Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto je devojka kurva ako ima puno momaka?  (Pročitano 39053 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Te koje su u zivotu imale samo dva partnera mora da su se udale vrlo mlade i umrle do 20.god.  Smile

Koliko rechi koje se ne uklapaju...U zivotu - udale vrlo mlade - umrle do 20-e... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Koliko gluposti na jednom mestu !  Smile

Zar sex nije obostrano uzivanje . Ja mislim da jeste, i da je ne vazno ko j... a ko je j... !
Konzervativna sam po pitanju menjanja partnera. Mislim da nista ne moze biti lepse od vodjenja ljubavi sa stalnim partnerom koji te dobro poznaje, voli i koga ti volis. Pristalica sam dugih veza i tvrdim da svi trebamo imati granice, kako u ostalim zivotnim situacijama, tako i u broju partnera.
Ne osudjujem devojke koje menjaju partnere, i ne mogu ih nazvati ovim uzasnim nazivom, ali licno meni su "stroke" i nikako mi ne zvuci higijenski biti u krevetu sa svakim.  Smiley 1 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola V3i
Koliko gluposti na jednom mestu ! Smile

Zar sex nije obostrano uzivanje . Ja mislim da jeste, i da je ne vazno ko j... a ko je j... !
Konzervativna sam po pitanju menjanja partnera. Mislim da nista ne moze biti lepse od vodjenja ljubavi sa stalnim partnerom koji te dobro poznaje, voli i koga ti volis. Pristalica sam dugih veza i tvrdim da svi trebamo imati granice, kako u ostalim zivotnim situacijama, tako i u broju partnera.
Ne osudjujem devojke koje menjaju partnere, i ne mogu ih nazvati ovim uzasnim nazivom, ali licno meni su "stroke" i nikako mi ne zvuci higijenski biti u krevetu sa svakim. Smiley 1 Smile

Smile Smile Smile

Alal vera. Slazem se sa svakom konstatacijom
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia C3
Naravno da se slazes.

Razmazena,lepo si to rekla. Smile
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
malo cura danas voli nekog kao osobu, uglavnom zene se danas loze na kes, kolica i ostale statusne simbole, a te neke psiho-fizio-intelektualne karakteristike jedne osobe su posljednje o čemu jedna prosječna balkanka razmišlja... Smile
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 
malo cura danas voli nekog kao osobu, uglavnom zene se danas loze na kes, kolica i ostale statusne simbole, a te neke psiho-fizio-intelektualne karakteristike jedne osobe su posljednje o čemu jedna prosječna balkanka razmišlja... Smile
Smile Smile Smile
Jbg takvo vreme doslo danas.Pricam pre neki dan sa jednom koleginicom na poslu,riba je mladja od mene a izgleda jako lepo(samo sto u glavi nema nista),i kaze mi ona "Ti sve dok budes radio u ovoj firmi,tesko ces se ozeniti"....
Ja se izgubio  Smiley 1 razmisljam da li da joj zveknem samarcinu ili ne a ona ce "Moj decko je u Americi i kad se vrati sad u Oktobru donece kuci 5000$....." I ja se na to okrenem i odem,nisam vise mogao da pricam sa njom..... Smile
« Poslednja izmena: 13. Sep 2008, 12:22:43 od Cane Mafija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.50

Jbg takvo vreme doslo danas.Pricam pre neki dan sa jednom koleginicom na poslu,riba je mladja od mene a izgleda jako lepo(samo sto u glavi nema nista),i kaze mi ona "Ti sve dok budes radio u ovoj firmi,tesko ces se ozeniti"....
Ja se izgubio  Smiley 1 razmisljam da li da joj zveknem samarcinu ili ne a ona ce "Moj decko je u Americi i kad se vrati sad u Oktobru donece kuci 5000$....." I ja se na to okrenem i odem,nisam vise mogao da pricam sa njom..... Smile

Koleginica ti je jako mlada pa ne zna neke stvari.
Zene u ranim dvadesetim su opijene sto imaju tone udvaraca i veruju da ce im uvek  biti tako i da su oni spremni da im ispune svaku zelju.
Ono sto tada ne znaju je - kako je tesko udati se, pogotovo ako imaju i neku zelju da budu voljene postovane itd.
To ce shvatiti vec za koju godinu. A taj decko "na daljinu" je njen koliko i tvoj Smiley To je veza tipa " zajedno smo kad povremeno svratim do tebe i dok mi se ne pokvari komp " Smiley
Mozda ce se poigrati malo sa njom kad se vrati ali nema tu ozbiljne price, statistika kaze tako a i muskarac kapira folove drugog na kilometar.

Ne kaze se dzabe :" Prvo ti juris njih a posle one tebe". Prvo poluvreme je uvek njihovo ali... hehehe

Zena uvek lako nadje udvaraca ali mladozenju...
« Poslednja izmena: 13. Sep 2008, 14:23:37 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N97
A 10.000 $ je potroshio na crnkinje ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ако неки момак има пуно девојака, он је кретен... јер тиме показује да му није стало ни до једне, и да је са њима само зато што му се може...
Pa logican odgovor ako si zensko, a ako se nekom moze nije zato automatski kreten  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Ако неки момак има пуно девојака, он је кретен... јер тиме показује да му није стало ни до једне, и да је са њима само зато што му се може...
Pa logican odgovor ako si zensko, a ako se nekom moze nije zato automatski kreten Smile

veci fazon je da ti se moze , a  ti da  neces  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.