Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zabrana odredjene hrane u buducnosti ~ Peticija protiv GMO ~ Codex alimentarius  (Pročitano 204220 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Browser
Firefox 4.0.1
Pa,nisam ni ocekivao nista drugo.

Kao sto rekoh-osoba koja nije iskusila takav bol(u zucnoj kesi,jetri,pankreasu...) ni ne moze da prica o takvim stvarima.

Briga mene dal ti verujes ili ne.Ja sam bio u takvoj agoniji,zamalo izbegao teske komplikacije,prosao kroz pakao(nejedenje je bio jos i najmanji problem u tom paklu),i znam vrlo dobro kako to izgleda.
I kako izgleda ziveti posle s time.

Od osobe poput tebe nisam ni ocekivao da uopste i poveruje u tako nesto,a kamoli razume kako je to.

I sto se tice pricanja - ja ne znam sta uopste oces kad si ti taj koji non-stop ulece na teme cim vidi moj nick i pocinje sa rafalima,prepoznatljivim,uobrazenim i nadmenim podsmevanjem.Mislim,ja sam se lepo distancirao.Nije mi drago,nikada,kad prekinem s nekim komunikaciju,i,iako to tebi mozda deluje neverovatno,to mi se zaista retko desava.
Ali...ako tako treba da bude,neka bude.Ne moramo uopste da pricamo.
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 02:23:06 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC Wildfire S
@Goa

Te desetine ljudi koje poznajes, poznajes. Da, proziveo sam i glad. Bila je situacija kada nismo imali za hleba. Kada ni ocemu drugome nisam razmisljao mozda, sem kako dobaviti novac. Ali ni jednog momenta nikome od nas, meni, zeni ili deci nije palo na pamet da kazemo kako je neko od nas nesposoban ili sta vec da zaradi. Vec je dovoljan bio pogled jedno u drugo da se nadje snage, podigne iz blata za dalje. Ne pricam bzvze. Ljudi i ne znaju sta je ljubav a traze je ne znajuci sta traze. To se pre neki dan potvrdilo i na chatu igre. Kopirali su tudje izjave o ljubavi o voleti, a sami nisu znali da kazu sta je to.

Kazes imas dedu. Ali ne i da li je ta glad, prouzrokovala da se rastane sa tvojom bakom ? Smiley

Vidis, ljubav ne treba opisivati. Vec doziveti. Ona bezuslovna. Bas bezuslovna. Gde ne ozekujes ljubav od druge osobe, jer je i to uslov. A onda to nije bezuslovnost. Oseti bezuslovnu ljubav, ostacete i nakon smrti u ljubavi. I primljenu ljubav vracas, jer samo zadrzavanje je jedan vid uslova. Pored vracanja primljene, dajes i svoju. Isto se desava sa druge strane. Dobijenu tvoju i svoju od tebe, vraca opet nadopunjenu svojom. Ta svetlost o kojoj se toliko prica, o ljubavi koja je u svetlosti, ne moze zasvetleti ako je jedna strana uslovna.

Sa tom ljubavlju, za kojom ljudi zude, mozes preziveti sve. Nece ti smetati glad, smrt. Jer i u njoj darujes bezuslovno. Smile

Nego da ne tupim. Ko je i ovo malo razumeo, shvatice.  Smile

Ti si imao nadu. (za koju si rekao da je glupost inače... i jeste glupost) Ali očigledno nije kompletna glupost.

Ne postoji bezuslovna ljubav.
Ako je uslov biti živ. Ne postoji bezuslovna ljubav.

Ako već nije potrebno ostati živ... onda da. Postoji.
Ali ti ne vredi mnogo.
Opet... instiktivno ljudima je mnogo važniji život od ljubavi. (u ovoj zadnjoj već pričam o ljudima uopšteno)

Pa,nisam ni ocekivao nista drugo.

Kao sto rekoh-osoba koja nije iskusila takav bol(u zucnoj kesi,jetri,pankreasu...) ni ne moze da prica o takvim stvarima.

Briga mene dal ti verujes ili ne.Ja sam bio u takvoj agoniji,zamalo izbegao teske komplikacije,prosao kroz pakao(nejedenje je bio jos i najmanji problem u tom paklu),i znam vrlo dobro kako to izgleda.
I kako izgleda ziveti posle s time.

Od osobe poput tebe nisam ni ocekivao da uopste i poveruje u tako nesto,a kamoli razume kako je to.

Amaaaan.
1. Žao mi je što si imao takvu bol i agoniju. (ne zato što te nešto puno gotivim, već mi je žao kao čoveku.)
2. Ne želim da iskusiš tu bol i agoniju ponovo. (Mislio sam da to nije potrebno pomenuti i da je podrazumevano, ali izgleda ipak moram)
3. Nisam iskusio to. (Jel moram? Jel moramo svi da bismo razgovarali o ovome. Jel' moram i da snesem jaje da bih znao kakvog je ukusa kajgana?)
4. Ti nisi smeo da jedeš. Nisi mogao da jedeš. To je kompletno druga stvar. I opet nisi živeo na vazduhu. Nek' si jeo pomalo, nek' si bio na infuziji. Jeo si.
To je skroz druga stvar. Pričamo o tome kad nemaš šta da jedeš. Ne par nedelja. Već mnogo duže.

