Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto ljudi zaista ne zele decu?  (Pročitano 58493 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Тема је зашто људи не желе децу значи ретардирана логика - само људи који не желе децу имају право да коментаришу... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
nece nista da slusaju picka im materina... i ne rade nista ...a jedu ko vukovi i rastu ko iz vode.... Smile
ne mozes im nakupovat carapa i gaca ..hlaca i majica,..cipela i jaknica... i ostalih djecijih  pizdi materinih Smile
i samo nesto seru i traze...treba im ovo ...treba im ono... Smile
sto se ne radjaju sa 18 g... da ih odma mozes izlepuriti napolje... da se snalaze sami za sebe...
nego ih ti moras izdrzavat do 18 g .... Smile

tako ti je to kad hoces da jebes dzaba...kad si skrt i ences da platuis prostitutku i cao..
nego oces dzaba... pa se omakne ..ne pazi zenturaca...  i eto...sta ti napravi...
nije dosta sto si njoj pokazao neka blazensta i otvorio joj oci..
nego se jos umnozila....
guzva je .... Smile

Smile
« Poslednja izmena: 18. Okt 2017, 23:34:56 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
Тема је зашто људи не желе децу значи ретардирана логика - само људи који не желе децу имају право да коментаришу... Smile

E bravo ti za ovo  Smile
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava

nego ih ti moras izdrzavat do 18 g .... Smile

То на папиру...у стварности до једно 25-те... Smile

E bravo ti za ovo  Smile

Мислим да ме ниси добро разумела... Smile
« Poslednja izmena: 18. Okt 2017, 23:36:59 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
neema kod mene toliko dzaba lezat... Smile
i mene je moj izlepurio sa 15/16 ...dao me tamo drzavi na  staranje i ckolovanje...da postanem coek... Smile
a ne budaletina ko on  Smile  Smile

samo negdje je puko kvar..pa sam postao jos veca budaletina ...veca nego sto je on ocekivao da cu postati... Smile

Smile
« Poslednja izmena: 18. Okt 2017, 23:39:23 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
Mozda te i nisam dobro razumela ali je poenta ista a ti si tu poentu izneo u postu koji sam komentarisala. Tako da, nebitno je, uvek su isti u skripcu i zele da ga objasne, ma kako god to tupavo to objasnjenjenje zvucalo,pozadina je uvek ista i poznata nam je svima - i nama koji citamo i njima koji se trude da je obrazloze  Smile
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
mozes pricati da ih zelis..i svako ih zeli..i to je sasvim prirodno....
ali onaj ko nije spavao 3-4 mjeseci ..u komadu... duze od dva sata noci - naravno..
taj ni ne zna koliko puta covjek ..u tim trenutcima pozali sto je htio dijete.... Smile

i nema covjeka koji moze da kaze da u tim momentima nije pozalio...

ali naravno to su neke stvari u trenutku....i tih trenutaka ima mnogo...ali bas mnogo... Smile
a eto... ja ne znam nikog ko je bukvalno pozalio sto ima djete ili djecu....

Smile
« Poslednja izmena: 18. Okt 2017, 23:52:30 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
pa posto si rekao arijadi da nije razumela.... ok
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15

Zrelost se stice u razlicitim periodima.

Ako sa 45 godina ukapiraju da su se zajebali, pa sta sad... boze moje... i to je odraslo ponasanje i to je sloboda izbora... i svako sam mora da snosi posledice svojih odluka... I to je biti odgovorna osoba...

Ovo je glavno, ja na tome samo insistiram, previše se čovek menja kroz godine i same okolnosti i prevelika je to tema, da bi bilo ko bio 100% siguran u nekom odredjenom momentu.

I to je njihova odluka. I tu je svaki kraj price.

SRPKINJE "GORE OD HITLERA". MUSLIMANI "LAŽNI LJUDI" Ovo je dugačak spisak SKANDALOZNIH uvreda mitropolita Amfilohija Radovića

Amfilohije Radović odavno nije dostojan odore koju nosi, ali uprkos skandaloznim izjavama, pozivima na mržnju i nasilje, odlično se kotira u crkvenim krugovima i ima nezasluženo veliki uticaj. Nije poznato da je Amfilohije zbog svojih izjava ikada bio sankcionisan u SPC, niti da je bilo takvih pokušaja, mada u najmanju ruku kvari ugled institucije čiju uniformu nosi već decenijama.

Evo šta je sve Amfilohije izgovarao u poslednjih 20 godina.

