Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 21:31:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: X kuća  (Pročitano 78280 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Andjo, nisu to tekstovi Imširagića...to sam pokupila negde na net-u...  Smile
Nema problema, nego mi nije jasno kako da preciziram koja je vrsta posla u pitanju.
imširagić kaže da to 50% govori Mc, dakle ne mora da bude tačno za svakoga

Mc u nekom znaku treba da dopuni samo ostalo tumačenje ili kako? Smile

Sarena, Neptun trigon Mars je dobar aspekt za anesteziologa i hirurga. A Jupiter sekstil Neptun pokazuje to da se novac može zaraditi preko nafte, vode, dalekih putovanja..pa čak i ilegalnim putem .. A rekla bih da ti je Neptunko odlično aspektovan pa bi ti to jako dobro išlo Smiley Sekstil Neptuna i Plutona je generacijski aspekt tj. imaju ga mnogi u svom natalu   a donosi duhovnost npr. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Sto jest jest,skroz sam smetnula sa uma da neke planete veoma sporo krecu,mada kako imam i taj sekstil jupitera i neptuna,onda sam sve to uzela u obzir.
Tnx  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Planete tj. aspekti moraju biti u vezi sa poljem koje se tumači... Vladar tog polja i njegovi aspekti su bitni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile

meni je jedan astrolog rekao da cu imati duge krize, vezane za posao i komunikacije. Na osnovu kog aspekta je on donio takav zakljucak?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pozdrav svima  Smile
Moja karta je u indexu, pa bih molila da je neko pogleda.
Elem, zavrsila sam psihologiju. Mislim da je za to uglavnom "odgovoran" Pluton u XII, i to je OK. Ljudska psiha ce me uvek zanimati, makar kao hobi ako nista drugo. Ipak, psihologijom u pravom smislu te reci se nikada nisam bavila... Jos od studentskih dana bavim se (tada honorarno, sada na direktorskoj poziciji!) marketing istrazivanjima uz veliku upotrebu statistike.
Za ovakvu moju profesionalnu orijentaciju ja ne umem da pronadjem pokazatelje. MC mi je u Raku (doduse uvek mi je potrebno dobro, gostoljubivo okruzenje za rad), a Saturn u X kuci (jesam gulila i nogama i rukama da postignem ovo sto sam postigla...), ali nema veze sa arhitekturom, advokaturom...
Smile
Mesec (vladar X - te) mi je otisao u V- kazu rad sa decom (ili mozda ima neke veze sa ljubavlju, musko- zenskim odnosima???), mada moze biti i tecnost-pivarstvo, ako ne gresim (inace radim u pivarskoj industriji).
Moje pitanje je... sta dalje? Gde dalje? U kom pravcu?
IP sačuvana
social share
Kazi mi... kada bih te zgrabio i poljubio u u stopalo, da li bi posle toga uvek pomalo hramala, u strahu da mi poljubac ne zgazis?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

wow

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pozdrav svima.... Smile

Moram da pitam iz ocaja...Smiley
Imam jupitera u strelcu bas i to sve bas u 10 kuci taj jupiter pravi tri trougla sa: Suncem ,Marsom i Fortunom i samo jedan kvadrat sa plutonom.
Zar je moguce da taj kvadrat moze da bude uzasno jak i da skoro potire sve ostalo.
koliko sam ukapirala ovde u iscitanom...Da je vladalac desete kuce strelac i jupiter, a takodje ste naveli da kada se nedje bilo koji vladalac desete kuce i u samoj desetoj kuci da je to super nesto....itd.
A ja sam na ivici da prestanem da verujem u sve ovo... Smile
Salu na stranu ali vec godinama stoje lose stvari i kada je u pitanju i polozaj i posao i imanje posla i novac i sve vezano za posao...stoga ima li neko objasnjenje.... Smile
IP sačuvana
social share
moja natalna karta

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Baciću pogled na tvoje deseto polje čim budem imala vremena. Naravno da se trebaju sagledati svi elementi... taj loši aspekt koji imaš je samo jedan delić, jedna priča ... a koliki uticaj može imati na naš život je filozofsko pitanje  Smile

