Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto ljudi zaista ne zele decu?  (Pročitano 58267 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ajde ne pravi se pametan, a poredjenje ti je.. jebem li ga.

Verovatno da postoji odredjen broj ljudi koji zaista ne zeli da se razmnozava..Ali to je vec kazem neki "Problem".
Ali zdrava, prava i "Normalna" osoba ima prirodnu potrebu da ima potomke.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
"normalna" je kljucna rec
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
ja mogu da ti kažem da u isto vreme i želim i ne želim decu.
pomalo kao jasikasi, ja se cudim da postoji neko ko ne razume kako je moguće da postoje ljudi koji ne žele decu.

Znači nisi načisto. To je ok

Mene interesuje osoba recimo 30 godina, nije u braku, nema partnera, ali zna zasigurno da neće decu, čekirao je tu kolonu i ide dalje sa životom. Znači koja je to konstanta u njegovom životu koja ga je navela na zaključak ok to je to, nije NIKAD na dnevnom redu.
« Poslednja izmena: 16. Okt 2017, 18:42:07 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
sumnjam da ima takvih ovde.

pazi, da se ne lazemo ja bih imao decu cak i da ih ne zelim narocito. prosto takav je red
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Koji su tvoji razlozi protiv?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111

Dabisa nije fora da vodis razgovor samo da bi kontrirao Smiley
Ako imas misljenje koje pobija moje misljenje...Ja cu svakako da to priznam i kazem da si upravu. Smiley
Nema potrebe da se hvatas za svaku glupost samo da bi opvrgnuo nesto.

Dakle, bio sam ja mislim poprilicno jasan.
Da osoba za koju moderna nauka smatra kao normalnu/reprezentativnu ili kako god u svojoj prirodi ima negde "Nametnuto" da zeli da se razmnozava ili ima potomke. Smiley

Da li ima primera gde to nije slucaj ?

Naravno da ima. Kao sto ima primera gde se neko rodi u telu muskarca a ima "Potrebu" da svoj polni organ stavi drugom muskarcu u otvor za izbacivanje izmeta.
I ja i ti mozemo tu da se slozimo da to nije bas kompatibilno i opet "Normalno".

Isto kao sto je covek socijalno bice..ali postoje ljudi koji bas to i nisu.
Ne kazem da je to nuzno lose, samo konstatujem da takvi imaju vise neku falinku pre nego da su racionalno doneli odluku da se izoluju.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Koji su tvoji razlozi protiv?
lenjost, prevelika odgovornost, nedostatak novca, ne mogu da volim ono sto jos nemam.. i ponekad pomislim jednostavno: koji ce mi kurac. mnogi gaje decu da bi imali na koga da se oslone u starosti.

Dabisa nije fora da vodis razgovor samo da bi kontrirao Smiley
Ako imas misljenje koje pobija moje misljenje...Ja cu svakako da to priznam i kazem da si upravu. Smiley
Nema potrebe da se hvatas za svaku glupost samo da bi opvrgnuo nesto.

pa dobro, ne kazes da imaju falinku. za muskarce je recimo lakse jer cesto dosta posla mogu da prepuste zenama.'
ali:
ne mogu da kazem da kod ljudi ne postoji potreba za razmnozavanjem, ali mi se cini da je vaznija potreba da se uklope u drustvo. a drustvo je takvo da ti u svakom dobu odredjuje ulogu.
za nekoga od tinejdzerskih godina, za nekoga od tridesetih pocinju magarece godine - vreme kada se rmba za porodicu.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
Deca su prevazidjena. Od pamtiveka se pravila deca da bi se osigurala vlastita starost, kad su uvedene pemzije i staracka nega (to vise onako na zapadu) sve manje ljudi prave decu jer to ipak kosta, vremena, novaca, zivaca i ostalih resursa. Sto bi neko provodio nesane noci, trosio novac i vreme kad moze da se uziva u zivotu. Ljudi ionako vide da i oni koji imaju dvoje, troje dece starost opet docekaju sami, tu i tamo neki praznik pa vide decu i unuke i to je to, ostare, pertner rikne i docekaju na kraju staracki dom gde im nepoznat brise dupe...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
...

Naravno, neki će u ovome videti "slobodu izbora" i "ljudska prava", "nauku" a ovi drugi, malko promoćurniji će videti zaveru i rat protiv tradicionalnog čoveka, porodice, nacije, religije, kulture, istorije...

Cija zavera ? Pape&Sorosatm ili su mozda reptilijanci sa Nibirua u pitanju ?
Zavera postoji, recimo da su to interesne strukture globalista.
On ne kapira da bi u slucaju anarhije ili neke teske diktature on prvi dobio po testisima.
Na osnovu cega si to utvrdila i kako znas da trenutno ne dobijam po testisima? Macka te nonstop falsuje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Deca su prevazidjena. Od pamtiveka se pravila deca da bi se osigurala vlastita starost, kad su uvedene pemzije i staracka nega (to vise onako na zapadu) sve manje ljudi prave decu jer to ipak kosta, vremena, novaca, zivaca i ostalih resursa. Sto bi neko provodio nesane noci, trosio novac i vreme kad moze da se uziva u zivotu. Ljudi ionako vide da i oni koji imaju dvoje, troje dece starost opet docekaju sami, tu i tamo neki praznik pa vide decu i unuke i to je to, ostare, pertner rikne i docekaju na kraju staracki dom gde im nepoznat brise dupe...

Takođe, zato tako "racionalnim" Švabama dođu spontaniji narodi i zamjene im stanovništvo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.