Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Dec 2025, 23:12:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: X kuća  (Pročitano 82039 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Burek dva,

pročitaj pravila Burek foruma kako bi se lakše snalazio na forumu. Offtop je takodje zabranjen na forumu, pa se vratite na temu.

Što se tiče odgovaranja, niko nije dužan da odgovara na pitanja - stvar dobre volje forumaša.

Pozdrav i dobro došao. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
Da li bi neko mogao da mi pomogne oko moje 10 kuce...
U 10 kuci,mars na 0 s device u kvadratu sa uranom u skorpiji u 1 kuci,inace,mars mi je vladar 6,a merkur u 12....Karta u indeksu na 15 str..
Samo da mi nesto ne eksplodira pa da zavrsim u bolnici.... Smile
Inace sam buduci hemijski inzenjer....
Ako neko nadje vremena,neka malo virne kakva mi karijera predstoji.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
sarena022, okači kartu u Indeks, u prvoj poruci te teme ti je sve lepo objašeno... teško je ovako na osnovu opisa tumačiti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
Hvala unapred sto si se zainteresovala   Smile
Karta mi je postavljena,kao sto rekoh,na 15 str index-a ali ne znam zasto je nema pod slovom ''s'' Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Stavljeno Smile

sarena022

vrh desete kuće ti je u lavu što ukazuje na moćne ljude, to je pozicija direktora i vladara. Vidiš tvoja karijera može početi sjajno ali deseta kuća se nastavlja znakom device što može doneti i pad sa nekog položaja i rad kao radnik ili podredjeni... Lav na vrhu desete kuće opisuje i visok položaj jednog od roditelja.
Vladar X u XII ~Sunce u Vagi~ opet govori da karijera izostaje, osim u specifičnoj vrsti posla. Neki tajni poslovi na dalekim mestima, rad u zatvorenim ustanovama, bolnicama, zatvorima ili nekoj istraživačkoj laboratoriji..špijuni.. Smile S Marsom i Merkurom lepi aspekti - hirurg? Imaš visok nivo inteligencije, dobar si sagovornik i naredbodavac... Život vidiš kao borbu, imaš hrabru i borbenu prirodu, direktna si, rado ulaziš u borbu i pobedjuješ. Imaš podršku od oca kao i od ljudi na položaju, uglednih ljudi, stranaca i učenjaka..Sunce konjukcija Jupiter je dobar aspekt za advokate i ljude od ugleda. Govori i o ocu koji je obrazovan i na dobrom položaju. Originalna si, nezavisna, svoja, znaš šta hoćeš. Preko svojih ideja možeš postati slavna Smiley

Mars u desetoj kući- može doneti svadje na poslu, može govriti o nekom mškracu koji te ujedno i privlači i nervira Smiley Veterina.

Dispozitor Sunca- venera u drugoj govori da se novac lako zaradjuje i to kroz lepe stvari  Smile Ponekad se do novca dolazi preko umetnosti, ili trgovine umetninama. Znak da se finans. situacija popravlja ulaskom u brak.

Osobe sa MC-om u Lavu imaju dostojanstven imidž i kraljevsko držanje koje zahteva poštovanje. Iako nonšalantne u svom ponašanju, njihovo prisustvo nameće autoritet. Međutim, ovo razmetanje je zapravo paravan kojim one prikrivaju svoje slabosti i mane, kao i strah da će drugi otkriti njihovo pravo lice. Ove osobe su često poznate po svom hvalisanju, po samozaokupljenosti, kao i po preteranoj nezi svoje kose. One imaju veliku sposobnost privlačenja pažnje javnosti, bilo ekstravagancijom ili dramatizacijom svoje svakidašnjice, mada ne vole mešanje u njihov privatan život. Žene sa MC-om u Lavu su često "super-žene" koje s lakoćom balansiraju karijeru, porodicu i veze.

A vidi, Ascendent ti je na sedmom stepenu škorpije što ti daje snagu.Imaš dobre ideje i rukovodeće sposobnosti.Poseduješ tihi entuzijazam,dobru psihu,ponekad naglaseno emotivnu.