"Pobiju više dece nego Hitler i Musolini"

Prilikom služenja liturgije u Pećkoj patrijaršiji, pre dva dana, Amfilohije je optužio Srpkinje da su "postale majke čedomorke".

- One u svojim utrobama pobiju za jednu godinu više dece nego što su pobili Musolini i Hitler i Broz i ovi koji su ovde na Kosovu i Metohiji. A hoćete da kao narod imamo blagoslov Božji - rekao je mitropolit prilikom služenja liturgije u u Pećkoj patrijaršiji.

Crnogorci kao "volovi i koze"

Na liturgijama u Cetinju i Crmnici, sredinom septembra, Amfilohije je uporedio Crnogorce sa volovima i kozama. On je rekao da ima dosta Crnogoraca koji misle da su Crnogorci samo zato što su rođeni u Crnoj Gori.

- Po čemu ste Crnogorci? Po tome što ste rođeni u Crnoj Gori? Pa i volovi i koze se rađaju u Crnoj Gori, ali nisu Crnogorci i Crnogorke. Jesu crnogorski volovi i crnogorske koze, ali nisu Crnogorci i Crnogorke koji su celivali i celivaju mošti Svetog Petra Cetinjskog i ikonu Majke Božije, pokroviteljke ovoga grada. Njenu ikonu hoće da strpaju u pećinu da na njoj zarađuju pare. Jesu li to Crnogorci, je li to kultura - upitao je on.

Zbog ovog govora, Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet u slučaju krivične prijave Crnogorskog pokreta protiv poglavara SPC u Crnoj Gori Amfilohija Radovića zbog govora mržnje, odnosno povrede ugleda naroda i izazivanja mržnje.

"Parade srama i moralnog smrada"

On je imao i posebnu poruku krajem septembra ove godine, a povodom praznika Rođenja Presvete Bogorodice, odnosno Male Gospojine. Paradu ponosa koja se održavala dan kasnije u Crnoj Gori nazvao je "paradom srama i moralnog smrada, koja zagađuje vaseljenu".

Amfilohije je poručio da su požari ovog leta u Crnoj Gori, kao i uragani, "protest prirode i božja opomena protiv moralnog smrada, zla, bogomržnje, bratomržnje i greha kojima je zemlja zatrovana".

Srpsku premijerku Anu Brnabić nazvao je "antirotkinjom".

"Muslimani su lažni ljudi"

U crkvi na Sinjajevini, avgusta 2014, Amfilohije je govorio o istrazi poturica. On je tada rekao da su muslimani "lažni ljudi", te da je "duhovna smrt" koju su širili po Crnoj Gori strašnija od ubijanja.

- Jeste da je strašno pobiti ljude, međutim, još je strašnija duhovna smrt koju siju oko sebe ti lažni ljudi, sa lažnom verom. Zato je, blagodareći toj žrtvi, vladika Danilo spasio Crnu Goru. Da se to nije dogodilo, danas ne bi bilo pravoslavnog uva u Crnoj Gori, i to treba imati u vidu - poručio je on.

Končita Vurst kriva za poplave

Mitropolit crnogorsko-primorski našao je način da objasni i poplave u Evropi. On je naime izjavio da je nepogoda koja je odnela više od 50 života zapravo "božja kazna i poziv na pokajanje zbog slavljenja pobede austrijske predstavnice i transeksualke Končite Vurst na Evrosongu.

- Ja ne znam ni kako se ona zove. Ta nesrećnica, taj nesrećnik afirmiše se kao Isus i time propagira razaranje ljudske prirode - rekao je Amfilohije.

"Dabogda živo meso od njega otpadalo"

Poznat po mešanju u politiku, on je, blago rečeno, kritikovao crnogorsko rukovodstvo nakon odluke da uvedu sankcije Rusiji. Prilikom predstavljanja knjige "Vratiti se Rusiji" Leonida Rešetnjikova, rekao je:

- Ko ne bio veran jednojezičnoj, jednokrvnoj Rusiji, dabogda živo meso od njega otpadalo, bio proklet tri puta i 3.000 puta od mene. To je ono što je ostavio Sveti Petar Cetinjski svojim Crnogorcima, pa bi bilo dobro da i sadašnji predsednik Vlade Crne Gore pročita ove reči u trenutku kada po prvi put u istoriji zavodi sankcije Rusiji - rekao je Amfilohije.