....
Edit
I sto se tice pricanja - ja ne znam sta uopste oces kad si ti taj koji non-stop ulece na teme cim vidi moj nick i pocinje sa rafalima,prepoznatljivim,uobrazenim i nadmenim podsmevanjem.Mislim,ja sam se lepo distancirao.Nije mi drago,nikada,kad prekinem s nekim komunikaciju,i,iako to tebi mozda deluje neverovatno,to mi se zaista retko desava.
Ali...ako tako treba da bude,neka bude.Ne moramo uopste da pricamo.

Pre će biti da se krećemo na temama koje nas obostrano interesuju.
I pre će biti da često ne delimo isto mišljenje.
I pre će biti da si najbučniji na temi. xD
I pre će biti da jednostavno neću ćutati ako se ne slažem.
(čemu sve ovo ako treba neko da ćuti jer može postojati samo jedno mišljenje)

Ali može i tako. Što se mene tiče.
Al' samo da ti kažem da me ta pasivna agresija žešće guši.
Tema će i dalje biti a ono kao pričamo jedno drugom iz daljine..

Problem je što ti shvataš sve lično.
I kod tebe je "ili si sa mnom... ili si protiv mene... treće ne postoji"

Ne postoji način da izrazim neslaganje a da se ti ne uvrediš.

Edit: I još nešto:
za srbiju nema zime sto se hrane tice,ovde se moze proizvesti tolika kolicina klasnicne hrane za makar 100 miliona ljudi,evo kromir nikad jeftiniji,grasak za dzabaka,svo povrce je drasticno pojeftinilo,moj savet ujutru rano na pijacu i kupujte od proizvodjaca a ne od onih smradova nakupaca,zakljucak ovoga je da srbiji ne treba gmo a ostali nek jedu ta govna ako oce

E,a ja kad sam rekao isto ovo,da Srbiji ne treba GMO smece,onda se svi pravili blesavi i mutavi.  Smile
Ja nisam bio prisutan kad si ti to rekao.  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 03:04:32 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
Browser
Firefox 4.0.1
mob
Sony xperia
Znam dobro sta je nada. Ne nadam se nicemu. Jer jeste najveca prevara zivota. Kada budes u istoj ili pribliznoj situaciji i imao takvu ljubav. Javi se opet i potvrdi ono iznad da je onako kako si napisao.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC Wildfire S
Ok.  Smile

Doduše... drago mi je što lepo ispalo za tebe posle cele te golgote koju pominješ.  Smile I kako umeš da kažeš. Živ bio.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
Browser
Firefox 4.0.1
mob
Sony xperia
Naklon, ne vratilo ti se. Sem onog, naravno, ziv i ti meni bio Smiley i nasao, iz srca ti zelim, put svetlosti.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC Wildfire S
Hej...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
Browser
Firefox 4.0.1
Jer,svako ko je to doziveo ce radije trpeti glad,i traziti nesto drugo za jelo,nego svesno uneti u sebe nesto sto ce da mu razjebe organe.
Vidim da se ovo cesto pominje kao jedan od najjacih argumenata protiv GMO.
Jel mislis na one "modifikovane" eksperimente na pacovima gde je "dokazana" stetnost GMO hrane tako sto su pacovima otkazivali organi? Samo si zaboravio da napomenes da je eksperiment neuspesan jer je profa koji je ga je izvodio nije se bas drzao naucnih nacela i da je kasnije otpusten zbog toga.

Ajde i da pretpostavimo da je to bilo zataskavanje (iako je skoro nemoguce ali nema veze). Kako onda objasnjavas sledecu situaciju:
GMO hrana se jede vec oko 20 godina. Danasnje trziste GMO hrane broji skoro milijardu ljudi. Po tebi ljudi umiru ili im otkazuju organi od GMO hrane. Za ovih 20 godina trebalo je da umre bar desetak miliona ljudi. Pa gde su ti svi milioni ljudi koji su umrli od GMO hrane ili koji su imali zdravstvene posledice od konzumiranja iste? Nesto ne vidim da ljudi umiru ili da zavrsavaju u bolnici osim na nekim linkovima gde umiru pacovi.
Ozbiljno pitam. Zelim da odrzimo koliko-toliko konstruktivnu diskusiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
Browser
Firefox 3.6.17
mob
Apple iPhone 3Gs
Da ne bih čitao prethodnih 33 stranice, samo bih da pitam, a vi izvinite ako je neko postavio to pitanje već.

U čemu je problem da genetski modifikovana hrana bude prodavana na tržištu, ima oznaku da je GMO, a ne organska i da je kupuje ko želi?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
Browser
Opera 9.80
Citat
U čemu je problem da genetski modifikovana hrana bude prodavana na tržištu, ima oznaku da je GMO, a ne organska i da je kupuje ko želi?

нема проблема...бар по мени Smile
мислим да је проблем ако неко продаје гмо а не означи је прописно Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
Browser
Firefox 4.0.1
mob
Samsung i9300
da, samo sto vremenom verujem da bi poceli da prodaju gmo bez tih natpisa. nismo mi drzava da se ide u zatvor jer fali nalepnica na hrani.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.