Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 11:58:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: X kuća  (Pročitano 78261 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

Elem,mene malo plasi ovaj Neptun u X polju,koji je vladar mog ASC i u konjukciji je sa MC...znam da kada se vladar 1. polja nadje u 10. polju ukazuje na neki uspeh u karijeri,ali opet me zabrinjava sto je to bas Neptun,koji moze imati i svoja i dobra,ali i losa svojstva...
Zashto te brine Neptun,on moze predstavljati i medije,tvoju prisutnost u njima,reklame,josh je u sextilu sa Plutonom,nishta ga znachi ne remeti,da ispolji svoja pozitivna dejstva.

Poshto je on vladar tvog Asc,a nashao se u Jarcu,kojim vlada planeta Satrun,planeta koja je prirodni vladar X kuce,pa josh na 2.st Bika,mislim da cesh biti shto starija to uspjeshnija i to josh moguce uz pomoc tudjeg novca(Pluton prirodni vladarVIII)

Imash recepciju Urana i Jupitera,vladar X,Jupiter otishao u Vodoliju a vladar XII Uran u Strijleca,pa se kaze da ove planete djeluju kao da su u svojim domicilima.

Poshto ti je vladar X,otishao u XII,moguce je da cesh nekada u zivotu,raditi na sredjivanju bolnica ili vec ustanova zatvorenog tipa.....
Vrh VI u Lavu,Sunce u Strijelca,a dispozitor,Jupiter ponovo na vrh XII....
Tako mi se stvara pricha,poshto sam prochitala da studirash arhitekturu,da bi tvoj posao mogao biti vezan za XII kucu,njenu simboliku,a poshto je XII kuca,prirodna kuca Riba,ona su i hoteli...znachi moguce je a cesh raditi na tako nekim objektima.... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Zashto te brine Neptun,on moze predstavljati i medije,tvoju prisutnost u njima,reklame,josh je u sextilu sa Plutonom,nishta ga znachi ne remeti,da ispolji svoja pozitivna dejstva.
Zar to nije generacijski aspekt,ne znam koliko taj aspekt ima snagu,ipak su u pitanju dve planete koje se dosta sporo krecu kroz znakove...

Poshto je on vladar tvog Asc,a nashao se u Jarcu,kojim vlada planeta Satrun,planeta koja je prirodni vladar X kuce,pa josh na 2.st Bika,mislim da cesh biti shto starija to uspjeshnija i to josh moguce uz pomoc tudjeg novca(Pluton prirodni vladarVIII)

Imash recepciju Urana i Jupitera,vladar X,Jupiter otishao u Vodoliju a vladar XII Uran u Strijleca,pa se kaze da ove planete djeluju kao da su u svojim domicilima.

Poshto ti je vladar X,otishao u XII,moguce je da cesh nekada u zivotu,raditi na sredjivanju bolnica ili vec ustanova zatvorenog tipa.....
Vrh VI u Lavu,Sunce u Strijelca,a dispozitor,Jupiter ponovo na vrh XII....
Tako mi se stvara pricha,poshto sam prochitala da studirash arhitekturu,da bi tvoj posao mogao biti vezan za XII kucu,njenu simboliku,a poshto je XII kuca,prirodna kuca Riba,ona su i hoteli...znachi moguce je a cesh raditi na tako nekim objektima.... Smile

Pa volela bih da radim manastire,crkve,hramove,sto je sve u simbolici XII polja...mada bih takodje volela da radim pozorista,opere,muzeje,pa i hotele...

ono zbog cega sam zabrinuta je to sto Neptun ima svoja dobra i losa svojstva...dosta sam ambiciozna,valjda upravo zbog tog vladara ASC u X polju,ali Neptun gde god da se nadje daje neku vrstu zamagljenja,pa me je zanimalo da li ovakav polozaj Neptuna moze dati neku vrstu obmane u smislu da se ja tripujem da cu nesto ostvariti,ali ipak se to ne desi bas zato sto je neptun-iluzija u X polju...

takodje,kao sto si vec napisala,vrh X polja je u strelcu,a MC je u konjukciji sa Neptunom-prevara,a vladar X polja se nalazi bas u XII polju-tajne,prevare,spletke... s te strane me zanima da li cu mozda biti uvucena preko posla u neke zavere i spletke...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
@Pailface

zashto sve gledash crno?

ja uvjek gledam lijepe strane malefika,znamo koje su generacijske planete,a nisu svima u istim kucama

Neptun gledaj,ne kao zamagljivanje,nego kao mogucnost,da svoj rad prezentirash preko medija,kao dizajn  hotela...izuchavaj njegove najpozitivnije strane i vidjecesh da ce ti pomoci,Neptun su i starni jezici,najudaljenije zemlje svijeta,nafta,voda,tekucine,mora....
hotel na obali mora....
umjetnost u arhitekturi,imash varijanti koliko hocesh....sredjivanje zidova hotela,enterjera,radish magistarski na tu temu....

pusti me magli,pica i droga,nije ti kvadriran ni sa mjesecom ni suncem ni asc,ni merkurom......pa i da je ,znam osobe koje imaju kvadrate,pa ne piju ne drogiraju se samo su malo vishe snene.....vole svijet snova....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Pailface

zashto sve gledash crno?