Uporedio homoseksualce sa pedofilima

Mitropolit crnogorsko-primorski pre četiri godine izjavio je da su za njega pedofili i homoseksualci "deo iste priče" i da ima isti odnos prema slučaju penzionisanog vladike Vasilija Kačavende i prema gej paradama.

- U SAD postoji pokret koji je ozakonio homoseksualizam. Zašto ne ozakone i pedofiliju - upitao je on.

Na konstataciju novinara da se ne radi o istoj stvari, Amfilohije je rekao da ostaje pri svom stavu.

"Molimo se za upokojenje Vlade i Skupštine Srbije"

Nakon potpisivanja Briselskog sporazuma, maja 2013, organizovan je protest na Trgu Republike, na kojem je i on bio prisutan. Amfilohije je na početku skupa održao moleban za Kosovo i Metohiju i rekao: "Molimo se za upokojenje Vlade i Skupštine i da im se oprosti svaki greh".

"Biće rušene i džamije, doći će do krvoprolića"

U leto 2005. godine Amfilohije je organizovao akciju kojom je na vrh planine Rumije helikopterom podgoričkog garnizona postavljena metalna crkva. U govoru koji je održao kasnije, rekao je između ostalog:

- Ko sruši taj hram, Bog ga srušio – i njega i njegovo potomstvo, i časni krst mu sudio.

U pismu tadašnjem crnogorskom premijeru Igoru Lukšiću, naveo je da će ako budu rušene crkve, biti rušene i džamije i da će doći do krvoprolića.

Opelo Đinđiću

I dalje se pamte reči Amfilohija koje je izgovorio na opelu ubijenom premijeru Srbije Zoranu Đinđiću u Hramu svetog Save.

- Ubila ga je bratska mržnja, kratkovida i slepa, koja previđa večnu istinu da ko se mača maši - od mača će i poginuti - rekao je između ostalog.

Amfilohije je kasnije izjavio da ta rečenica nije bila upućena Đinđiću, već njegovim ubicama.

- A pripisali su da sam to upravo njemu uputio. Kakav falsifikat i zla namera - naveo je on.

Završio dva fakuleta, govori šest jezika

Kada pročitate ove skandalnozne izjave, teško biste zaključili da potiču od nekoga ko je izuzetno obrazovan, a uz to i poliglota. Mitropolit Amfilohije, inače drugi po rangu među episkopima u hijerarhiji SPC, završio je Bogosloviju Svetog Save i diplomirao na Bogoslavskom fakultetu SPC u Beogradu. Pored teoloških nauka, na Filozofskom fakultetu u Beogradu, studirao je klasičnu filologiju.

Postdiplomske studije nastavio je u Bernu i Rimu, a odatle je prešao u Atinu, u kojoj je doktorirao, a tezu, koju je napisao na na grčkom jeziku, odbranio je uz najvišu ocenu.

Predavao je na Ruskom pravoslavnom institutu "Sveti Sergije" u Parizu od 1974. do 1976, gde je usavršio i francuski jezik. Govori još i grčki, ruski, italijanski i nemački. Februara 2012. dobio je počasni doktorat Instituta Svetog Sergija u Parizu.

(Nataša Latković)

Izvor: Blic

S druge strane, njegovi Crnogorci idu u Beograd na selektivni abortus ako utvrde da je plod zenskog pola. Ali, to se tolerise jer se pune dzepovi bradonje...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Citam neke komentare na ovu temu..Citirao bih, samo je to sto mi privlaci paznju razbacno pa nema smisla da se mucim.
Kazem citam neke uzvisene komentare..Jebem mi li ga da l tako racionalno i u zivotu postupaju Smiley

Nisu to bas odluke koje se donose racionalno bez emocija Smiley
Ne zelim da zvucim pateticno (ali stvarno, ni najmanje)..ali sretnu su dve osobe koje zaljube jedna u drugu i pozele da stvore porodicu..Bez neke matematike ili racionalnih donosenja odluka Smiley Kapiram da ne sednu na krevet i ne racunaju cene brasna, zejtina i kilovata..Pa kazu "Ej necemo decu ovog meseca"  Smile

Kapiram da je 90% ljudi koji komentarisu na ovoj temi "Singl" (pogotovo oni koji ne zele decu), a jos sam cvrsceg stava da ti isti nisu bas tako racionalni i objektivni pri donosenju odluka u stvarnom zivotu.
Ви православни талибани, чим вам неко нема званичну подршку СПЦ, одма' је секташ.  Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.