Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto mladi danas ne (vole da) rade  (Pročitano 6310 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Nokia 6300
Боб објаснио  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Оно кад је ћале имао 800-1000 марака плату, добио стан од фирме и то све са средњом школом и до 23 године живота...у трулом комунизму...и онда се пита што млади не воле да раде данас... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Kao po starom obicaju, nisam ukapirao sta si prepravkom teo da kazes, al to je do mene, opusteno.
Ovako... Prodavao sam sladolede godinama, tako da pričam iz ličnog iskustva.
Ako je temperatura previsoka ili je period godišnjih odmora, u gradu nema mnogo ljudi.
Ako je preniska, ima ljudi ali ne kupuju sladolede.

Ti taj period mora da radiš, jer te šef juri i sve to u nadi da kad prođe taj period, biće neke zarade.
Tako da nije ni malo čudno da napraviš dnevnicu 300 dinara, ili da sediš par sati, a da ne prodaš ni jedan jedini sladoled.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Qtek 666
Ја сам радила и за мање од 20 000, чак ми је та цифра била највећа плата коју сам имала код приватника, тј. у једној приватној школици. Главни ваш проблем је то што мислите да је Србија Београд и све оцене дајете из перспективе града где не раде само они који неће да раде. А ја сам се уморила од причања да Србија није Београд, јер ви то, једноставно, не разумете и не кривим вас. Не бих ни ја разумела да сам на вашем месту.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Sorry Aps, ali posto ipak ne zivis u Beogradu onda ti ni ocena nije bas najtacnija - zamisli da sad ja pisem kakvo je stanje u Nisu na osnovu rekla/o mi...

A evo da preuzmem od tebe deo o nerazumevanju - ljudi ne razumeju da Beograd nije americki san ali bi voleli da mislie/vole da pricaju da jeste  Smile

I gde nadje jopet vecito Bg Vs. Svi ostali  Smile
« Poslednja izmena: 17. Avg 2013, 00:12:06 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Qtek 666
Па нисам ја то хтела рећи... него, видим да се помињу неке фантастичне цифре од 700, 800 евра... неке плате за које ја у животу нисам чула да неко овде има... па контам да су то људи који су нашли посао без везе и корупције и да причају из свог искуства... знам да није тамо сјајно, пола другарица ми се одселило за Београд, додуше, све раде... али, од Јагодине па јужније је много, много горе...
Није амерички сан свакако, ал се било какав посао може наћи. Овде бре нема. И за продавца у бутику ти треба дебела веза, ако тај газда даје плату.  Smile

едит... недавно се за 3 радна места у једној кладионици у Нишу, минималац, куцач тикета, пријавило више од 300 младих људи, више од 100 је имало факултетске дипломе, било је чак машинаца и електронаца, мој друг који је вршио селекцију истих је био у чуду да се на један оглас који чак није ни био на Инфостуду јави толико људи, и не бих рекла да је то због тога што млади неће да раде...
« Poslednja izmena: 17. Avg 2013, 00:27:59 od apstrahovana »
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung 111111
Kad smo kod Beograda  Smile

Mošaaaaa  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.95
inače ovi što čuvaju banke i sl. rade za 17.000 dinara i nisu prijavljeni. (naravno ne svi).
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16

Није амерички сан свакако, ал се било какав посао може наћи. Овде бре нема. И за продавца у бутику ти треба дебела веза, ако тај газда даје плату.  Smile

To je isto podosta tacno za manje gradove. Cak i ti koji hoce da rade tesko da ce naci neki posao. Neki posao "kako treba", to je vec ravno cudu. Ili katastrofa dobroj vezi.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.16
ja sam misljenja da svima treba smanjivati platu redovno; pa da vidim dokle ce tako. masa kojom vladaju Pacic i Vucic a opozicija im je Djilas, ni ne zasluzuje platu vecu od 100evra mesecno. ma i to je mnogo. 50eur M A X I M A L N O...

ti u Nisu ne treba da budu u redu za posao od 200eur u kladionici vec u Nemanjinoj, da ruse vlast, i tako sve dok se za taj posao ne bude placalo 400eur...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: danas rade mladi vole

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.