Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto ljudi zaista ne zele decu?  (Pročitano 58266 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
nisu deca problem..problem su djecije matere..
ni ne primetis kako sa pelena dodju na vozaci ispit i automobil ...fakultet ...itd...
ovih 6-7 nekih tudjih  zena i njihovih 6-7 beba ...odjednom vec stasale bebe kola da voze...
ne mozes to nakupovat... Smile
srecom ovi evropljani se kutarisu tih kola pa ih ima po 4-5 hiljada evra ..nek voze i nek idu u picku materinu... Smile
srecom ta auta svapska jeftina...a inace ne znam sta bi  Smile
moro bi se zaposlit negdje...i radit za platu ..a svi znamo kakve su plate danas 2 -3 hiljade evra... Smile
ne moze ti bit za cigare i kladionicu i stiptizete i alkohol..a kamoli za nesto drugo... Smile

najvaznije je..kad ih vec piznas..da im objasnis zbog cega...da te ne zovu tata...ped svetom....
msm ono....
ko voli da ga neka deca zovu tata,.,., Smile cuj tata klipanderu od 20 g....
ja mogu bit tata do 2 -3 g...posle ko zna ko im je tata.... Smile
ko c
msm kako ih te matere njihove vasipitavaju.... to je stvarno ne znam..dobro su deca iako nomalna  Smile

matere...samo vicu daj daj daj...za decu....bjbt...ko da su krokodili a ne deca...
sram ih i stifd bilo  ..pu...matere jedne..
djubrad zenska..
kad sire noge i guzove i vilice ipuse bidzu na sve nacine...uopste ne govore da im svasta za dete treba....Smile

msm ne govore za dete uopste ...nego odjednom...dete...cuj ide u ckolu i treba mu para za sendvic...cuj sendvic...

kako meni nije trebalo para za sendvic..doduse sendvici su tek posle nekad izmisljeni.i pogodite ko ih je izmilio..pa naravno -matere...

..ja sam jeo sir i cvarke i med... nisam ni znao sta je cokolada,... Smile 

majesam se iznerviro.... sto ne idu radit nesto./.. Smile
nego od postenog i patrijahalno odgojenog sveta zicaju pare za sendvice i sl..... Smile
msm ono... Smile

srecom zakonski mozes imat dve tri alimentacije... inace da je zakon labilan -'ko bi na kraj izaso s  tim neodgovornim i nesavjesnim materama... Smile

msm ono pun mi je klinac tih nekih matera... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Nevladina Soroseva udruga 'Autonomni ženski centar' educira i daje upute Centru za socijalni rad, policiji i sucima kako se ponašati nakon (bez sudske odluke) oduzimanja (otimanja) djece od roditelja!

...

Što reći za kraj?

U Srbiji su registrirane organizacije iz više zemalja koje rade na tome da usvajaju djecu koju kasnije prodaju istospolnim parovima, pedofilima, oduzimaju organe ili ih žrtvuju u okulističkim seansama. Te organzacije su iz Švedske, Kanade, Britanije, posebice iz Izraela čiji su predstavnici imali sastanak izravno sa vladom Srbije (Anom Brnabić). Čak je i predstavnik Svjetske vlade više puta bio u posjeti Centru za socijalni rad Srbije.

Što on ima raditi u Centru za socijalni rad?
znaci jedna strana price je da je dete oduzeto za ritualno ubistvo u okultistickoj seansi. druga strana price?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
druga strana priče ... mi samo mislimo da posedujemo nešto. bio to auto, stan, sopstveni život ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Dobra vest za žene koje odlažu trudnoću: Kasnije rađanje produžava život

Na Medicinskom fakultetu u Bostonu sprovedena je studija čiji rezultati donose dobre vesti za žene koje planirajutrudnoću nakon 30. godine života - žene koje mogu prirodnim putem da zatrudne nakon 33. godine, imaju veće šanse da će doživeti duboku starost.

nedelja, 10.12.2017. | 15:55

"Ovo ne znači da bi žene trebale da rađaju kasno kako bi produžile životni vek, već se radi o tome da mogućnost začeća u kasnijoj dobi upućuje na to da ženin reproduktivni sistem stari polako, što se može povezati i sa ostatkom njenog tela", izjavio je Tomas Perls, profesor medicine i koautor studije i napominje da biološki satovi nekih žena jednostavno rade usporeno.

Proučavajući podatke jedne studije, Perls i njegove kolege su zaključili da 462 žene koje su poslednji put rodile posle 33. godine imaju dva puta veće šanse da dožive više od 95 godina, u poređenju sa onima koje su poslednje dete rodile do 29. godine.

Sumnja se da delimičan uticaj imaju i genetske predispozicije, koje mogu usporiti starenje i smanjiti rizik zabolesti koje najčešće pogađaju starije ljude.

Sve je, naravno, stvar genetike. Naime, ako rodite zdravo dete nešto kasnije u životu, vrlo je verovatno da će to i vaša ćerka moći da uradi.

Izvor: B92

Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Маторе маме (ово из текста, између 30 и 40) често изгледају млађе, типа у 60 година изгледају 10 година млађе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Jedino sto ti mogu reci je da odes i zagrlis svoju majku jer joj je tvoj dolazak na svet zaista urnisao organizam.

Srecom, upravo zbog toga su zene i zaista jaci pol... u smislu da lakse podnose bol, gladovanje, bolest i sl... biologija... a ne feminizam...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
što da je zagrli, pa ko joj je kriv što je radjala, niko je nije terao  Smile
a za neke je život robija,da li to znači da treba da ubiju svoje majke i slično,msm što bi je grlili u tom slučaju?
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Mislim da treba da krenu od sebe. Pa kad sebi prekrate muke, mogu i drugima  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
pa kako kad će onda biti mrtvi, kako onda da prekrate muke drugima kad su prvo sebi prekratili  Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Upravo tako.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.