Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zabrana odredjene hrane u buducnosti ~ Peticija protiv GMO ~ Codex alimentarius  (Pročitano 204244 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
Browser
Firefox 4.0.1
mob
Sony xperia
Citat
Možemo mi do sutra da pričamo da se volimo, al' kad zakrče creva, doviđenja...
Izmedju dve osobe, ne mora da znaci.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
Browser
Firefox 3.6.13
potpis za, svi to u ovoj zemlji treba da jedemo, u sto vecim kolicinama  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC Wildfire S
Citat
Možemo mi do sutra da pričamo da se volimo, al' kad zakrče creva, doviđenja...
Izmedju dve osobe, ne mora da znaci.  Smile

Pah... što reče House: You know how they say that you can't live without love? Well oxygen is even more important.

Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

All you need.png
(152.86 KB, 451x311)
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
Browser
Firefox 4.0.1
mob
Sony xperia
Ne vrdaj na kiseonik sada. Smiley Hrana je jedno i nabavi se, kiseonik je drugo i ne mozes ga nabaviti. Da njega nije, ne bi bilo ni tih dveju osoba da se vole. Ako se zaista vole, nedostatak hrane ne znaci da ce se rastatai jer ne podnose zvuk krcecih creva. To nije ljubav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC Wildfire S
Kako god da ga okreneš moj Lajte. Od ljubavi ne možeš živeti (dugoročno mislim Smiley ). S ljubavlju ne možeš plaćati račune. S ljubavlju ne možeš plaćati svojoj deci knjige, odeću i hranu. Smile Teško da će ti je iko uvažiti u pošti, banci, prodavnici i bilo gde drugde.

Sve je lakše kad si sit. Smile Možeš i filozofirati do mile volje. (Setim se uvek nekako Aneinog post-a jer mi dođe pod ruku ... ali Marks je sjajno obradio ovu temu)

Naravno, ja pričam ovo tebi koji imaš 21 godinu braka... ne pričam na svom iskustvu. Ali.. pričam na iskustvu desetine ljudi koje poznajem... i stotine onih koje ne poznajem.
Ali sa druge strane, ne verujem da si proživeo glad.
Nisam ni ja.
Ali imam živ primer, dedu. Koji je stvarno gladovao. I to nije ni ono.. e nemam ništa u fridžideru... ili daj da izajmim 30 dinara za hleb. Ili ćapaš nešto sitno nedelju dana.
Već prava pravcata glad.
I što kaže čovek. Niko to ne može zamisliti. To se može jedino doživeti. A nadam se da niko neće.

Mogu se dvoje voleti miki do mile volje. I u dobru i u zlu. Mnogi od ovih koje poznajem i jesu u svoje vreme.

Ali u kompletnoj nemaštini... teško. (Nemaština ti je gora od zla Smile Zlo je bar nešto.  Smile Šalim se.  Smile  Mada, nisi ti bukvalista. Smiley )
Posebno kad imaju odgovornost nad nekim drugim.

Doduše, mogu umreti u ljubavi... ako je za utehu.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 01:49:19 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Browser
Firefox 4.0.1
@hkj Hah, a gde sam ja to rekao da si ti protiv GMO hrane zbog licnog interesa i zadovoljstva?

Pa,ne prestajes tako da predstavljas stvari.

Ja sam protiv GMO ili jer sam naivan,ili jer sam,eto,ja odlucio da budem protiv toga(cisto onako...doslo mi),pa sad teram svoje,ili jer ne razumem lepote i divote zajebavanja s prirodom,ili ne razumem nauku...

Mislim,uz to da sam licemer,plasljivi paranoik,nezahvalni sebicnjak,neozbiljan sagovornik i jos sto sta,samo jos cekam kad cu da "saznam" da sam ja u stvari protiv GM smeca jer me neko placa.  Smile

za srbiju nema zime sto se hrane tice,ovde se moze proizvesti tolika kolicina klasnicne hrane za makar 100 miliona ljudi,evo kromir nikad jeftiniji,grasak za dzabaka,svo povrce je drasticno pojeftinilo,moj savet ujutru rano na pijacu i kupujte od proizvodjaca a ne od onih smradova nakupaca,zakljucak ovoga je da srbiji ne treba gmo a ostali nek jedu ta govna ako oce

E,a ja kad sam rekao isto ovo,da Srbiji ne treba GMO smece,onda se svi pravili blesavi i mutavi.  Smile

A sto se tice "biranja" izmedju smeca i hrane,to kao,kad neko nema izbora,
prvo-ja sam vec u zivotu osetio sta znaci glad.Sta znaci nemati snage da odes do kraja hodnika.I to nekoliko nedelja.Tako da,iako se nije radilo o pravoj nestasici hrane,znam ja  vrlo dobro kako je biti gladan,i biti skroz,skroz iscedjen.
Tako da sav ovaj bullshit,tipa - sit covek nema sta da prica o GMO...to nek se prosipa negde drugde.
A ionako ga i prosipaju oni koji pojma o zivotu i muci ni nemaju.

a drugo-od nekoga ko nikad nije osetio kako izgleda bol u stomaku,al ne ono uobicajeno,nego kad se radi o ozbiljnoj bolesti digestivnog trakta(koji nudi citav dijapazon agonija i bolova)-od takvih osoba ni ne ocekujem da razumeju ovako nesto i klone se smeca od hrane. Smiley
Jer,svako ko je to doziveo ce radije trpeti glad,i traziti nesto drugo za jelo,nego svesno uneti u sebe nesto sto ce da mu razjebe organe.
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 02:00:25 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC Wildfire S
Citat
radije trpeti glad,i traziti nesto drugo za jelo,nego svesno uneti u sebe nesto sto ce da mu razjebe organe.

