Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto je devojka kurva ako ima puno momaka?  (Pročitano 39031 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK530i R6BC
Pa upravo zato sto ima puno momaka, zato je kurva.  Isto tako ako neki momak ima puno devojaka nije frajer nego kurvar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Nije nego makro, ako ima puno devojaka  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Koliko gluposti na jednom mestu !  Smile

Zar sex nije obostrano uzivanje . Ja mislim da jeste, i da je ne vazno ko j... a ko je j... !
Konzervativna sam po pitanju menjanja partnera. Mislim da nista ne moze biti lepse od vodjenja ljubavi sa stalnim partnerom koji te dobro poznaje, voli i koga ti volis. Pristalica sam dugih veza i tvrdim da svi trebamo imati granice, kako u ostalim zivotnim situacijama, tako i u broju partnera.
Ne osudjujem devojke koje menjaju partnere, i ne mogu ih nazvati ovim uzasnim nazivom, ali licno meni su "stroke" i nikako mi ne zvuci higijenski biti u krevetu sa svakim.  Smiley 1 Smile
Ovde, u tvom postu, reč je o tebi, tvojim stavovima, votevr. Ako se samo malo osvrneš oko sebe, videćeš koliko ljudi se ne pridražava nikakvih, pa ni svojih pravila, jer ih naprosto nemaju. Bilo bi divno i bajno da su svi ljudi na svetu pošteni, odani, verni, uživaju u seksu sa stalnim partnerom, mirišu cveće, plešu na mesečini... Ali je realnost drugačija, kao što se vidi na svakom koraku, a ljudska rasa je već dovoljno moralno i intelektualno deformisana, pa u velikoj meri, kao kakva mahnita, glupa životinja, uskače iz jednog kreveta u drugi. Kamo sreće da svi ljudi ovako misle, kao Razmažena. Svet bi bio bolje mesto. Ili ne bi?  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.50

Ovde, u tvom postu, reč je o tebi, tvojim stavovima, votevr. Ako se samo malo osvrneš oko sebe, videćeš koliko ljudi se ne pridražava nikakvih, pa ni svojih pravila, jer ih naprosto nemaju. Bilo bi divno i bajno da su svi ljudi na svetu pošteni, odani, verni, uživaju u seksu sa stalnim partnerom, mirišu cveće, plešu na mesečini... Ali je realnost drugačija, kao što se vidi na svakom koraku, a ljudska rasa je već dovoljno moralno i intelektualno deformisana, pa u velikoj meri, kao kakva mahnita, glupa životinja, uskače iz jednog kreveta u drugi. Kamo sreće da svi ljudi ovako misle, kao Razmažena. Svet bi bio bolje mesto. Ili ne bi?  Smile

Bravo. Svaka ti zlatna!
Samo jedna ispravka. Mi muskarci smo u nekim stvarima po svojoj prirodi napravljeni da budemo zivotinje. Agresivniji smo, skloni dominaciji i hormonima naterani da sto vise "skacemo po krevetima" Smiley Kad bolje razmislimo nakon dovoljnog broja 'skakutanja' i sami vidimo da tako nesto donosi vise stete nego zadovoljstva i da je izgubljeno vreme,  ali ipak priroda je cudo i dugo se ucimo da je obuzdamo.

Tako je sa muskarcima, a zene? Zene imaju mnogo slabiji sex drive i nisu u podsvesti motivisane 'oplodnjom' sto veceg broja partnera. Dok mi u detinjstvu svi redom listamo XXX magazine vi uglavnom citate ljubice i gledate nama ljigave filmove Smiley (barem u mojoj generaciji)  sa ljubavnim happy end-om na kraju. To je velika razlika koja i kasnije opstaje.
Zato su zene ranije bile mnogo postovanije i obracalo im se sa "miss, madam, gospodjice" a danas sa "bitch" Smiley
Problem sto je nekom ludoscu izbrisan zenski rod. Sada je luda situacija da je zena - zena ako se ponasa kao muskarac. Nelogicno zar ne? Pogoto sto vam nije to u prirodi.
Tako nesto je super za kratke veze jer nama 'zivotinjama' olaksava stvar ali sta kad covek otkrije da zeli nesto vise i lepse? Onda vidi koliko mu je suzen izbor jer sve te zene-muskarci ispadaju iz konkurencije zato sto nam treba zena a ne 'muskarac'.

To je veliki propust u vaspitanju. Zene jesu i treba da budu ravnopravne sa muskarcima ali ne i da budu muskarci. Kad izgube unutrasnju lepotu onda mnogo gube i na privlacnosti. Ako budem imao cerku naucicu je kako funkcionise muski mozak i podrzavati da bude pravo zensko . I naravno, ne bi je po srpski oslovljavao sa 'sine' Smiley

IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
drustvene i moralne vrijednosti su danas na najnizim granama...
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Pre bih rekla da su društvene i moralne vrednosti danas prava retkost, da kao globalna stvar ne postoje, već samo u umovima dovoljno samosvesnih ljudi, kojih je sve manje i manje.

Mislim da se polako briše granica između promiskuiteta između žena i muškaraca. Sećam se samo koliko puta sam se postidela što sam žensko uopšte, slušajući i gledajući primere mog bajnog pola. Za nekoliko godina reč ''kurva'' ili slični epiteti neće ni postojati, jer za njima neće biti ni potrebe. Sve će to biti ''normalno'', ''savremeno'', ''liberalno''... Polako se svet pretvara u jednu masovnu i bezumnu orgiju, i to se ne može zaustaviti, jer su ljudi zaokupljeni drugim, materijalnim ili totalno sporednim stvarima. Zato će devojka koja je ''kurva'' biti nešto što se naprosto podrazumeva. A časni izuzeci moći će samo da pognu glavi i zadrže za sebe svoje mišljenje.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Mislim da se polako briše granica između promiskuiteta između žena i muškaraca

EH, da je samo granica izmedju promiskuiteta  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Pa to je predmet ove diskusije. Smiley

A meni ne zamerite za mom pred-apokaliptičnom raspoloženju.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
A časni izuzeci moći će samo da pognu glavi i zadrže za sebe svoje mišljenje.

I da budu outcast otprilike  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

jedan je život

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Motorola E770
Nije loše biti kurva samo da je pametna...
IP sačuvana
social share
Bobiša
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.