Ništa ne brini, nije to ništa strašno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

wow

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Da upravo i sama to rekoh ili ti rekoh da koliko se ja razumeme deseta kuca mi je sjajna...ali meni nije...tako da pitanje da li jedan kvadrat moze toliko da narusi sve sto vec imama vise je bilo  kako bi naznacila da ja od sjajne desete kuce u realnom zivotu nista neosecam vec je sve dijametralno razlicito...Smiley)
IP sačuvana
social share
moja natalna karta

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moja 10kuca je u 12, a i 9. Iskopala sam nesto i nije mi se svidelo, nadam se da kad se sve integrise nece biti slika tako mracana, a opet ja ne znam puno o ovome, pa je pitanje da li sam ja to i shvatila na pravi nacin. Pozdrav svima Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2007, 23:42:51 od supercica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
TanaMo

Vrh tvoje X kuće je u Strelcu što govori da ti je posao vezan za obrazovanje ili je neophodno visoko obrazovanje da bi se vršio, obrazovanje ti je jako bitno kao i putovanja i duhovnost.  Karijeru je najlakše steći u inostranstvu.
Vladar X ~Jupiter~u svom sedištu-strelcu što je jak pokazatelj za gradju karijere i ugleda. Govori da će se karijera graditi lagano i stabilno, tokom odredjenog vremenskog perioda.
Jupiter je retrogradan i mislim da tu leži problem koji i ti osećaš. Retro Jupiter u desetoj kući govori da ti radije često menjaš svoj pravac nego da uložiš napor da stvariš cilj - jer imaš veliku potrebu za smislom, pa se možda pitaš čemu toliki napor oko svega toga? Svetu želiš da se predstvaiš u najčistijem izdanju, tačno znaš šta svet od tebe očekuje - a to nije u skladu sa tim što želiš da ostvariš pa zbog toga ideš ka krajnostima, gubeći ravnotežu izmedju previše i premalo samopouzdanja. Ukoliko je Ju dobro aspektovan, a jeste, može proizvesti veliku mudrost koja može biti od koristi i tebi i drugima.
Ponekad doživljavaš veliku frustraciju do te mere da to parališe tvoje delovanje - odmeravaš ono što činiš i pita se opet, čemu sve to?Nestrpliva si da postigneš uspeh i često si zainteresovana za krajnji ishod nego za način kako da ga dostigneš. Tvoj moto je ''cilj opravdava sredstvo'' Smiley što u komunikaciji sa drugima ne želiš sebi da pripišeš (priznaš). I čik neka neko proba da ti nametne svoj način mišljenja - ti silno braniš svoje stavove Smiley

T što je u strelcu govori da se ti ne želiš skrasiti na jednom mestu, privlače te hiljadu zanimljivih stvari, ti si osoba koja voli da misli za sebe,i ne želiš da budeš sputavana konvencionalnim razmišljanjima

Da vidimo te aspekte:
Sunce trigon Jupiter govori da imaš podršku od oca, kao i od svih ljudi na položaju, uglednih ljudi, stranaca i učenjaka. Putovanja i uspeh u nostranstvu, slava i novac. Dobar aspekt za advokate. (i ovo bi ti i najviše odgovaralo za gradju karijere jer je vladar MC-a u lepom aspektu sa Suncem)
Jupiter trigon Mars: ljudi koji se bore za pravdu, daje moralnost i poštenje, kao i dobre policajce i sportiste.. Pobednik u svakoj borbi.Izražena je volja za radom u inostranstvu.
Jupiter opozicija Saturn je nezgodan aspekt: govori da ne živiš u skladu sa vremenom i prostorom. Kako stariš sve manje imaš sigurnosti i stabilnost, naročito u materijalnom smislu. U ovom slučaju treba čuvati novac u simbolici položaja jupitera.
Jupiter kvadrat Pluton ti može doneti ucenu ili reket. Govori da stalno nešto plaćaš kao da postoji usisivač koji stalno vuče novac. Nije preporučljivo baratati sa tudjim novcem-bankarstvo.

Eto, to je to, ništa strašno kao što vidiš... Tebi bi odlično legao posao advokata. Smile
Čime se baviš? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 21:31:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.