Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 06:55:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: X kuća  (Pročitano 78294 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Je l' moze i meni neko da pogleda 10. polje...Karta mi se nalazi u indexu natalnih karti na strani 16...

Elem,mene malo plasi ovaj Neptun u X polju,koji je vladar mog ASC i u konjukciji je sa MC...znam da kada se vladar 1. polja nadje u 10. polju ukazuje na neki uspeh u karijeri,ali opet me zabrinjava sto je to bas Neptun,koji moze imati i svoja i dobra,ali i losa svojstva...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Tvoj strah je neosnovan  Smile
Neptun je vladar i mog horoskopa, s tim što je otišao u IX polje. Jeste da je loše aspektovan pa mi je malo otežao studiranje, ali ga volim najviše na svetu jer sumnjam na njega da mi je doneo ljubav prema astrologiji (uz veliku pomoć Andjele)  Smile
Baciću pogled čim stigne  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ok,Maki ne moras da zuris,kada budes imala vremena ti pogledaj moju karticu...

jedan cvetic za tebe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
jackeyalineonazis

Vrh X kuće ti je u raku što uvek ukazuje na dobru karijeru ili javni posao, privatan biznis - porodični posao.
Sirius ti je na Mc-u, to ti je položaj komandanta  Smile Mc- na 14 stepenu Raka je povoljan za matematiku, pisanje ili "pravljenje para",ali retko daje sposobnost za sve tri oblasti. Srecan stepen. Ponekad cudljivost  Smile
Vladar Mesec je u V kući što je dobro za učitelje, profesore, umetnike, sportiste.. Ako ništa drugo onda se nekom umetnošću baviš iz hobija. Posao može bitivezan za mesta zabave, kafiće, restorane, ali i butike i sva modna mesta.
Mesec trigon Merkur: daje ti sposobnost da izraziš ono što osećaš, sklad svesnog i podsvesnog dela, sklonost čitanju i knjigama.
Mesec trigon Mars je dobar aspekt za sportiste.
Mesec konjukcija Jupiter čini mi se da je najbitniji kod tebe što se tiče posla - donosi ti jaku zaštitu, nosiš sobom optimizam, nadu i veru. Ukazuje na veliku kuću ili kuću u inostranstvu  Smile Zadovoljstvo preko putovanja, najveći putnici i mornari imaju ovaj aspekt.
Mesec trigon Saturn je odličan za tradiciju i istoriju.

Dispozitor Neptun je u drugoj kući što govori da ne znaš kako sa novcem  Smile

Na 18 stepenu raka ti se na lazi Saturn - u X kući i retrogradan je: 18 Raka je stepen koncentracije. Veoma mocan stepen. Zainteresovanost za muzicke i vojne nauke.

Retro Saturn u X je u svom prirodnom sedištu. Ti kao da najviše vremena provodiš preispitujući ugled i dostojanstvo koje si postigla u prošlosti i na taj način odredjuješ trenutno mišljenje o sebi. Svesna si svog statusa, naročito medju kolegama. O sebi sudiš na osnovu sebi ravnih iz prošlosti i to kako se sa njima sada meriš ili ih prevazilaziš.Ovo je pozicija predanosti za Retrogradnog Saturna. Poseduješ veliku dozu odgovornosti i računaš na sebe za sve što činiš.

Uuu gomila planeta u drugoj kući: Sunce: dobar pokazatelj finansijskog stanja..baš si usresredjena na sticanje novca?

P.s. glasam za umetnost ili npr. turizam - privatan biznis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

wow

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Veliko hvala Makishon na trudu

Inace nisam advokat niti ista slicno i ne volim drustvene nauke ja sam arh. i obozavam svoj posao...i to bas njegov proces rada i stvaranja...krajnji produkt a i kompromisi nisu ono sto me krasi...vec naprotiv...interesujeme sam kvalitet samo i jedino projekta a ne udovoljavanje(bicu sada gruba) raznim mediokritetima od investitora....Smiley)
Tebi zaista hvala na trudu.
IP sačuvana
social share
moja natalna karta

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nema na čemu, to je posao koji bi ti odgovarao-a konkretno radno mesto popkazuje šesta kuća... Sve u svemu bitno je da radiš ono što ti voliš  Smile
« Poslednja izmena: 02. Apr 2007, 15:15:57 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Maki  Smile !

Sto se tice ovog Saturna u X sve stoji! Takva sam, a protiv sebe se ne moze  Smile
Sklonost ka modi, citanju knjiga i izrazavanju osecanja... definitivno. Jedino nemam nikakve afinitete prema sportskim ili vojinim naukama  Smile
Elem, 14 stepen Raka... cudno kako se moze spojiti u jedno... ja opisujem brojke (matematika + pisanje) i "pravim pare od toga"... doduse ne jos u kolicinama koje bih ja htela... Smile
Putovanja... zivim za njih... ali nikada nisam razmisljala da se bavim turizmom... Smile
Privatan biznis... definitivno... ali nikako da budem sigurna koji (valjda zbog ovoliko mogucnosti - pisanje, matematika, putovanja, zabava...)
IP sačuvana
social share
Kazi mi... kada bih te zgrabio i poljubio u u stopalo, da li bi posle toga uvek pomalo hramala, u strahu da mi poljubac ne zgazis?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 93
Zastava Podgorica
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
moze li ko baciti pogled na moju X kucu
karta je u indexu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
od svih pozicija Saturna koje uvijek donsu negdje neko sranje najbolja je da bude u 10 polju. Tu može donijeti samo dobro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Meni je asc u ribama..a neptun je u desetoj kuci...
Ne vidim zbog cega bih brinula zato sto je neptun u pitanju
uran i saturn su jos u desetoj.A deseta kuca mi je u znaku strijelca...a vladar jupiter je u ovnu u prvoj kuci ali je retro...
jedino me buni to sto mi je 12. kuca u vodoliji,a njen vladar uran je u 10. ....nije to valjda lose :/

Mislim da sve u svemu nije  lose...

treba li da me brine mc u strijelcu,ali na 18.om stepenu :/
« Poslednja izmena: 04. Apr 2007, 20:48:50 od milenaaaa »
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 06:55:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.