Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto je devojka kurva ako ima puno momaka?  (Pročitano 39585 puta)
Zvezda u usponu

Bolje vrabac u ruci nego Priboj na Limu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1088
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e 71
Devojka koja je imala toliko momaka , je verovatnije manje verna i pre će da te ostavi .

Znas ovo moze da bude tacno al i ne mora. Ajmo ovako devojka je od 18 do 25 bila prilicno slobodnog ponasanja probala je sve sto je pozelela i jednostavno je ispunila svoje fantazije ili sta vec. Onda nadje coveka koji joj odgovara i jednostavno joj prija sad mir. Jedno se izivela i sad je mirna. Ovo je naravno moguce ali ne i obavezno. U ljudskoj prirodi je da stvari postanu dosadne vremenom ma koliko da ih volis.

Isto tako suprotna situacija. Dvoje krenu da se zabavljaju kad je njoj 18. On joj je prvi. Smem da potpisem da ce se sa 30 recimo setiti da joj zivot prolazi a da ona nije probala nesto sto bi zelela. Vrti joj se po glavi ideja da je bolje s nekim drugim. Ne zato sto ona ne voli svog muza nego zato sto je interesuje.

Mene licno ne zanima s koliko njih je neka bila pre mene, nikako nemam taj pb. u glavi.
IP sačuvana
social share
Čoveka ne čini odelo ali halteri i žabice čine ženu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N97
Opisao si dva ekstrema ... da ove neizhivljene polude, to je tachno ... da se ove raskalashne smire, to je jedna u milion ... barem po onom shto sam ja video.

Ispade da normalne devojke sa normalnim brojem partnera ne postoje ... a takvih je najvishe ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
A sta znaci ''neizivljena'' devojka? Sta karakterishe devojku koja dobije epitet ''neizivljene''?  Smile Bila bih vrlo zahvalna ako mi neko to objasnio, hvala lepo!
« Poslednja izmena: 11. Sep 2008, 15:52:46 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
A sta znaci ''neizivljena'' devojka? Sta karakterishe devojku koja dobije epitet ''neizivljene''?  Smile Bila bih vrlo zahvalna ako mi neko to objasnio, hvala lepo!

pa vjerovatno ona koja je imala manji (1 do 2 plafon) broj seksualnih partnera  Smile
« Poslednja izmena: 11. Sep 2008, 16:02:17 od moralles »
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Ja vidim jedan ogroman broj nepravilnosti u toj definiciji....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ja vidim jedan ogroman broj nepravilnosti u toj definiciji....

koji??? i mislim da nijedna djevojka koja je ajd da kazemo "raskalasena" nece reci istinit broj partnera s kojim je bila, kod njih si uvjek "drugi"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Pa, zato sto je bilo koji broj bilo chega uvek individualna stvar... Nekoj nece biti dovoljno ni 50 seksualnih partnera za odredjeno vreme dok ce nekoj drugoj manje biti sasvim ok,  ''funkcionisace'' normalno bez toga da bude okarakterisana kao neizivljena... Uostalom, meni na nerve uzasno ide taj izraz i pojam izivljenosti i neizivljenosti... To su dva ekstrema, u vecini stvari treba naci sredinu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Pa, zato sto je bilo koji broj bilo chega uvek individualna stvar... Nekoj nece biti dovoljno ni 50 seksualnih partnera za odredjeno vreme dok ce nekoj drugoj manje biti sasvim ok,  ''funkcionisace'' normalno bez toga da bude okarakterisana kao neizivljena... Uostalom, meni na nerve uzasno ide taj izraz i pojam izivljenosti i neizivljenosti... To su dva ekstrema, u vecini stvari treba naci sredinu...

te sa 50 komada mozemo vec okarakterisat nekim drugim imenom Wink a za ostatak teksta mogu napisat damn you r right   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N97
Neizhivljene su one koje nishta u svom zhivotu nisu videle, pa kad im neko otvori ochi ... ne znaju gde udaraju. Ne odnosi se nuzhno na sex.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Te koje su u zivotu imale samo dva partnera mora da su se udale vrlo mlade i umrle do 20.god.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.