Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Okt 2025, 14:42:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 297 298 300 301 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft  (Pročitano 331850 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
O fala kurcu vise  Smile Exalted sa aldorom.
Si grindao ili si puko pare na AH? Ja sam licno krenuo da grindam, dogurao pola puta do revered, puko mi racku i dao jedno 500-600g na AH. Instant Exalted. (Ja sam Scryer inace)

Edit: Sreo sam cimaca vise puta u Storm Windu kako prica sa /say umesto da koristi whisper. To je to otprilike.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 15:04:39 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung ZM60
ja sam grindao 3 nedelje .....5 h dnevno ....
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Grindao sam jedno vreme falilo mi je 15k do exalted. I onda se juce prelepog li dana zadesi da prodam recept koji nisam mogao da prodam jedno mesec dana. Znaci spustio sam cenu sa 1.5 na 1.2k i prodao sam ga za bukvalno 3 minuta. Instant aldor exalted za jedno 400g i onda jos 300 spucao da bih dogurao engi do 300, i imam matse do 310......
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung ZM60
jel ima maydie na 70 lvlu ?

ahaha pwno ga je Kishkumen sa rogom bez armora i worn daggerom Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 15:19:11 od crazymouse »
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Nema, Maydie je prodao svoj acc ukratko posle snimanja svog filma. Verovatno ste gladali film @How RTZS pwn Maydie@ gde goli rogue odvali maydie od zivota. To je snimljeno ukratko nakon sto je on prodao svoj acc.

Inace sada kruze price da se Maydie vratio, postoji jedan lik Hordas UD warr koji se zove Remaydie, ima full g2 sa g2 BUZDOVANOM. Ja licno ne verujem da je on, a cak i da jeste nije to stari maydie. Maydie nosi mac i igra alijansu, to je slika koja ce meni uvek biti u glavi dok jurim taj put ka savrsenstvu.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung ZM60
ja sto sam gledao od warra je laintime ..... igra lepo covek Smile
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Laintime je prelep primer pravog Skilla, mada on da nije UD ne bi mogao da uradi 1/2 stvari koje radi tamo. Takodje on je igrao u starije vreme gde su warriori bilo jos mnogo ne nerfovani. Takodje koristi mnogo bugova i po koji exploit u igranju. Ali ne poricem da covek ima mnogo skilla. Kad smo vec kod warrova. Za najbolje warrove vaze Pat, Maydie i Laintime. Od kojih se meni Pat uopste ne svidja jer konstantno igra pod raid buffovima znaci nikakakv skill. Neki kazu i za maydie da nema skill jer koristi recklesness ali po meni je to baljezgarija, recklesness je validan skill kod warriora kao i kod svake druge klase. Dok Laintime je stvarno lepo gledati ali moras da imas warra da bi mogoao da ga razumes u potpunosti.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Drakedog > Everyone else

Covek je kao Destro build silovao paladine i ona stara vremena kada su pale bili bogovi a warloci free HK.

Da budem iskren nisam gledao mnogo PvP filmova tako da bolje da cutim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia E71
ma ja>svi ostali Smiley
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC one s
evo sta sam nasao u komentarima, rec je o Maydie

He used to play on Arthas, he now Playes on the SM realm which is EU, because he is French.

he traded his human warr for a ud warr on the SM EU realm

happened a long time ago
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 297 298 300 301 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Okt 2025, 14:42:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.