sada smo gospoda, a kako živimo?"   Smile

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Citat

"Dok smo bili drugovi, živeli smo kao gospoda. Sada smo gospoda, a kako živimo?"   Smile

Bog je hodao zemljom.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
LG Nexus 5
Zakljucak:

Na kontu nemanja veze sa citiranim, zaista je previse nusproizvoda u Srbiji koji trose nas, srpski, dragoceni vazduh. Wink

Ja znam da kada je drugarica prodavala sladoled pre koju godinu ta cifra koju si ti naveo je misaona imenica, pogotovo kada zapeče kao prethodne dve nedelje 40 stepeni pa prodaš dvadeset sladoleda za smenu. Ona je dobijala procenat od pazara, znam da je i devojka do nje što prodaje kokice isto radila na procenat.

Ono sto sam gore napisao je rezultat pretrage preko gugla i gledanje u ponude za posao od strane domacih zadruga. Ako se radi na procenat, to se i kaze pre otpocinjanja posla.

U zavisnosti od zadruge do zadruge, vremenskih prilika i godišnjih odmora, cena sata prodavaca sladoleda je 130 0 - 170 dinara.
Popravljeno.

Kao po starom obicaju, nisam ukapirao sta si prepravkom teo da kazes, al to je do mene, opusteno. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: mladi vole rade danas

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.