Ha,sad citam ovu svoju poruku i bas delujem kao neki totalni pesimista...a zapravo u vecini slucajeva sam optimista i uopste osoba koja voli zivot...

ma,volim ja svog Neptuna,cini mi se da mi je on dao izrazenu intuiciju koja mi je dosta pomogla u zivotu i zaista se mnogo vodim njome,samo eto,dosla sam do nekih zakljucaka kada je u pitanju moja X kuca,a ti zakljucci mi se ne svidjaju,pa eto da priupitam sta ostali misle o tome...
« Poslednja izmena: 05. Apr 2007, 13:56:19 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Neptun donosi snažnu intuiciju...kod mene nikad ne omane. Neptun je vladar mog horoskopa.
probaj njegovo delovanje, ja npr. nikada ne omanem u prognoziranju utakmica. Ali ne radim to često. Sinoć npr. gledamo ja i dragi košarkašku utakmicu Crvena Zvezda - FMP i kažem mu ja ''Izgubiće zvezda i to sa jednim košem razlike'' skroz sam bila sigurna. I pogodi šta se desilo  Smile

Zbog toga obožavam Neptun jer mi donosi jak osećaj za neke situacije koje se trebaju dogoditi...  Smile Kod tebe, kao što je Andja već napisala, vladar Asc u X je odlično za gradjenje karijere... Imaćeš osećaja za posao, to je sigurno, još ako radiš to što voliš - odlično  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Maki...znam o cemu pricas  Smile

obozavam Neptun  Smile...pa jos u 10.oj kuci  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Neptun donosi snažnu intuiciju...kod mene nikad ne omane. Neptun je vladar mog horoskopa.
probaj njegovo delovanje, ja npr. nikada ne omanem u prognoziranju utakmica. Ali ne radim to često. Sinoć npr. gledamo ja i dragi košarkašku utakmicu Crvena Zvezda - FMP i kažem mu ja ''Izgubiće zvezda i to sa jednim košem razlike'' skroz sam bila sigurna. I pogodi šta se desilo Smile

Zbog toga obožavam Neptun jer mi donosi jak osećaj za neke situacije koje se trebaju dogoditi... Smile Kod tebe, kao što je Andja već napisala, vladar Asc u X je odlično za gradjenje karijere... Imaćeš osećaja za posao, to je sigurno, još ako radiš to što voliš - odlično Smile

ha,prognoziranje utakmica...nisam nikad to radila,ali mozda i pocnem...Smile

ne znam da li je to samo zbog neptuna,ali sam uvek znala kada ce mi se desiti neke bitne stvari u zivotu...nekako se u meni stvori uzasno jak osecaj necega sto moze biti dobro ili lose...zaista jako puno stvari u zivotu sam uradila vodeci se intuicijom i nikad nisam omanula...

skoro sam bila kod jedne zene numerologa koja mi je izmedju ostalog potvrdila da imam vrlo izrazenu intuiciju,i pri tom rekla da se uvek vodim njome,a ne razumom,jer ce me to dosta spasiti nekih losih dogadjaja u zivotu...

zivela intuicija!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

~* ni_xX *~

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 89
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Je l' moze i meni neko da pogleda X polje...Karta mi se nalazi u indexu natalnih karti na strani 7

IP sačuvana
social share
~* Ni_xX *~
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Je l' moze i meni neko da pogleda X polje...Karta mi se nalazi u indexu natalnih karti na strani 7

Vrh X kuće počinje u znaku blizanaca što govori o više od jednog zanimanja...možda ćeš imati jedan ''glavni'' posao plus ćeš raditi nešto dodatno uz njega što će ti takodje donositi novac. Ovo je pokazatelj uspeha u karijeri novinara, pisca ali i trgovca.
Mc ti je na 13 stepenu blizanaca - to je stepen putovanja. Takodje je povezan i sa velikim rastojanjima uopste, astronomijom i slicno.Ljudi od pokreta kao sto su taksisti i postari. Smile

Vladar X Merkur je u šestoj (u Ribama-pad) što nije preciše sretan znak. Ti kao da ne možeš lako da izraziš svoju ambiciju i izgradiš karijeru, to možeš samo kroz specifična zanimanja..npr. policajac, lekar...
Merkur konjukcija Sunce govori o tvom visokom nivou inteligencije, dobar si govornik i naredbodavac. Dobro je za javnost, politiku i pozorište.
Merkur sekstil Jupiter opet govori o puno putovanja. Dobar aspekt za novinare, pisce, filozofe i izdavaštvo. Kroz sve merkurijanske oblasti, uopšte, može se zaraditi veliki novac..
Merkur trigon Saturn: jak intelekt, dobra koncentracija, studiozan i ozbiljan um. Odlično za istoričare i naučnike.Daje smisao za istoriju i antiku i sklonost ka sakupljanju.
Merkur kvadrat Uran ti donosi nervozu i nemir. Možeš doneti pogrešn odluku zbog koje će nastati problemi.
Merkur trigon PLuton: dubok, detektivski um, pronicljivost i zapažanje opasnosti..dobar si psihoanalitičar. Smile

Pošto ti se X kuća nastavlja u Raku i pošto ti je vladar VI i dispozotor vladara X kuće u IV: mislim da bi puno uspeha imala u nekom privatnom poslu jer će karijera tako cvetati  Smile

Vladar Asc-Merkur u šestoj daje ''radoholičare'' ti prosto ne možeš da sediš besposlena i stalno si u nekom poslu Smile
« Poslednja izmena: 07. Apr 2007, 11:46:39 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 11:58:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.