Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 01:42:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: XII kuca  (Pročitano 94645 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Zasto za svaku pojedinacnu kucu pitas zasto je prazna? Na jednom mestu sam ti objasnila da to ne znaci nista. Posto postoji 12 kuca a samo 9 planeta, naravno da ce ti neke od kuca biti prazne. Posto nemas planetu u odredjenoj kuci, onda gledas u kom znaku pocinje ta kuca, u koju kucu je otisao vladar znaka u kom ti je kuca, kakve aspekte pravi sa drugim planetama i tako dalje. znaci, to sto ti je prazna kuca ne znaci ama bas nista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Tako je  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Prazna je. Rodjen sam 15. 07. `1992, Novi Sad, 19:35. Da li mi neko to moze objasniti?
Nije ti prazna, vec u njoj imas Severni mesecev cvor...
XII kuca ti pocinje u Strelcu a vladar Jupiter je otisao u VIII kucu...
Uz pomoc nasledstva ili pomoci drugi uspeces mnoge svoje potrebe i podsvesne zelje da ispunis...
Nasledstvo moze doci i sa partnerove strane...
Cuvaj se tajnih neprijatelja...    Smile
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Planete u 12. kući u odnosu na neprijatelje:

Sunce u 12. kući. Budući da Sunce po svojoj prirodi nije malefik, ono će neprijatelj osobi biti tek ako je aflikovano, a tada opisuje ljude na položaju koji osobi rade iza leđa. Ponekad su to čak i moćni kriminalci, ali sve zavisi od aspekata i dispozitora. Tajni sukob sa ocem.

Mesec u 12. kući. Neprijatelj ovde može biti žena, kao i neko iz porodice. Na nekom nivou, čak i majka može predstavljati tajnog i nenamernog neprijatelja.

Merkur u 12. kući. Ogovaranja. Najčešće mladi ljudi i intelektualci rade osobi iza leđa. Obično nije reč o opasnim tajnim neprijateljima.

Venera u 12. kući. Ovo će više govoriti o tajnim ljubavima nego o neprijateljima. U ženskom horoskopu moguće je da neprijatelji budu žene. U muškom horoskopu reč je o nekoj tajnoj ženi (naročito ako je Venera egzaltirana).

Mars u 12. kući. Ovo je prilično opasna postavka. U ženskom horoskopu može dati silovanje ako je u lošem aspektu s ¤. Osobi se nešto opasno radi iza leđa, a šta je to – saznajemo na osnovu aspekata koje ¥ pravi.

Jupiter u 12. kući. Ova postavka ne govori o neprijateljima već o moćnim ljudima koji stoje iza natusa i koji mu štite leđa.

Saturn u 12. kući. Ako § ovde posmatramo kao simbol čoveka koji je neprijatelj osobi, onda je reč o nekom neuglednom čoveku koji natusu radi iza leđa, koji je nižeg društvenog statusa, hendikepiran, star, s bradom, neuredan... Ako § radi nešto loše, to radi sistematski, za razliku od ¥. Sa loše aspektovanim § treba izbegavati sva mesta koja simboliše 12. kuća i ne treba se družiti sa sumnjivim tipovima.

Uran u 12. kući. Prijatelji lako mogu postati neprijatelji. U kvadratu s ¦, ti prijatelji će uzeti osobi novac. U kvadratu s ¤ moguće silovanje, a u kvadratu s ¥, moguća je i upotreba vatrenog oružja.

Neptun u 12. kući. Prisluškivanje, špijuniranje (naročito ako je © vladar 3. kuće), spletke...

Pluton u 12. kući. Čist kriminalac. U lošem aspektu: treba izbegavati društvo kriminalaca i sumnjivih tipova.