Sunce ti je u konjukciji sa Asc pa je tvoje osnovno pitanje života izazov - u kojoj meri ljudima otkriti svoje pravo ''ja'' Imaš stvaralački impuls i potrebu da se slobodno izraziš, da stimulišeš akciju i da šire utičeš na druge.

Vladar prve kuće - Mars je u desetoj kao što smo rekli: ambiciozna si, jaka ličnost i naglašen ego. Gradićeš svoj imidž i stil, nastupaš u javnosti baš onakva kakva jesi...dominantna i uspešna.

PLuton ti je u dvanaestoj, pazi se opasnih neprijatelja...

Sve u svemu, nice  Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2007, 17:13:26 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung e900
A sta bi sa mojom X-om kucom hoce li neko da mi protumaci one silne aspekte?
Unapred hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Svaka cast  Smile Makishon
Takva sam bas kakvu si me opisala i za kosu i za oca i za ego(ne podnosim autoritet)...
Samo jedno mi nije jasno-meni je sunce u vagi,ne skorpiji,pa mi dispozitor dodje venera.
Tnx  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
sarena022, hvala na ispravci...sve stoji..samo sam se malo pogubila...Sunce sam videla u Škorpionu  Smile

A reci mi čime se baviš. studiraš li nešto...koja te profesija interesuje ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Iskopala sam jedan tekstić za tebe iz svoj arhive Smiley

Iako osobe sa MC-om u Škorpiji ispoljavaju harizmatičnost, intenzitet i fokus, one retko pokazuju drugima svoje pravo "ja". Njihov javni imidž je ponekad "težak", "opasan" i "neprobojan", a osoba je vrlo sumnjičava prema čeprkanju po njenom privatnom životu. Istovremeno, osobe sa ovom pozicijom su rođeni detektivi i uživaju da istražuju tuđe motive, sve ono što nije izrečeno i, naravno, tabue. One žele da budu viđene kao tvrdi pregovarači i politički igrači, a njihov "ujed" je često gori od "laveža". Ove osobe obožavaju krize i često priželjkuju sledeću dramu koja će uticati na njihov život. Posao osobe sa MC-om u Škorpiji može biti vezan za smrt, bolesti i krize, a ponekad je smrt neke važne osobe u njenom detinjstvu bila prekretnica koja je uzrokovala ličnu ili profesionalnu metamorfozu. Ove osobe mogu da budu same sebi najveći neprijatelj na poslu i često su primorane da počnu sve iz početka. MC u Škorpiji je najviše prisutan u ove tri oblasti: politici, psihologiji i prostituciji!

Hm ischitavam tekstove,ovo pishem, ne da te ispravljam maki,jer znam ,koliko truda i vremena troshish na forumu,vec kao prilog  u ispravci teksta.

Imam vrh MC u Skorpiji.Tacno je jedino:
Citat
Iako osobe sa MC-om u Škorpiji ispoljavaju harizmatičnost, intenzitet i fokus, one retko pokazuju drugima svoje pravo "ja".
a osoba je vrlo sumnjičava prema čeprkanju po njenom privatnom životu.

Radim u trgovini,nisam mijenjala djelatnost uvjek na visokom polozaju
 Smile
Eto i Imshiragic mozeda omane Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2007, 20:30:33 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Apsolvent sam na hemijskom inzenjerstvu,a posebno me zanimaju tretmani otpadnih voda,mislim da to ima veze sa mars trigon neptun (voda,nafta),a i sekstil neptuna i plutona(regeneracija).
Ispravi me ako nisam u pravu,nekako se trudim da povezem svoju 10. i mars u njoj sa ostalim aspektima,pa sam zbog nekih svojih tumacenja trazila misljenje mnogo iskusnijih,cisto da vidim jesam li na pravom putu. Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2007, 22:05:17 od sarena022 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Dec 2025, 23:12:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.