Totalno netačno.

Posebno što je sva moderna hrana smeće. Čak i ona koju smatramo zdravom.
A dobar deo radnog naroda ni nema vremena da jede zdravo i kuvano već se tovi sa suvom hranom.

Samo što ljudski organizam nije motor automobilia u koji kad sipaš pokvareno gorivo, umire odma. Već polako vremenom.

Citat
ja sam vec u zivotu osetio sta znaci glad

xD Pričamo o tome kad nemaš šta da jedeš. I da hoćeš i da nećeš i da možeš i da ne možeš. Nemaš.

Edit: E pa sad si editovao. xD
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 02:04:43 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Browser
Firefox 4.0.1
Kao sto rekoh:

1.(ovo je starije,ne od sad) - ako vec moramo da jedemo smece,ne moramo da jedemo bas ono najgore.
Odnosno,ako vec "moramo" da jedemo emulgatore,zasladjivace,aditive,hormone,itd... (znaci navoda jer ne moramo ni to,ali,aj,jbg,oce direktori vise kuca) ,ne moramo da jedemo jos i GMO i slicne govnarije.

Ne moramo na ljebac-zvaku,koji je vec premazan margarinom punim emulgatora,jos da stavljamo i salamu koja ja je sa klonirane,ili genetski modifikovane zivotinje.I jos sve to da zalijemo ljudskim mlekom poteklim iz krave. (ok,ovde karikiram,posto odrasli to ne bi pili   Smile,ali razumete poentu)

2.
Citat
sam vec u zivotu osetio sta znaci glad.Sta znaci nemati snage da odes do kraja hodnika.I to nekoliko nedelja.

a ovo potpisujem.
3.
Citat
Jer,svako ko je to doziveo,ko se valjao i grcio od bolova,ce radije trpeti glad,i traziti nesto drugo za jelo,bilo kakvu alternativunego svesno uneti u sebe nesto sto ce da mu razjebe organe.

Ja bih u sebe uneo takav otpad mozda tek kad bih bio siguran da nema niceg drugog.A i to je veliko pitanje.
Jer mi je draze i da umrem nego da pojedem to,a onda posle trpim posledice-bolove i agoniju.Sreca pa ne znam kako izgledaju oni najgori(pankreas na primer),ali...ima ljudi koji znaju.
I radije bi umrli,nego opet iskusili taj bol.

(Sa' ce odma rafali "Neee,to nije tako","ti nemas pojma",itd...  Smile )
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 02:11:05 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC Wildfire S
a ovo potpisujem.
3.
Citat
Jer,svako ko je to doziveo,ko se valjao i grcio od bolova,ce radije trpeti glad,i traziti nesto drugo za jelo,nego svesno uneti u sebe nesto sto ce da mu razjebe organe.
Daaa... a pojedini ljudi su ovde devedestih jeli pacove i golubove... zato što su mnoogo zdravi za jelo... Ne zato što su bili gladni.

Eee aj... ja luđi od tebe, što se uopšte raspravljam s tobom. xD
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 02:12:35 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
Browser
Firefox 4.0.1
mob
Sony xperia
@Goa

Te desetine ljudi koje poznajes, poznajes. Da, proziveo sam i glad. Bila je situacija kada nismo imali za hleba. Kada ni ocemu drugome nisam razmisljao mozda, sem kako dobaviti novac. Ali ni jednog momenta nikome od nas, meni, zeni ili deci nije palo na pamet da kazemo kako je neko od nas nesposoban ili sta vec da zaradi. Vec je dovoljan bio pogled jedno u drugo da se nadje snage, podigne iz blata za dalje. Ne pricam bzvze. Ljudi i ne znaju sta je ljubav a traze je ne znajuci sta traze. To se pre neki dan potvrdilo i na chatu igre. Kopirali su tudje izjave o ljubavi o voleti, a sami nisu znali da kazu sta je to.

Kazes imas dedu. Ali ne i da li je ta glad, prouzrokovala da se rastane sa tvojom bakom ? Smiley

Vidis, ljubav ne treba opisivati. Vec doziveti. Ona bezuslovna. Bas bezuslovna. Gde ne ozekujes ljubav od druge osobe, jer je i to uslov. A onda to nije bezuslovnost. Oseti bezuslovnu ljubav, ostacete i nakon smrti u ljubavi. I primljenu ljubav vracas, jer samo zadrzavanje je jedan vid uslova. Pored vracanja primljene, dajes i svoju. Isto se desava sa druge strane. Dobijenu tvoju i svoju od tebe, vraca opet nadopunjenu svojom. Ta svetlost o kojoj se toliko prica, o ljubavi koja je u svetlosti, ne moze zasvetleti ako je jedna strana uslovna.

Sa tom ljubavlju, za kojom ljudi zude, mozes preziveti sve. Nece ti smetati glad, smrt. Jer i u njoj darujes bezuslovno. Smile

Nego da ne tupim. Ko je i ovo malo razumeo, shvatice.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.