Tajne

Nadalje, ako je 12. kuća u principu dobro postavljena – osoba ima tajne, dok loša 12. kuća govori o stvarima koje se taje od osobe. To možemo primeniti i na podeljenost kuće. Naravno, često se dešava da planeta koja je vezana za 12. kuću bude i dobro i loše aspektovana, pa tu možemo zaključiti da osoba ima tajnu, ali da će ona biti otkrivena protiv njene volje ili da ni sama osoba nije do kraja upoznata sa tom tajnom. Kao što sam već više puta pomenuo, važno je šta radi dispozitor, jer on jeste ishod te planete ili te kuće o kojoj govorimo. Samim tim je aspekt neke planete sa svojim dispozitorom najvažniji aspekt te planete. Tu može biti reč o povoljnom ili nepovoljnom aspektu, ali je taj aspekt od ključne važnosti za tu planetu, kuću i oblast kojom ona vlada. Kuća i znak u koji je postavljen vladar 12. kuće reći će nam za koju životnu oblast je vezana tajna. Na primer, ako je vladar 12. kuće u 5. kući svakako da se radi o ljubavnoj tajni, ako je pak u šestoj, osoba može raditi u tajnoj službi. Kada je vladar 12. kuće u 3. kući imamo tajna pisma ili prisluškivanje telefona, kao i laži. Ako je u pitanju 2. kuća, možemo imati tajni novac ili krađe. Kada je u 11. kući vladar 12. kuće, natus od svog neprijatelja pravi prijatelja – naravno, samo ako je dobro aspektovan, jer mu u suprotnom prijatelji postaju tajni neprijatelji.

« Poslednja izmena: 12. Jun 2008, 21:55:14 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Sunce u 12. kuci

Bitna pozicija Sunca u Kompozitu, ali moze biti i teska. Znaci da ce vas ta veza navoditi da otlrivate one delove vase licnosti koje bi u drugim okolnostima drzali u tajnosti. Morate biti potpuno otvoreni jedan prema drugom, u suprotnom, veza moze imati porazavajuce posledice po vas.

Dakle, da bi veza uspela, morate dublje pogledati u sebe  i istraziti skrivene delove licnosti. Taj susret samog sa sobom ucinice da oboje kroz vezu sazrevate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
joooj,opet se umorih od chitanja,pa  ako neko moze brzinski da mi odg.par rijechi na ovu temu(a da nije ovo iz prethodna 2 posta)... ja,hvala Bogu,planeta enmam,ali mi je vladar Merkur koji je u kvadratu sa Uranom(u sl.da nisam dobro "prevela",karta mi ej na 29.str.) p.s.bash ste me zarazili sa ovim forumom,sve pohvale!! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Siemens 
Evo meni je Rak u XII kuci, a planeta Mjesec. Moze li mi neko nesto reci sta to moze znaciti. Neko je gore pisao da osoba tezi usamljenosti, neshvacena je i sl. Mogla bi se u tome prepoznati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2050
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
XII kuca mi se nalazi u devici, i s obzirom da u njoj nemam nijednu planetu gledam gde je otisao Merkur posto je on vladar device? Ako se tako posmatra... Elem Merkur je otisao u jedanaestu kucu.... ako neko moze da pojasni sta to znaci bila bih zahvalna  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
XII kuca mi se nalazi u devici, i s obzirom da u njoj nemam nijednu planetu gledam gde je otisao Merkur posto je on vladar device? Ako se tako posmatra... Elem Merkur je otisao u jedanaestu kucu.... ako neko moze da pojasni sta to znaci bila bih zahvalna  Smile  Smile

VLADAR DVANAESTE U JEDANAESTOJ KUĆI, prijatelji mogu da postanu centralne tacke njene aktivnosti suočavanja sa sobom i prihvatanja onoga što vidi ali jako mora da se cuva laznih prijatelja, koji će se povuci uvek kada su joj najpotrebniji. Može joj se desiti da vuće konce dogadjaja iza scene u nekoj važnoj organizaciji ili tajnim grupama, ili majstor tajnih pregovora. Njeni ciljevi su dobro skriveni ili su joj nade i zelje vrlo zamagljeni i potrebna joj je pomoc da ih bolje razume.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Venera na 15 st raka u 12.kući, u kvadratu sa Uranom u 3.kući na 15 st.vage? (Da napomenem, u braku sam, ne podnosim prevare!). Uh, što je komplikovana ova astrologija! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 01:42:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.