Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 19:41:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: X kuća  (Pročitano 78233 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
cao Makshion,

Mnogo hvala....porodicna atmosfera na poslu dobra atmosfera. Taj sam tip...tim player! Ali tesko se vidim kao policajca ili ti ljekara. Tesko mogu procjeniti jesam li umjerena ili ne ....zavisi od motivacije. A da me zivot uci strplejenu to i te kako.

Bice mi moje zadovoljstvo ako bi jos neko htjeo da baci pogled na moju kartu.

E da hvala sto si tu moju kartu ubacila tamo gdje je mjesto .....ja sam to pokusala ali hvalilo  mi strpljenja Smile

p.s. htjela bi da promjenim svoje korisnicko ime samo na Buba bez mail adrese....da li mozes da me posavjetujes kako ....
« Poslednja izmena: 09. Mar 2007, 17:05:01 od bubainsky@devantira.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ja ne znam šta tebe interesuje, samo sam gledala koji bi ti poslovi najviše odgovarali ...  Smile
Što se tiče promene korisničkog imena mislim da to nije izvodljivo...sva pitanja tog tipa možeš pregledati i postaviti u posebnom podforumu ovde http://forum.burek.com/index.php/board,26.0.html
Nema na čemu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10

Hvala Maki,,,

moja greska sto nisam konkretno postavila pitanje...izvinjavam se. Evo!.  Kao sto rekoh po profesiji sam film rez. i volim to da radim....ali bojim se da ce mi to vremenom postati samo hobi. Voljela bi da znam da li imam predispozicije da se filmom  bavim profesionalno ili bolje da se okrenem nekom porodicnom bisnisu.

p.s. ja vec pokusala promjeniti korisnicko ime.. ...pa vidjeh da to neide...zbog toga sam se obratla na tebe.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Eto ja sam odgovorila da će ti put do karijere - uspeha biti trnovit, moraš se boriti svom snagom... pa takav ti je i posao zar ne?  Smile Smile
a volela bih da čujemo i mišljenje drugih.

Ako ti nick ne odgovara jednostavno otvori novi nalog samo sa tim nickom koji želiš, a ovaj zaboravi  Smile Smile Svako dobro  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Makishon, moze li pogled na moju X kucu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Baby, did you forget to take your meds?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Citat: bubainsky@devantira.com 09. Mar 2007, 17:33:17
Kao sto rekoh po profesiji sam film rez. i volim to da radim....ali bojim se da ce mi to vremenom postati samo hobi. Voljela bi da znam da li imam predispozicije da se filmom  bavim profesionalno ili bolje da se okrenem nekom porodicnom bisnisu.

Ne samo da imash predispozicije za tako neshto, nego bi itekako mogla da zaradjujesh od onoga shto ti je hobi (ljubav, kako god).
Tvoja 5. kuca, koja izmedju ostalog oznachava i hobi, show-biz, je u znaku Riba, Neptun je u 2. polju - shto je odlichan pokazatelj da je kreativno izrazhavanje put do finansija u tvom sluchaju. Neptun se takodje vezuje za umetnost, film, a Jupiter je otisho u 9. polje - pa bi to mogao da bude pokazatelj (zajedno sa ovim Ne u Strelcu) da bi ti zapravo vishe odgovarala "poslovna klima" negde preko, tj. u inostranstvu, koje bi ti s jedne strane moglo doneti usavrshavanje a s druge - uzhivanje u onome shto radish.
Inache, Maki ti je lepo objasnila zashto i kako te vuche ta porodichna atmosfera kad je u pitanju posao, ali opet - sa ovakvim Mesecom u 6. kuci - neshto privatno bi ti samo donelo glavobolje i nerviranja, jer tvoja 6. kuca je u znaku Ovna, a Mars je opet otisho u 9. polje - i njemu nikako ne bi odgovaralo gushenje u 4. zida vec konstantno usavrshavanje.
MC je na 26* Raka, odgovara dakle fiksnom znaku Biku, a dobro je poznato kako Bik uvek za zhivota zheli neshto opipljivo da stvori, kombinacija Rak-Bik bi htela mnogo toga da zadrzhi ali chesto nishta ne zheli da pusti zauzvrat.
Vladar tvog AC - Venera nije bash najsrecnije postavljena u Devici, zato se kod tebe i javlja sumnja u uspeh, a sa ovom postavkom u 11. kuci - njoj treba odobravanje drugih. Ali pogledaj ko toj Veneri "shalje" najbolju podrshku? Uran iz 1. Zato - poslushaj malo vishe svoje instinkte, dozvoli sebi malo ludosti i originalnosti, ne chuvaj je samo za sebe. Tebe ta Uranovska samostalnost mozhe da spasi, iskoristi je  Smile
IP sačuvana
social share
See you at the bitter end....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10

:shock:Vauuuuuuuuuuuu Liqid Dream! Moj si gost ako zalutas u Prag! Tamo zivim vec posljednih 7 godi.
Mnogo hvala .....

idem sad da se borim  Smile za slobodu umjetnickok izrazaja!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ovako...Neptun je planeta koja češće zna pokazati svoja negativna nego pozitivna svojstva. No u Strijelcu se pokazao kao jako pozitivan. Neptun u 10. polju donosi slavu, požrtvovnost i humanost...no ako bude negativan može se izraziti kroz špijunažu, kriminalne aktivnosti i prodaju droge.

Pa meni Neptun nije u Strelcu nego u Jarcu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I meni je veselo u desetoj kuci So u Vodoliji, Mars i Merkur u Ribama...no, neshto ne primijetih da me gura u karijeri..Jako sam lijena po tom pitanju..mrzi me da se aktiviram.Al' shto imam gospochasto drzhanje, to je chudo jedno ehehehehe.Moje sunce pravi samo trigone :p..sa Jupiterom i Plutonom...Mars i Merkur u konjukciji i kvadratu sa Uranom  Smile...Zhivci, rade li rade, ka' navijeni..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
I meni je veselo u desetoj kuci So u Vodoliji, Mars i Merkur u Ribama...no, neshto ne primijetih da me gura u karijeri..Jako sam lijena po tom pitanju..mrzi me da se aktiviram.Al' shto imam gospochasto drzhanje, to je chudo jedno ehehehehe.Moje sunce pravi samo trigone :p..sa Jupiterom i Plutonom...Mars i Merkur u konjukciji i kvadratu sa Uranom  Smile...Zhivci, rade li rade, ka' navijeni..

Kao ima puno trigona u natalu to vodi ka ljenosti Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 19:41:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.